Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Tereza1986 píše:
To opravdu všem přijde v pořádku, že když začala mít problémy už po rozchodu se Štaidlem a měla malé dítě, že to neřešila? Mluvíte o tom, že ve stavu, v jakém v poslední době byla není lehké s tím něco udělat. Ale ona ty problémy řešila alkoholem mnohem dřív. Nechala v tom syna celou dobu vyrůstat. To mi normální nepřijde.
Tak normální to není, ale u zpěvačky (či jiné celebrity) mě to kupodivu vůbec nešokuje. ![]()
@KackaDoup píše:
@Burj Chalifa ja to beru jako urazku, a jsi strasne bezcitna, uz tady psalo x lidi jak je to s depresi a ze s elidi i leci a muze to skoncit zle..proste ja si nedovoluji soudit,,,ty si delej co chces, ale jsi me cizi…Příspěvek upraven 30.04.14 v 22:25
ale i spousta lidí, kteří ví, jak je to s depresí psalo, že to jak dopadla je důsledek jejího stylu života, to jak se nechala ovládat, ze začátku to opravdu mohla utnout…
@Janha píše:
@Burj Chalifa no tak informace o tom, kde se kdy opila, co si kdy vzala za leky „vynasela“ ta jeji blazniva baba, co u ni pracovala a zbytek si domysli bulvar. Je to jedno, nikdy se v tomto neshodneme. Vam proste totalne schazi jakakoli empatie. Samozrejme, ze si kazdy zijeme svuj zivot, ale kdyz ho nezvladate, tak co? Rovnou postavit ke zdi a zastrelit? Starym a nemocnym lidem, coz IB nepochybne byla, by se proste melo pomahat. Aspon ja si to myslim. Nemam chut, debatovat s nekym, jehoz nazory jsou mi i z jinych diskuzi naprosto vzdalene. Vy jste presne ten typ, ktery by cloveka v nouzi obesel obloukem a sam sebe uchlacholil tim, ze si za to muze sam.
@Cosmos píše:
On jen řekl, že tam napsal datum, kdy ten dopis našel. Proč, vím já?!Divím se, že to nikoho nezajímá, mě to skoro nedá spát.
Snad to policii zajímá. Jak má Rychtář na všechno plno keců, tohle radši dál nekomentoval. ![]()
@crazyidea píše:
ale on to bude pořád vidět… chápu, že má někdo potřebu si vzít život, ale je to jen jeho věc, proč do toho musí vtáhnout absolutně nezúčastněné osoby?!
S tím musím souhlasit. Můj manžel stál asi 20 metrů od skokana z Nuseláku a dodnes se mu to vrací, jak vedle něj dopadl, jak to zadunělo,…
. Je to už 13 let.
A jedna známá se ze stejného zážitku, jen ten sebevrah dopadl hned vedle ní, léčila na psychiatrii.
Oba neměli s tím nic přímo společného a nesou si to životem, a ten strojvůdce „měl určitý podíl“, protože v tom vlaku seděl a řídil a bude si určitě situaci vybavovat a třeba se bát, že se to může zase stát. Nebo může přemýšlet, jestli tomu nemohl zabránit. Nebyl by první ani poslední, kdo by takový zážitek neustál v pohodě.
![]()
Presne tak, rikat ze jeji smrt zavinil bulvar nebo Rychta je blbost. Iveta mela psychicke problemy uz predtim, nekolikrat se chtela zabit, nyni se ji to boohuzel povedlo. Nikdo s ni nevydrzel delsi dobu, napadnici za par tydnu zdrhali. S Rychtarem to bylo nestastne spojeni, on cholerik, ona dusevne v neporadku, jak to mohlo dopadnout jinak? Jeho ex s nim zila 30 let, nez jim manzelstvi rozbourala Iveta.Ale byvala manzelka ho asi umela ukocirovat.
@KackaDoup
já nevím čím to je, ale pokaždé, když na tebe v nějaké diskuzi narazím, nestačím se divit ![]()
@Janha píše:
@Tereza1986 aha a kdyz ja a deset dalsich vam budem tvrdit, ze je trava modra, tak tomu taky uverite. Co je to za cloveka ta Golda, ktera IB ve finale podrazila nohy tou nechutnou bulvarni slataninou? A ze to v Prasku nebo jine o obdobne hruze rekne nejaky dalsi clovek, ktery to ma ze zarucenych zdroju? Ale no tak… Ja nepopiram, ze nemela problemy, ze se nekde neopila, ale polovina toho jsou jen nafouknute bubliny.
