IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
25.2.16 21:02

@Hanesi jj dr se dokonce divila, ze mam zapnute kalhoty a ze jsem zhubla, vetsinou pry s tou vodou priberou 8o Vajecniky rikala ze mam 9×5cm, ale ze se to casem zase vrati zpatky. Me teda z Pregnylu nikdy nic nebylo, ted ho mam sesty den a zase nic :oops: Ale pockat 14dni fakt nevydrzim :D Jen se budu to snazit co nejvic oddalit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.2.16 21:03

@Hanesi bolest hlavy je jeden z vedlejších ucinku hormonů, ja to mela občas taky naštěstí se to dalo vydržet, ale raději se na to zeptej lékaře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.2.16 21:03

@Hanesi bolest hlavy je jeden z vedlejších ucinku hormonů, ja to mela občas taky naštěstí se to dalo vydržet, ale raději se na to zeptej lékaře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 21:05

@parfumela vitej mezi nami :mavam: kdy zacnes?

@Hanesi to budes mit asi urcite od toho :zed: jak dlouho to jeste mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 21:13

Taky si myslím, že je to z těch hormonů…ale raději si příště dám paralen místo ibalginu. Ono by mi pomohlo, kdybych si mohla navečr třeba lehnout, protože mi to začne vždy ža odpoledne, ale s tou naší malou divoškou to fakt nejde 8o :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 21:16

@Tomička Já si dělala taky testy už od nějakého 6. dne, to už byl pozitivní ale slabě, dálnice byla až o týdne později…takže obdivuji, že někdo vydrží nekoupit ani jeden! 8o
Já už vím, že si opět nakoupím velkou zásobu testů, protože to mě na tom fakt baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem asi divná, ale miluji ten adrenalin než se objeví/neobjeví čárky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 21:18

@Tomička A ještě určitě tak týden budu stimulovat jsem zapoměla napsat ;)… zatím mám za sebou tři dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 21:48

@Hanesi tak ja po tech xx mesicich, kdy jsem koukala na bile testy nebo se na nich snazila tu carku vytlacit alespon ocima, jsem trosku vylecena :think: :pankac: Ale nech byt, za tyden budem chytrejsi :lol: Fiha a to kazdy den jedna injekce?? To budes cela rozpichana 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
25.2.16 21:51
@Hanesi píše:
@Tomička Já si dělala taky testy už od nějakého 6. dne, to už byl pozitivní ale slabě, dálnice byla až o týdne později…takže obdivuji, že někdo vydrží nekoupit ani jeden! 8o
Já už vím, že si opět nakoupím velkou zásobu testů, protože to mě na tom fakt baví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem asi divná, ale miluji ten adrenalin než se objeví/neobjeví čárky :jazyk:

Mám to podobně, taky jsem testovala pokaždé od 7.dne po ET, déle jsem prostě nevydržela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 22:04

@parfumela Ahoj,Vítej :mavam: a jak řiká @Hanesi víc hlav víc ví ;)
@esprit1 když já sem tak trochu lhala, řekla sem že sem to dostala v půl třetí a přitom to nebylo nic moc a teď taky to není žádná sláva, mam to nějaký divný, oni mě vzít nechtěli, chtěli mě vzít v sobotu ale že teda mam přijít ale až v půl pátý, tak sem zvědavá jak se na mě zítra bude tvářit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 22:04

@Tomička jj, každý den a později i dvě denně, tys to tak neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 22:10

@Ecil mě povídej :mrgreen: já bych mohla o testování napsat román :lol: co vše jsem byla schopna udělat pro objevení ducha, to se snad ani nedá napsat :mrgreen: jeden příklad za všechny- rozstrihla jsem tehu test podélně, jestli není uprostřed trošku tmavší čárka :P :P
Samozřejmě že nikdy nic, až jednou // a ty byly jasný od začátku ;)…Takže tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 22:15

@Lexa88 no já takhle na prohlídku jdu poprvé, tak sem na to zvědavá, přítel, teď už skoro manžel :D mi pořád řiká ať sem v pohodě, no jemu se to řekne :D zítra večer dam vědět jak sem to přežila, jestli teda neodpadneme, přijedeme dlouho domů a bohužel jak už sem říkala tak v sobotu do práce ;)
@Tomička ty injekce se píchají vždy ve stejný čas?
Kdo ještě pícháte, jak to máte? :think: Já sem celý víkend v práci tak to bude asi mazec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
25.2.16 22:18

@Hanesi Taky jsem pokaždé marně hledala ducha, ale proti tobě jsem teda břídil, já tak maximálně sledovala test proti oknu, v různých úhlech náklonu atd :mrgreen: Pak byla ten 7.den slabá čárka a bylo jasno, po hledání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 22:26

@agiss jn, ideální je ve stejnou hodinu a lepší je dopoledne, protože když se jde v průběhu stimulace na kontrolu, tak si beres léky sebou a oni ti tam pichnou nove dohodnutou dávku podle výsledků kontroly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí