Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10098
30.4.14 23:07
@Burj Chalifa píše:
Jistě. Troska z ní byla na konci. Nebyla nesvéprávná. Byly však doby, kdy v sobě disciplínu měla - minimálně v tom nastudovat roli, dostavit se na zkoušky, představení, nebýt před ním opilá, odzpívat a odehrát to. Takže uměla, ne že ne.

přesně tak… taková chudinka to prostě nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.4.14 23:10
@ulice píše:
No, souhlasím s tebou. Artura mi bylo vždycky hrozně líto a když se dostal ke Štaidlovi, tak jsem si pomyslela „konečně“.Já mám pochopení pro to, že byla velmi labilní a měla deprese atd.,ale že v tomto nechala vyrůstat své dítě (pokusy o sebevraždu, střídání mužů, závislosti),tak to mi připadá až děsivě smutné.

Přesně tak, nechápu, že to někdo nevidí. Chápu-někoho miluješ, on tě opustí, moc to bolí..Ale sakra mám doma dítě, takže pro jeho dobro seberu všechnu sílu a půjdu dál. Ne, že sáhnu po lahvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 23:10
@Maculinka píše:
Myslím si, že kdejaká pokladní a zpěvačka se nedá srovnat. Když někde čtu, že se zabil nějaký člověk, rozesmutní mě to a povím si, jak moc je to smutné - nechat tu třeba rodinu a jaká to pro ně musí být hrozná pecka v životě, mnohdy se do té situace vžiji a opravdu mi je z toho smutno. Jenomže ten člověk je pro mě cizí. Nedokázal nic, čím by mě uchvátil nebo alespoň si toho nejsem vědoma, takže mi toho nebožtíka nic nepřipomíná - jenom zpráva v tisku, kdy smutná nálada mě drží jen pár minut.

Ale zabila se žena, která nazpívala písničky, u kterých jsem jako mladá holka snila nad svými platonickými láskami, u některých si poplakala a ostatních jsem si představovala, jak mě můj vysněný políbí při tak hezké písničce a v jakém okamžiku. Na jednu stranu si řeknete, že co mi po ní může být, neznala jsem ji osobně a v poslední době to přeháněla. Jenomže ji jsem poslouchala jako mladá holka, zanechala tu tvorbu, která jen tak nevymizí a bude tady ještě mnoho dalších let jako vzpomínka na velmi krásnou ženu s úžasným hlasem.

Jednoduše se to nedá srovnat smrt známé osobnosti a člověka, kterého nikdo nezná (přesto ovšem soucítím s rodinou). Po mě by taky neštěkl ani pes a nevadí mi to. Nic jsem nedokázala v životě, co by se mohlo vrýt do paměti cizím a mohli mě za to obdivovat - když teda nepočítám obdiv rodiny a přátel, ale to je běžná věc. Zkrátka lidé berou odchod člověka, který tady zanechal víc, než jen rodinu, vážněji. Nějaká pokladní z Billy mi v pubertě opravdu náladu svým zpíváním nezlepšovala.

Možná to je ten důvod, proč odchod „paní B“ vzal tolik za srdce. :nevim: Netvrdím, že jsem jedna z těch, co o tom píšou často, v podstatě jsem se k tomuto úmrtí vyjádřila pouze dvakrát a to tady. Ale v hloubi duše mě taková ztráta mrzí víc, než kdejaká paní neznámá. :nevim:

Myslím, že jsi ideální cílová skupina bulváru. Cena života ženský, co ráno vstává v 5, aby v 7 byla za kasou a ženské, co si poleží do oběda, aby byla odpočatá na večerní párty, je pro mě úplně stejná.