Nevěřím všemu, jen nevím, co by např. Felix Slováček měl z toho, kdyby lhal o tom, že IB pije…
@Burj Chalifa píše:
Jak bylo řečeno - no name ženskou, co pije, střídá chlápky a nestará se o dítě do té míry, že jí ho sociálka musí odebrat, tu byste tak sluníčkově nehájily.
Ale byla to prece IB, takze to je potom jina, ze jo
A kdyz to clivek vidi realne a nedela z ni bohyni, hned je nelida a necita a buhvi co jeste
Kdyby slo o kohokoliv jinyho, obycejnou zenskou, vsichni by ji tady rozcupovali…
@crazyidea píše:
ale i spousta lidí, kteří ví, jak je to s depresí psalo, že to jak dopadla je důsledek jejího stylu života, to jak se nechala ovládat, ze začátku to opravdu mohla utnout…
Jistě. Troska z ní byla na konci. Nebyla nesvéprávná. Byly však doby, kdy v sobě disciplínu měla - minimálně v tom nastudovat roli, dostavit se na zkoušky, představení, nebýt před ním opilá, odzpívat a odehrát to. Takže uměla, ne že ne.
@Cosmos myslím,že ten dopis sesmolil Rychtář a nebo je úplně padlý na hlavu. Já najít manželův dopis na rozloučenou, tak asi udělám něco jiného, než že si poznamenám kdy jsem ho našla. A nebo je to fakt nějaký šílený psychopat a opravdu čekal na to, kdy to Iveta udělá, aby se mohl začít veřejně litovat a pak na tom začít vydělávat. Ostatně mi tak přijde i to jednání kolem pohřbu - tak ať udělá nějakou trachtaci pro veřejnost, ale proboha toho kluka ať nechá s mámou rozloučit v klidu, jenom v kruhu rodiny!
a navíc ty nechutné záběry, kdy odnáší Ivety tělo - ne že bych to nějak vyhledávala, ale články o tom co se stalo, jsem si četla a nedalo se to přehlédnout. Bože tohle by snad mělo být uzákoněné, že se nesmí - snad je nějaká úcta k mrtvým?! A ačkoliv si normálně čas od času koupím klidně i Blesk, tak teď by mi ta hnáta upadla si ho přinést domu ![]()
Myslíte, že ona Artura opravdu tak bezmezně milovala, když mu připravila takový život? A nakonec si svůj život vzala, a připravila ho o mámu, i když takovou, jakou byla? Já nemám růžové brýle, jen jsem tu psala, že je mi jí líto lidsky, asi kvůli tomu tyranovi, se kterým teď byla. ![]()
@klarushka píše:
Mám v blízkém okolí člověka s depresí ale nechá si pomoct od okolí a nehraje si na hrdinu že to přechlastá ale dobrý IB neviděla jinný východisko tak ze sebe udělala trosku čož je ostatně její věc. Jiná věc je že nikdo neví zda-li depresí jako takovou opravdu trpěla nebo jestli to byla jen feťačka a alkoholička ale to je na dlouhý spekulování a pravdu se stejnak nikdy nedovíme. Ale to že poškodila tím že se šla veřejně zabít jinného člověka je pravda a to si myslím že je (ať už to s ní bylo jakkoliv) prasárna největší a opravdu nedokážu pochopit jak někdo může cejtit empatii k osobě která si vzala dobrovolně život a necítit jí k člověku kterej k tomu že někoho vlastně zabil přišel jak slepej k houslím
Pořád meleš to samý, z čehož mi vychází, že o diagnóze deprese víš prd. Jaký nechá si pomoct od okolí??? Tak si to už někde najdi, jak ne/uvažuje člověk s depresí. On nemá uvažování jako zdravý člověk, tak se furt nediv, že neudělala to a to. A empatie schází tobě, já sice sebevrahy neobdivuju, ale dokážu pochopit, že už člověk prostě nemůže dál. Nemocná psychika v takový fázi je peklo.
No obecne dospelo to tam kam to dospelo. Jen doufam, ze za 3-4 tydny bude ticho a nebude na mne ze vsech stran padat „debil“ Rychtar. To je vetsi hnus co ted provadi nez cokoli predtim. A pokud se potahne dedictvi tak ho tu mame jeste nekolik let.
A jinak, holt se neumela obklopit lidmi, kteri by na ni nechteli vydelavat.
@Burj Chalifa ale jiste, jsem dost omezena. Mne jine nazory nevadi. Jen jsem napsala, ze s Vami nemam chut diskutovat, protoze jste diametralne odlisny clovek nez ja. Nemusite mi nic vysvetlovat a naopak to cernobile videni sveta mate spise vy. Chytani za slovicka, abych tomu druhemu ukazala, me obcas bavi a vas evidentne hodne, ale dnes dam prednost odpocinku. ![]()