Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
30.4.14 22:58

Mne ja Ivety ľúto…podľa mňa to bola veľmi naivná bytosť, ktorá si vyberala nesprávnych partnerov…väčšinou na nej parazitovali…asi nebola tak celkom stavaná pre ten veľký svet celebrít…len jedno nechápem, teraz keď uverejnili tie SMS ktorými volala o pomoc, že sa nenašiel niekto kto by pomohol, veď keby mne niekto takto písal, tak niečo predsa len urobím…teda verím v to…
A ešte mi strašne vadí, že teraz o nej všetky celebrity hovoria ódy na to aká bola dobrá, milá, jedinečná…ale pred pár týždňami si z nej väčšina robila srandu… tak buď je to pokrytectvo a faloš alebo ako sa hovorí „o mŕtvych len dobre“…???
Možno keby žila život neznámej ženy bez kamier a fotoaparátov, tak je to jedna šťastná a spokojná žena…a hlavne živá žena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
@Tereza1986 píše:
Přesně, ten kluk v tom vyrůstal a to ani pro něj nezměnila. Ale teď bude pro všechny „paní zpěvačka“. :?

No, souhlasím s tebou. Artura mi bylo vždycky hrozně líto a když se dostal ke Štaidlovi, tak jsem si pomyslela „konečně“.

Já mám pochopení pro to, že byla velmi labilní a měla deprese atd.,ale že v tomto nechala vyrůstat své dítě (pokusy o sebevraždu, střídání mužů, závislosti),tak to mi připadá až děsivě smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
@latunka01 píše:
@kristy84 já s tebou souhlasím. Kamarádka se z toho hroutí už druhý den - na FB píše takové hlášky, jako že to byla „paní zpěvačka“ :roll: Ano zpívala hezky, ale… kdyby pod ten vlak skočila obyčejná pokladní z Billy, která měla v minulosti problémy s alkoholem, závislostí na práškách a ještě jí muselo být odejmuto dítě, tak by si velká část těch co IB tak strašně litujou řeklo, že to byla prostě obyčejná alkoholička, která si po*rala život sama. Ale protože bulvár už nás několik let zásobuje tragickým příběhem IB, tak měla vytvořený jakýsi mediální obraz „trpitelky“. Souhlasím s tím, že to neměla jednoduché, ale za velkou část problémů si mohla sama - myslím, že když se tenkrát poprvé léčila z té závislosti, tak pak měla hlavu čistou a sama měla uznat, že život „celebrity“ nezvládá.

přesně to mě štve, kdyby to udělal kdokoliv jiný a @KackaDoup by byla v tom vlaku, tak se vsadím, že by tu byla diskuze o tom, jak nějaká nezodpovědná ženská způsobila trauma cestujícím a strojvedoucímu.
nesnáším, že když umře nějaká mediálně známá osobnost, že ačkoliv za svůj život dělala spíš věci, za které by jiného dávno každý odsoudil, že pak půlka národa píše, jaká/jaký to byl oběť, nebo jak to bez něj ostatní zvládnou - viz. ožrala Hlinka, který se zabil v autě, to že jezdil opilý, jaksi všichni zapomněli, to že Muk se udusil zvratkama, ano stát se to může každému, ale větší pravděpodobnost je, že se to stane ožralovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.4.14 22:59
@crazyidea píše:
@KackaDoup
já nevím čím to je, ale pokaždé, když na tebe v nějaké diskuzi narazím, nestačím se divit :nevim:

To jsme dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 23:00
@Janha píše:
@Burj Chalifa no tak informace o tom, kde se kdy opila, co si kdy vzala za leky „vynasela“ ta jeji blazniva baba, co u ni pracovala a zbytek si domysli bulvar. Je to jedno, nikdy se v tomto neshodneme. Vam proste totalne schazi jakakoli empatie. Samozrejme, ze si kazdy zijeme svuj zivot, ale kdyz ho nezvladate, tak co? Rovnou postavit ke zdi a zastrelit? Starym a nemocnym lidem, coz IB nepochybne byla, by se proste melo pomahat. Aspon ja si to myslim. Nemam chut, debatovat s nekym, jehoz nazory jsou mi i z jinych diskuzi naprosto vzdalene. Vy jste presne ten typ, ktery by cloveka v nouzi obesel obloukem a sam sebe uchlacholil tim, ze si za to muze sam.

