Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jijisan tyyy jooo tak, moc dekuji za, odpoved, vycerpavajici ![]()
@Vcela4 v praci to neví name 5 pater takze by to byla slušná drbarna
Ale doufám ze od OPU budu mit neschopenku protoze nechci nastydnout nebo od nekoho neco chytit ![]()
@jijisan Žiži a TY budeš před ET něco brát? Jestli neva, že se ptám.. ![]()
@kakaramelka neni zac…
@Efka2015 uplne nerozumim dotazu?
jak to myslis?
@jijisan jestli bereš něco navíc - třeba Prednison apod. Viděla jsem dobře datum 17.1.?
@Aja91 tak,co ta, pojistovna, plati na tom iui ja, myslela ze prave ten katetr ne?? A provedeni… moje ivf to ma za 3tis.
Ahoj holky tak ja se s vama loučím buď dr nepozná folikul od cysty, nevím, nejdřív mi tvrdila jedno vajíčko pak voda z cysty.
tak přeju hodně štěstí
@potvurka89 Ahoj, prosim te, co se stalo? Uspali Te a pak rekli, ze folikuly nemas, nebo Te ani neuspali? To se mi nejak nezda, ze by to nepoznali…Jaky Ti navrhli dalsi postup? Urcite se s nama „neluc“, urcite to pujde nejak vyresit a nastimulovat treba na pristi cyklus…Ale moc to nechapu. Kam vlastne chodis?
@Kllarcaa Tak to Ti drzim pesti, to budeme jen par dnu od sebe, kdyby „to“ klaplo… ![]()
@Vcela4 do podolí, dali mi jen poloviční narkozu, řekli ze jedno a pak za hodinu ze to byla voda z cysty.
@potvurka89 a ty si měl jen nějakou minimální stimulaci, že říkali jen jedno vajíčko? To je nějaký divný celý
Na kontrolním ultrazvuku ještě v průběhu stimulace jsi byla?
A neluč se s námi
, utečete to jako voda a za chvíli můžeš jít do dalšího pokusu.
@Efka2015 navic mam jen listovku
utz mam 9.1. jestli bude dobra sliznice, bude pak et
@potvurka89 potvurko, muzes mi prosim rict, zda jsi mela klasicke ivf?
jeste upresneni pojmu, na vajecnicich se bud prirozene nebo po stimulaci vytvori 1 a vice folikulu… v nich je tekutina, kde je ci neni vajicko… mudr na utz nepozna rozdil mezi cystou a folikulem, pokud neni cysta vetsi nez 2,5 cm - foliky prirozene prasknou, nebo se odebiraji pri velikosti cca 22mm
tak pisni, zkusim ti poradit, co bych udelala ja dal jestli chces… ju?
ps: prikladam muj podpis, kde uvidis, co mam za sebou a taky nehazim katetr do obili… ![]()
@jijisan v sanusu, ale tohle ma i arleta, iui jeden pokus 1000 kc, jinak to je taky drazsi, vlastne si platis jen zavadeci hadicku
@kakaramelka japlatim za iui 1000 a ivf do 25 tis mi bylo receno.
Jinak jsem volala dbes k dr. Tak zadost na pojistovnu pry daji az za 14 dni, ze me to schvali, protoze jsem mlada