IVF 2022 - ZAŘÍ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
7.9.22 19:06

@Angela777 me dali progesteron cipky a zavadim od zitra na 10dni.

My se zitra dozvime kolik z tech 8 vajicek se podarilo oplodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.9.22 20:20

@Štěpánka1985 A už jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.9.22 20:22

@Hahe Tak s těmi osmi vajíčky je slušná šance na úspěch :) a ještě ti určitě zbyde do mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.9.22 20:25

@Snažilka1111 A kdy jdeš na OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 21:49

@Angela777
To ještě nevím. Zítra budu volat jestli se chytli. A za těch 5 dní mi řeknou jestli ET nebo jestli budou lepší mrazíčci.
Teď musím doufat, že se to chytí na té kultivaci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 21:49

@Angela777
A jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.22 21:50

@Angela777
Já už jsem mimo na OPU už jsem byla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.9.22 22:46

@Angela777

Držím pěsti, beru 2× denně Estrofem a Amelgen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.22 11:04

Tak dneska vysledek z 8 vajicek se oplodnilo a zacalo se vyvijet 7 :) tak snad se jim bude darit.

Akorat, jak vas informovaly o tom, jak se vyvijí? Me pani rekla, ze nam zavolaji az za tyden tedy ve st 14.9 - mame prodlouzenou kultivaci. Myslela jsem, ze davaji vedet prubezne - jsme v Repromede. Nebo si tam volate sami? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.9.22 11:27

@Hahe Ahoj, mě taky řekli jenom druhý den, kolik jich bylo použitelných k oplodnění a kolik se oplodnilo a pak až za týden, kolik se zmrazí. Z 5vajíček se oplodnily 4 a k mražení zůstalo jenom 1 embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.22 12:12

@Hahe

My jsme v Reprofitu a máme přístup do aplikace, kde dávají info o vývoji embryí. Ale kontrola se dělá jen 1., 3. a 5. den, také jsme měli prodlouženou kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.9.22 12:20

@pomykalovak to mate super :palec: tsk drzim pesti at se vyvijeji dobre vsechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
8.9.22 12:31

ET s OHSS

Ahoj, tak to máme za sebou, 1 nejlepší embryo (XB) nám dali do dělohy - manžel byl u toho a koukal se, máme i fotku. Ten zákrok byl bezbolestný, jen mi ultrazvukem museli tlačit na břicho… to bylo trochu nepříjemné při těch bolestech co mám z OHSS. :(

Dr říkala, že ten syndrom jsem musela mít hodně nepříjemný a bolestivý, protože vaječníky pořád mají oba přes 7 cm, a to už se mi to břicho zmenšilo i bolesti nejsou tak hrozné. Musím nadále hodně pít + zvýšit bílkoviny a klidový režim. Říkala, že se mi OHSS teď po transferu může znovu nepříjemně rozjet, v tom případě už si prý nemám hrát na hrdinku a okamžitě volat a zajistí mi kapačky nebo hospitalizaci – ale prý mě nechce strašit. :pankac:

Jinak máme další 4 embrya (4×B), ty jsme si nechali zamrazit, ale po dvou do jedné pejety. Tak teď nás čekají 2 týdny čekání… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11041
8.9.22 12:34

@pomykalovak Držím palce, aby se za 14 dní ukázaly 2 čárky na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.9.22 14:40

Ahojky, mám za sebou OPU. Odebrali mi 24 vajíček. Už bych nejradši přeskočila na zítřek, abych věděla, kolik se jich povedlo oplodnit.

@pomykalovak Moc držím palce, aby se to povedlo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.