IB byla nemocná a stará??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 23:01
@kristy84 píše:
@Janha Ja se ji ale nikdy nesmala, prave naopak, nikdy jsem se diskuzi o ni neucastnila, jak uz jsem psala, ani nehltala bulvar.Bylo mi ji lito, rikala jsem si, ze je opravdu hrozny, jak muze clovek dopadnout.Kdyz o ni nekde byla reportaz, prepinala jsem, nebylo mi z toho dobre, byla skvela zpevacka a kdysi jsem ji mela rada, ale nebudu tady psat, jaka byla chudinka a ze za nic nemuze, ke vsemu ji dohnal bulvar, manzele, okoli a Iveta byla svetice…Nebyla a za spousty veci si mohla sama…

ona ale nebyla ani skvělá zpěvačka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 23:01
@Tereza1986 píše:
To opravdu všem přijde v pořádku, že když začala mít problémy už po rozchodu se Štaidlem a měla malé dítě, že to neřešila? Mluvíte o tom, že ve stavu, v jakém v poslední době byla není lehké s tím něco udělat. Ale ona ty problémy řešila alkoholem mnohem dřív. Nechala v tom syna celou dobu vyrůstat. To mi normální nepřijde.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.4.14 23:02
@Cosmos píše:
Myslíte, že ona Artura opravdu tak bezmezně milovala, když mu připravila takový život? A nakonec si svůj život vzala, a připravila ho o mámu, i když takovou, jakou byla? Já nemám růžové brýle, jen jsem tu psala, že je mi jí líto lidsky, asi kvůli tomu tyranovi, se kterým teď byla. :roll:

Byla sobec.Hm,teď budu označena za hyenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 23:03

@latunka01
Kdybych o tý prodavačce z Billy věděla, s jakým žije kreténem a že má deprese, bylo by mi jí líto stejně, člověk jako člověk. A že měla uznat, že život celebrity nezvládá? Vždyť byla zpěvačka, tak jako měla jít vyšívat dečky na televizi, nebo jít do tý Billy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 23:03
@Janha píše:
@Burj Chalifa ale jiste, jsem dost omezena. Mne jine nazory nevadi. Jen jsem napsala, ze s Vami nemam chut diskutovat, protoze jste diametralne odlisny clovek nez ja. Nemusite mi nic vysvetlovat a naopak to cernobile videni sveta mate spise vy. Chytani za slovicka, abych tomu druhemu ukazala, me obcas bavi a vas evidentne hodne, ale dnes dam prednost odpocinku. :mavam:

Jak je libo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.4.14 23:04

Myslím si, že kdejaká pokladní a zpěvačka se nedá srovnat. Když někde čtu, že se zabil nějaký člověk, rozesmutní mě to a povím si, jak moc je to smutné - nechat tu třeba rodinu a jaká to pro ně musí být hrozná pecka v životě, mnohdy se do té situace vžiji a opravdu mi je z toho smutno. Jenomže ten člověk je pro mě cizí. Nedokázal nic, čím by mě uchvátil nebo alespoň si toho nejsem vědoma, takže mi toho nebožtíka nic nepřipomíná - jenom zpráva v tisku, kdy smutná nálada mě drží jen pár minut.

Ale zabila se žena, která nazpívala písničky, u kterých jsem jako mladá holka snila nad svými platonickými láskami, u některých si poplakala a ostatních jsem si představovala, jak mě můj vysněný políbí při tak hezké písničce a v jakém okamžiku. Na jednu stranu si řeknete, že co mi po ní může být, neznala jsem ji osobně a v poslední době to přeháněla. Jenomže ji jsem poslouchala jako mladá holka, zanechala tu tvorbu, která jen tak nevymizí a bude tady ještě mnoho dalších let jako vzpomínka na velmi krásnou ženu s úžasným hlasem.

Jednoduše se to nedá srovnat smrt známé osobnosti a člověka, kterého nikdo nezná (přesto ovšem soucítím s rodinou). Po mě by taky neštěkl ani pes a nevadí mi to. Nic jsem nedokázala v životě, co by se mohlo vrýt do paměti cizím a mohli mě za to obdivovat - když teda nepočítám obdiv rodiny a přátel, ale to je běžná věc. Zkrátka lidé berou odchod člověka, který tady zanechal víc, než jen rodinu, vážněji. Nějaká pokladní z Billy mi v pubertě opravdu náladu svým zpíváním nezlepšovala.

Možná to je ten důvod, proč odchod „paní B“ vzal tolik za srdce. :nevim: Netvrdím, že jsem jedna z těch, co o tom píšou často, v podstatě jsem se k tomuto úmrtí vyjádřila pouze dvakrát a to tady. Ale v hloubi duše mě taková ztráta mrzí víc, než kdejaká paní neznámá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
30.4.14 23:04

O těch dopisech, já si myslím, že takové nejspíš psala častěji, takže je nacházel furt. Proto ho to nerozházelo. Datum si tam napsal nejspíš proto, že by ten dopis popřípadě proti ní v něčem použil, až by se mu to hodilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 23:06
@jannina1 píše:
Presne tak, rikat ze jeji smrt zavinil bulvar nebo Rychta je blbost. Iveta mela psychicke problemy uz predtim, nekolikrat se chtela zabit, nyni se ji to boohuzel povedlo. Nikdo s ni nevydrzel delsi dobu, napadnici za par tydnu zdrhali. S Rychtarem to bylo nestastne spojeni, on cholerik, ona dusevne v neporadku, jak to mohlo dopadnout jinak? Jeho ex s nim zila 30 let, nez jim manzelstvi rozbourala Iveta.Ale byvala manzelka ho asi umela ukocirovat.

nemělo by být spíš napsáno - nyní se jí to naštěstí povedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 23:07
@Camael píše:
@latunka01
Kdybych o tý prodavačce z Billy věděla, s jakým žije kreténem a že má deprese, bylo by mi jí líto stejně, člověk jako člověk. A že měla uznat, že život celebrity nezvládá? Vždyť byla zpěvačka, tak jako měla jít vyšívat dečky na televizi, nebo jít do tý Billy? :D

Klidně. Být zpěvačka není žádné privilegium. Ostatně, v pozdějších letech už neuměla ani to. Možná by měla větší klid, čas na syna. Možná by si jí lidé více vážili za opravdovou práci, než za to, jak za bulvární peníze prodávala své soukromí, lékařské zprávy o cystě na vaječníku nebo seznam milenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.4.14 23:07

@crazyidea ctu poradne a pak si tedy zkusim vydedukovat, ze nejspis byla nemocna. O tom ze byla stara se nezminuji. Deprese je nemoc, at uz se vam to libi nebo ne a kdo ji neprozije vi o tom kulovy. Jinak ja nevim no, asi jsem z vaseho pohledu na svet divna. Kdyz jsem tvrdla dve hodiny ve vlaku, ktery srazil nejakyho no name chlapka, tak jsem rozhodne nebyla nastvana, otravena a bylo mi ho hodne lito, ze ho neco dokazalo dohnat k sebevrazde. Asi proste vnimam svet jinak. Je mi jedno jestli to byla celebrita, nebo prodavacka, pokazde je ma reakce stejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí