IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
26.2.16 21:23

@Tomička asi jsi spíše myslela @esprit1 ;) já na kontrolu teprve půjdu, ale i tak děkuji :)
@agiss Tak super, a dělal ti i utz? A čím stimulujes? Ať to zítra zvladnes na jedničku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
26.2.16 21:34

@agiss ahoj, dělali ti klasický ultrazvuk, nebo jak to probíhalo? Abych věděla, na co se připravit :oops: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
26.2.16 21:47

@Tomička byla sem objednaná na půl pátou a samozřejmě byla zastávka na Smíchově ;) dali sme si jídlo, takže to nebylo jen o caru ;)
Dostala sem 150 jednotek Bemfoly do pátku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
26.2.16 21:51

@Hanesi @Lexa88 dělal mi vnitřní ultrazvuk kvůli vyloučení cysty, ale vůbec to nebylo tak nepříjemný jak sem čekala ;)
Sem tam přišla, řekla mu že se přiznám že sem dost nervózní a on mi tak uklidnil, povídal i něčem jiném, no prostě sem až překvapena že to vůbec nic nebylo
Tak snad to nebude hrozný ani zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.2.16 22:18

@agiss to je dobře, že jste si z té návštěvy nakonec udělali pěkné odpoledne ;) a zítra to půjde jako po másle! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.2.16 06:11

@markyj
nejspíš mám zánět děložního čípku i vaječníku…..jezdili jsme celý den po doktorech a skončili v půl 10 večer….teď mám silné antibiotika na 3 dny a prví jsem vzala v 10 večer a konečně jsem celou noc spala……a fakt zabral….tak snad to bude dobré a CRP mi klesne na 0. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.2.16 07:15

@Vitalka jezis a to se ti rozjelo po tom, co jsi to dostala jo?? 8o Chudaku, snad atb zaberou brzo a bolet to prestane… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
27.2.16 07:23

@Hanesi asi jo, koukam, ze zacinam byt nejaka zmatena :mrgreen:
@agiss jo to znam, kdyz do Prahy tak se vsim vsudy :pankac: Tyjo to jsem ani neslysela o tom pripravku co ti dali…ale asi to bude podobne jako jsem mela ja, taky to pusobilo tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
27.2.16 08:31

@Vitalka Je mi líto, že ti tento pokus nevyšel a navíc se ti to takhle zkomplikovalo :kytka: Brzy se uzdrav :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
27.2.16 08:36
@Tomička píše:
@Hanesi to je super :kytka: Cysty se vůbec neboj, mě dr říkal, že do 3 cm nevadí vůbec a mě jí taky na jednom utz našli a na dalším už ani nekontrolovali :lol: Folikuly budou určitě plné super vajíček - už se to blíží co? :mrgreen:Jinak se mi opět hůř dýchá, teda víc to bolí - přirovnala bych to k tomu když vás píchá v boku, když špatně dýcháte při běhání - jen mě tak píchá od pasu nahoru snad všude :mrgreen: :cert: Doufám, že se ráno probudím a bude to fuč, je to nepříjemný (né nevydržitelný 8) )

Popleto, cystu mám já :mrgreen: Doufám, že @Hanesi bude mít jen spoustu krásných folikulů :dance:
Koukam, že po odběru ti dává tělo pěkně zabrat. Doufám, že tě doktoři pořádně zkontrolovali a tyhle příznaky brzy vymyzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
27.2.16 08:38

@agiss Tak jak šla první injekce ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.2.16 08:51

Tedy děvčátka nějak se nám to tady komplikuje, ale nebojte my jsme ženy xeny bojovnice. Vydržíme. U nás v centru je cedule pozitivní myšlenky a přístup zaručuje úspěch, takže hlavy vzhůru. Zadaří se.(Vím, že se mi to kecá, jsem na tom stejně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
27.2.16 12:50

@esprit1 ještě nebyla, budu píchat až večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.2.16 14:10

Holky dnes si připadám jako vzducholod :lol: :lol: :lol: