Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi jj dr se dokonce divila, ze mam zapnute kalhoty a ze jsem zhubla, vetsinou pry s tou vodou priberou
Vajecniky rikala ze mam 9×5cm, ale ze se to casem zase vrati zpatky. Me teda z Pregnylu nikdy nic nebylo, ted ho mam sesty den a zase nic
Ale pockat 14dni fakt nevydrzim
Jen se budu to snazit co nejvic oddalit…
@Hanesi bolest hlavy je jeden z vedlejších ucinku hormonů, ja to mela občas taky naštěstí se to dalo vydržet, ale raději se na to zeptej lékaře ![]()
@Hanesi bolest hlavy je jeden z vedlejších ucinku hormonů, ja to mela občas taky naštěstí se to dalo vydržet, ale raději se na to zeptej lékaře ![]()
@parfumela vitej mezi nami
kdy zacnes?
@Hanesi to budes mit asi urcite od toho
jak dlouho to jeste mas?
Taky si myslím, že je to z těch hormonů…ale raději si příště dám paralen místo ibalginu. Ono by mi pomohlo, kdybych si mohla navečr třeba lehnout, protože mi to začne vždy ža odpoledne, ale s tou naší malou divoškou to fakt nejde
![]()
@Tomička Já si dělala taky testy už od nějakého 6. dne, to už byl pozitivní ale slabě, dálnice byla až o týdne později…takže obdivuji, že někdo vydrží nekoupit ani jeden! ![]()
Já už vím, že si opět nakoupím velkou zásobu testů, protože to mě na tom fakt baví
jsem asi divná, ale miluji ten adrenalin než se objeví/neobjeví čárky ![]()
@Tomička A ještě určitě tak týden budu stimulovat jsem zapoměla napsat
… zatím mám za sebou tři dny ![]()
@Hanesi tak ja po tech xx mesicich, kdy jsem koukala na bile testy nebo se na nich snazila tu carku vytlacit alespon ocima, jsem trosku vylecena
Ale nech byt, za tyden budem chytrejsi
Fiha a to kazdy den jedna injekce?? To budes cela rozpichana ![]()
@Hanesi píše:
@Tomička Já si dělala taky testy už od nějakého 6. dne, to už byl pozitivní ale slabě, dálnice byla až o týdne později…takže obdivuji, že někdo vydrží nekoupit ani jeden!
Já už vím, že si opět nakoupím velkou zásobu testů, protože to mě na tom fakt baví![]()
![]()
jsem asi divná, ale miluji ten adrenalin než se objeví/neobjeví čárky
Mám to podobně, taky jsem testovala pokaždé od 7.dne po ET, déle jsem prostě nevydržela ![]()
@parfumela Ahoj,Vítej
a jak řiká @Hanesi víc hlav víc ví ![]()
@esprit1 když já sem tak trochu lhala, řekla sem že sem to dostala v půl třetí a přitom to nebylo nic moc a teď taky to není žádná sláva, mam to nějaký divný, oni mě vzít nechtěli, chtěli mě vzít v sobotu ale že teda mam přijít ale až v půl pátý, tak sem zvědavá jak se na mě zítra bude tvářit ![]()
@Tomička jj, každý den a později i dvě denně, tys to tak neměla?
@Ecil mě povídej
já bych mohla o testování napsat román
co vše jsem byla schopna udělat pro objevení ducha, to se snad ani nedá napsat
jeden příklad za všechny- rozstrihla jsem tehu test podélně, jestli není uprostřed trošku tmavší čárka
![]()
Samozřejmě že nikdy nic, až jednou // a ty byly jasný od začátku
…Takže tak ![]()
@Lexa88 no já takhle na prohlídku jdu poprvé, tak sem na to zvědavá, přítel, teď už skoro manžel
mi pořád řiká ať sem v pohodě, no jemu se to řekne
zítra večer dam vědět jak sem to přežila, jestli teda neodpadneme, přijedeme dlouho domů a bohužel jak už sem říkala tak v sobotu do práce ![]()
@Tomička ty injekce se píchají vždy ve stejný čas?
Kdo ještě pícháte, jak to máte?
Já sem celý víkend v práci tak to bude asi mazec ![]()
@Hanesi Taky jsem pokaždé marně hledala ducha, ale proti tobě jsem teda břídil, já tak maximálně sledovala test proti oknu, v různých úhlech náklonu atd
Pak byla ten 7.den slabá čárka a bylo jasno, po hledání ![]()
@agiss jn, ideální je ve stejnou hodinu a lepší je dopoledne, protože když se jde v průběhu stimulace na kontrolu, tak si beres léky sebou a oni ti tam pichnou nove dohodnutou dávku podle výsledků kontroly ![]()