Příspěvek upraven 30.04.14 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.14 23:11
@Camael píše:
@latunka01
Kdybych o tý prodavačce z Billy věděla, s jakým žije kreténem a že má deprese, bylo by mi jí líto stejně, člověk jako člověk. A že měla uznat, že život celebrity nezvládá? Vždyť byla zpěvačka, tak jako měla jít vyšívat dečky na televizi, nebo jít do tý Billy? :D

Ano, kdyby měla rozum a soudnost, měla jít klidně prodávat. :nevim: Ve chvíli, kdy by žila nudný život jako slušný člověk někde na vesnici, měla by klid, a třeba by byla konečně šťastná. Bohužel jí hodně lidí pořád slibovalo velký comeback, na který se upínala, ale nikdy už to nevydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Maculinka
To jsem si taky říkala. Nebyla jsem fanynka, ale ty písničky prostě tak nějak patřily k mládí, nostalgie. Zpívající prodavačka z Billy mě pobavila. Už proto, že za mýho mládí by mi mohla zpívat leda tak nějaká žena za pultem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Myslim, ze tohle uz bylo vic nez deprese. Je mi strasne lito Artura, takovy zivot od mala, ma to tezke :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
@Camael píše:
Pořád meleš to samý, z čehož mi vychází, že o diagnóze deprese víš prd. Jaký nechá si pomoct od okolí??? Tak si to už někde najdi, jak ne/uvažuje člověk s depresí. On nemá uvažování jako zdravý člověk, tak se furt nediv, že neudělala to a to. A empatie schází tobě, já sice sebevrahy neobdivuju, ale dokážu pochopit, že už člověk prostě nemůže dál. Nemocná psychika v takový fázi je peklo.

ale ano, píšeš v takové fázi… ale proč se do ní dostala??!! ze začátku to rozhodně mohla začít řešit líp než tím, že k práškům přidá alkohol…
ten její konec je kombinace všeho toho, proto si tu některé dovolíme napsat, že je to jen důsledek jejího stylu života a toho, že nebyla zodpovědná a jen se po tom, kdy upadala její pěvecká kariéra zviditelňovala v bulváru, akce - reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
30.4.14 23:12
@Cosmos píše:
Ano, kdyby měla rozum a soudnost, měla jít klidně prodávat. :nevim: Ve chvíli, kdy by žila nudný život jako slušný člověk někde na vesnici, měla by klid, a třeba by byla konečně šťastná. Bohužel jí hodně lidí pořád slibovalo velký comeback, na který se upínala, ale nikdy už to nevydrželo.
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 23:13

@Cosmos
Tak tohle snad ani nemůžeš myslet vážně. Fakt si upřímně přiznej, jestli znáš nějakýho ve svý době známýho zpěváka, že by to po prvním neúspěchu zapích a šel do kolbenky? To je dobrá utopie. :D Kdybys byla v něčem dobrá, taky by ses dobu snažila zůstat u svýho oboru. Rozlišuj dvě věci, zpívání a showbyznys, to první uměla dobře, to druhý byl průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
30.4.14 23:14
@jannina1 píše:
To jsme dve…

tak to nebudu mimozemšťan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
@Tereza1986 píše:
Byla sobec.Hm,teď budu označena za hyenu.

nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Camael píše:
@Maculinka
To jsem si taky říkala. Nebyla jsem fanynka, ale ty písničky prostě tak nějak patřily k mládí, nostalgie. Zpívající prodavačka z Billy mě pobavila. Už proto, že za mýho mládí by mi mohla zpívat leda tak nějaká žena za pultem. :D
Řada zpěváků po revoluci šla dělat úplně jiné věci - prodávat umělecké sklo, distribuovat nápojové automaty ( Karel Štědrý, pokud to jméno někomu něco říká).Nemusela by rovnou ke kase, mohla pracovat třeba v umělecké agentuře, konexe by na to měla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.4.14 23:15
@crazyidea píše:
nebudeš…

nebudeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.4.14 23:17

Je mi špatně z Rychtáře.. na druhou stranu, Iveta šla vždycky nejvíc ke dnu, když jí opustil nějaký chlap. 3× se poté pokusila o sebevraždu (po rozchodu), jindy si vystačila s flaškou a antidepresivy. Husté. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
30.4.14 23:17

@crazyidea
Protože každý řeší věci po svém. Proč je tolik alkoholiků, nevěr, feťáků a dalších průserů, když na všechno existuje přece modelový příklad správného řešení? :roll: Kolik lidí popíjí, pak pije pravidelně víc doma a pořád tvrdí, že to mají pod kontrolou, přitom okolí už si myslí něco jinýho? Holt jsou lidi se silnější a slabší vůlí, se silnější a slabší motivací, někdo holt nemá tolik síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí