Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alowen zapla jsem si podpisy a tam ma, ze 16.1. byli na 2.screeningu a vše OK
tak asi jen nemá chuť sem chodit nebo je v jiné diskuzí ![]()
@Hanesi už na druhým screeningu? Teda, to to letí. Ty už se koukám, taky blížíš ke 20tt ![]()
Mě dneska na kontrole doktor řekl, že se mi prcek otočil zpátky hlavou nahoru, tak budu doufat, že trénoval a otočí se zpátky hlavičkou ![]()
@Alowen jo jo, právě jsem začala 20 tt ![]()
to je ale lumpík
musíš mu domluvit, že takhle zlobit ještě před narozením se nedělá
![]()
A jak ti je? Jinak vše Ok?
@Alowen no vidis to, to tam má jeste teda místa ![]()
ta moje me nechce pro zmenu opustit, už sem měla včera rodit a malý se nechce ![]()
záda mě bolej jak svina a břicho tlačí, lepší je rodit dřív než přenášet, každý den čekat zda to příde či nikoli ![]()
všici si ze mě utahujou a volaj a dr. řika at si to uživam dokud není venku pak začnou starosti, alke copak to de, holky co měly termín po mě už porodily a ja nic, je to stresujicí ![]()
už jí chci mít v náručí a vyspat se na břiše ![]()
@84káča jo, to mne taky furt rikali, ze pak to zacne. A houby. Hrozne si to uzivam, maly je zlaticko, krasne papa a spinka. Rvat jsem ho slysela za tech 8 tydnu asi dvakrat -:). Chce to byt v pohode a pak je v pohode i m8mco. Ja mu to rikala cele tehu, ze si pak budeme spolu uzivat, kdyz jsme jeli k porodu, tak jsem mu rikala, ze to hezky zvladneme, ze se oba budeme snazit, aby to byl fajn zazitek a skutecne byl. Takze na tom neco bude.
@Michaela1983 jo jo myslím si že si zasloužíme hodné děti po těch zkušeností
závidím taky už bych si ji chtěla užívat ![]()
@84káča neboj, už o bude každým dnem ![]()
Holky mám dotaz, cca dva dny mi vždy přes den začne pichat břicho při chůzi
dost to bolí a přejde to az, když si lehnu…
byla jsem i na pohotovosti a vše je díky bohu OK, prý je to panevnimi vazy jak se rozahuji… měly je to taky některá a přešlo to?
@Hanesi ja tohle nemela. Az ve 30.tt mi zacalo tvrdnout bricho.
@Hanesi Jo, mě v podbřišku píchalo. Brala jsem na to magnesium. ![]()
@Tofik to jsem rada, ze v tom nejsem sama… vážně magnesium? Já myslela, ze je to spíše na tvrdnutí bříška… dekuhi, zkusim se na to zeptat dr. jestli mi to nepredepise… ![]()
@Hanesi Asi to souvisí i s tím, jak se rozthahuje děloha, nikdo mi to nevysvětlil podrobně. Ale souvisí to s nedostatkem horčíku. Pak jsem měla i křeče v lýtkách, ty byly krušný
Ale to magnesko zabírá
@Hanesi jo jo já to měla tak od 20tt beru do ted magnezium B6 a pomáhá to ![]()
@Hanesi jojo, jinak jsem OK. Užívám si volno
Příští týden mi snad dojde zbytek věcí pro malého a čeká mě ještě kolotoč praní a žehlení. Ale fakt si to užívám - hlavně to, že nemusím ráno vstávat ![]()
@84káča no, to je teda masakr… Já malýmu říkám, ať ještě měsíc vydrží, ale asi už je to fakt dlouhý, vid? Neboj, ona se umoudří ![]()