IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
254
11.3.23 09:28

@kamaradka32 hele moje kamarádka taky říkala, že při stimulaci jí prsa málem explodovaly a při těhu nic. Četla jsem to i tady na emiminu v jedny konverzaci to samé.
Holka nevěš hlavu. Hcg z nějakýho důvodu stoupá a to, že nemáš příznaky bych brala jako plus, už sis to při stimulaci vybrala a teď tělo odpočívá 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 09:42

@Kate222 no mám flexibilní pracovni dobu..nechodím nějak extra na ráno a prakticky mužu skončit kdy chci ale stejně tu práci nestihnu mít dříve hotovou :)) a je fajn ze se nemusím stresovat, ze musím být přesně v tolik a v tolik v práci..jak to stihnu tak to stihnu :mavam:

V pondělí volas na další výsledky ohledně embryí?  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 09:46

@Kate222 kez by mi odpocivala i hlava :mrgreen: potřebovala bych se na ten týden hodit do hibernace nějaké :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.23 09:54

@kamaradka32 taky bych chtela chodit ráno později, třeba na 9, to je můj sen. Nesnáším vstávaní😂 🙈
V pondělí nevolám, už mám přijít v úterý rovnou na ET. Embryoložka říkala, že těch 6 je zdravých, oplodněných, takže rovnou ET.
Já jak jsem teď nachcípaná a jakože fest 🥵tak se snažili co nejrychleji vyležet. Horečka už ustupuje, kašel stále trvá. Musím být do úterý fit, takže teď myslím jen na to 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
11.3.23 10:02

@kamaradka32 no.. chutnaly, ale zvládla jsem vždycky jen pár soust. Pak jsem mela šutr v krku a v zaludku a uz jsem do sebe vic nedostala. Za první trimestr jsem zhubla 5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
11.3.23 11:20

@kamaradka já jsem měla zamlkle tehu a prsa bolela, byla jsem tak unavená že sem nemohla ani vyjít schody a… :( takže v tom žádný vzorec asi nenajdeš, každý to má fakt jinak. Neztracej nadeji opravdu to můžeš mít stejné jak Kozicka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 11:38

@Mirakla no je pravda ze tedka jsem četla ze to hcg normálně roste ikdyz plod nežije..protože to produkuje ten vacek, který muže růst i bez plodu..to jsem vůbec nevedela :nevim:

A byla si na revizi nebo pilulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 11:38

@Myska1984 to dozenes :lol: ikdyz je to fakt hrozne tyhle stavy..hlavně když člověk musí chodit do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.23 11:45

@kamaradka32 nic nečti🙏budeš se akorát stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.3.23 12:18

@kamaradka32 od zacatku nemám žádné přízraky, prsa mně boli jen jeden den v týdnu a jen lehce takže na to bych nespolehala a myslím, že nikejs je taky bez příznaků… já bych teda taky raději měla nějaké příznaky, ale když nejsou s velkou pravděpodobností to ještě neznamená, že je něco špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
11.3.23 12:27

@kamaradka32 já byla tehdy na revizi. Holky vy myslete na to ze mate krasne rostoucí bublinky v bříšku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 13:04

@Kozicka87 fakt jo, to je zvláštní..je pravda, ze jsem byla těhotná 4× a pokaždé mě prsa prave bolela, nicmene, z toho jen jedno těhotenství dopadlo ok, takže i bolení prsou není známka ničeho..ale proste je divné, ze opravdu pokaždé jsem těhotenství poznala podle toho nidacniho spineni a za par dni podle prsou..no uvidíme, jdu asi zase něco třídit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.3.23 13:15

@kamaradka32 podle mé kamarádky co čeká už třetí dítko, je každé těhotenství jiné…tim chci říct, že bych to prostě jen nevzdávala :andel: také mam před sebou ještě dva týdny čekání na další kontrolu a jsem z toho vystrašená (jak už jsem zde psala i docela naštvaná, protože nemam ještě ani průkazku a to jsme s nikejs, stejný tyden, lišíme se jen o dva dny)taky se snažím nemyslet na to a je to dost složité, ale musíme to zvládnout :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.3.23 13:52

@Kozicka87 @kamaradka32 holky hlava vzhůru! Proste příroda a doktoři si dělají FO chtějí 😂nám nezbývá než se přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
11.3.23 17:30

@Kozicka87 jako každý gyndar to má zavedené jinak..můj dává průkazku az zásadně po prvním screeningu..kdyby náhodou..něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.