Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mejdylko píše:
@kozisek my jdem zitra na pohreb maminy kamaradce. Tsky skoncila pred tydnem pod vlakem. Je to zas nejak moc
tý jo, to je mi líto, tohle je fakt brutální konec ![]()
@majdula1 píše:
Nestastna pani. Nestastna holka.A jeji smrt se probira v sekci „Pro pobaveni“… To si snad nikdo nezaslouzi.
původní diskuze je z roku 2010. Jen se to dneska oživilo, bohužel nikdo nečekal, že Iveta skončí tak, jak skončila
@madeto píše:
Tak to měl opravdu velké štěstí, já měla jen 4(za celou dobu),ale známá měla v jednom týdnu 3
To prase rychtar se ani neprevlekl do cernyho,
Je mi z toho smutno co se ji delo. Jak moc zle na tom musela byt, ze se k takovemu kroku rozhodla… Bohuzel ani ted nebude mit klid, porad ji budou propirat dokolecka ![]()
Taky se vyjádřím. Je to kopie Kramného. Mu nešlo ani o to, aby o Ivetě řekl něco hezkého, ani žádný smutek, ale jen se snažil obhajovat - sám sebe! Nedokážu si představit, kdyby mi nedejbože zemřel partner, že bych uměla takovým klidným hlasem bez emocí mluvit - já bych se zhroutila tak, že bych nebyla schopna slov několik dní.
Napadlo mě, že je možná otupěný léky, ale to by působil unaveně a nemohl by mluvit tak jistě.
Mimochodem, modlím se za to, aby Iveta neměla veřejný pohřeb
Úplně to vidím, co se tam stane. Věřím, že by se dostavil i Macura, který Rychtářovi vyčítá smrt Ivety. Nebyl by to pohřeb, ale tragédie č. 2.
Trošku to na mě působí tak, že Rychtář se bude na dnešní události přiživovat a bude schopný udělat fiasko i na pohřbu (musí přece počítat s tím, že tam Macura přijde). ![]()
Je mi jí líto a zároven není. Dnes jsem pustila slzu nad sedmiletým Tomáškem která byl během pár dnů pryč, zemřel na zauzlení střev. Ona byla krásnám, zdravá, osud jí připravil zlatou cestu, měla vše, co chtěla mít. Vše co jí potkalo, si připravila sama. Měla zdravého syna, jemu se měla věnovat. Pro mne byla sobec a nic jiného. ![]()
@boball píše:
Je mi jí líto a zároven není. Dnes jsem pustila slzu nad sedmiletým Tomáškem která byl během pár dnů pryč, zemřel na zauzlení střev. Ona byla krásnám, zdravá, osud jí připravil zlatou cestu, měla vše, co chtěla mít. Vše co jí potkalo, si připravila sama. Měla zdravého syna, jemu se měla věnovat. Pro mne byla sobec a nic jiného.
Taky to tak cítím.
@boball píše:
Je mi jí líto a zároven není. Dnes jsem pustila slzu nad sedmiletým Tomáškem která byl během pár dnů pryč, zemřel na zauzlení střev. Ona byla krásnám, zdravá, osud jí připravil zlatou cestu, měla vše, co chtěla mít. Vše co jí potkalo, si připravila sama. Měla zdravého syna, jemu se měla věnovat. Pro mne byla sobec a nic jiného.
opravdu myslíš, že měla všechno, když její láska nečekaně zemřela? Jaký následky to muselo zanechat na psychice mladé holky? Takhle pi teda zlatou cestu nepředstavuju.
Vtipné kolik blicích smajlíků se tu objeví nad články, které samy ve velkým sjíždíte a přispíváte na sledovanosti (dopis na rozloučenou, fotky odkrytého těla apod…) Ten Novotný není úplně blbej, nemám ho ráda, není mi sympatickej - ale moc dobře ví o čem mluví a co dělá. Respektive co dělají nebo chtějí (ač se durdí že nechtějí) číst a vidět jeho čtenáři.
Ad Sepéši - tam to myslím, taky nebylo nijak zvlášť idylický co si tak vzpomínám z nějakého jejího vyprávění. Ona zamilovaná byla, on už tak moc ne - vždyť si i v době, kdy s ní „chodil“, udělal dítě s jinou atd…
Ale věřím, že Sepéši má s tímto jejím koncem a vůbec průběhem jejího života dost společnýho.
Ad Novotný ještě - na FB napsal docela výstižnej komentář - něco ve smyslu, kdyby Iveta zkonila ten svůj pokus - čtenáři by se mohli přetrhnout, aby co nejdřív viděli v nějakém časopise urvanou nohu, vyfocenou přímo na kolejišti.
Myslim si, ze ty nejvetsi rany ktery ji pomaly dostavaly ke dnu byli ti jeji chlapi.Vsichni.Od Pomejeho dal. NAvic neustale novinare za zadkam. Jakmile si neuprdla podle nich rozebrali ji na milimetry…kdo by tohle ustal? Vzdyt i treba Britney Spears(snad to pisu dobre)to neunesla, chlastala az ji sebrali deti. Princeznu Dianu taky ustvali jak lovnou zver…
Taky mi pripomel Kramnyho jak mluvil chladne. Doufam, ze Ivety maminka bude natolik silna, aby verejny pohreb zakazala.
Víte co je na tom nejsmutnější? Ona potřebovala pomoc, dle sms zpráv o ní dokonce prosila, kdyby naše společnost nebyla tak sobecká a neempatická, nemuselo k této tragédii vůbec dojít. A vůbec-ubylo by sebevražd jako takových. Bohužel dnešní doba je taková, nabádá lidi k lhostejnosti a sebestřednosti, každý si hrabe na svém písečku a na ostatní se neohlíží. Ale proč obvinovat ostatní, že? Vždyt si za to přece může „sama“. Raději budeme dělat, že jsme nic neviděli, nevěřícně kroutit hlavami a hlásat, že ona přece pomoct nechtěla…
@dendule4 Ano, taky jsem si rikala, vzdyt ona prosila o pomoc.Kam se podeli vsichni pratele?
Tak se take pridavam. Ivetu B. jsem mela moc rada. Uz jen kvuli tomu ze mi pripominala mou maminku, ktera uz tu neni. Ivetu jsem mela rada jak jako zpevacku (mela/ma nadherne pisne) tak i jako cloveka. V zivote to nemela lehke vzdy natrefila na chlapa, ktery ji nic dobreho neprinesl. Dovrsila to tim, ze si vzala Rychtare(psychopata). Myslim ze v nem zprvu videla cloveka ktery by ji mohl pomoct. Bohuzel. Dle meho nazoru si diky nemu (je zvlastni ze v den jeho narozenin) a diky bulvaru, ktery misto toho aby ji dal pokoj tezil z jejich problemu vzals tato krasna zpevacka zivot. Moc me to mrzi. Ale lide kterym jeste na ni zalezelo meli vcas pomoci. Myslim ze tech varovnych signalu vyslala dost. Jen potrebovala byt pochopena, ale to se bohuzel nestalo a proto to takhle skoncilo.
@lucenka píše:
opravdu myslíš, že měla všechno, když její láska nečekaně zemřela? Jaký následky to muselo zanechat na psychice mladé holky? Takhle pi teda zlatou cestu nepředstavuju.
byla to tak velká láska, že on čekal kluka s prodavačkou z prioru. Komedie pro lidi, aby víc táhli. To jen ona si to časem zidealizovala, možná, jestli to za ní taky neudělali novináři.