Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vendulička tak to je od tebe fakt skvělé
Jinak ms přes utrogestan dostat můžeš, ale přes ten estrofem ne
Já jsem teď po KETu tak teď beru divinu (vlastně něco jak estrofem) a taky ms můžu dostat až po vysazení léků ![]()
@vendulička vítám novou příchozí. Pětidenní blatocysty, to je krásný.:D Testit je ještě určitě brzy, s tím bych pár dní počkala. Bolení bříška na MS může zanamenat, že se mimískové zavrtavají. Držim palečky.
![]()
@vendulička
jee držím palecky, je to užasný kdyz to muzes pro segru udelat a tvuj manžel/přitel stim souhlasí
. na testování je opravdu jeste brzo.
Musí to byt opravdu velkej stres
ale řikáse do třetice všechno dobrý tak ti budu držet palečky ![]()
@Mia7 neboj dám vědět ty též ju ![]()
@Mazlucha jee jak ja ti zavidim, že už to máš za pár, držím palečky ať tam jsou 2 čárky ![]()
No tak to je super. Měla jsem strach, jestli není něco špatně, když předtím jsem byla v pohodě. No ale třeba je toto dobré znamení
. Nevíte jak dlouho trvá prckům, než se zavrtají do dělohy a kdy by měli začít vylučovat těhu hormon?
![]()
@vendulička najdi na netu www.bonella.cz , po levé straně je tam týden po týdnu od oplodnění, je to moc hezky napsaný. ![]()
@vendulička joo tak to přesně nevim ale u každý je to jinak, někumu to ukazuje jiz za týden pozit.test a nekomu třeba až za 6 týdnů
, tak když už máš 3 zlatíčka tak zhruba víš kdy si to u nich zjistila ne? tak by to mělo být podobný ![]()
No to jo. Ale tam to bylo přirozenou cestou a vlastně jsem testovala až po vynechání ms. Tady v tom případě je to trochu jiné a vím, že mám v děloze dvě embryjka a musím čekat jestli se chytí, nebo ne. A nepamatuji se, že by mě tak píchalo v podbřišku. Teď to prostě prožívám nějak jinak a víc
.
@Mia7 super tak to rastu nadherne
a radsej menej a kvalitne pozri ja som mala 20 a len 10 bolo dobrych ![]()
@84káča krasa mas podobne to ako ja, tak hlavne pi vela vody 4 litre minimalne aby si sa vyhla hyperku ( my s vela vajickami u nas je to dolezite sledovat ale inak nadhera
Holky len tak dalej nech vam krasne rastu, ja som dnes 8 den od OPU a uz 5 dni mam vsebe nase miminko
pocity? ani netusim trosku podbrisko ale dnes skor citim vajecniky
Příspěvek upraven 19.03.13 v 09:56
@vendulička jo jo je to fakt že to člověku neda a musí na to myslet.
tak držím palečky at se zavrtavaj když už píchaj ![]()
@vendulička ahojky a vitaj
normalne zavrtavanie je cca od 6 - 10 dna
preto niekto najde // ciarky az po 12-14 den
vacsinou ked sa zavrta tak 4 dni potom su uz // ciarocky
@Semele 4 litry vody
mám pocit se se utopim a to stací mi 3 litry
, každou hodinku sem na zachode a v praci si ze me delaj srandu ze sem jak bojler ![]()
to je dobrý znamení, že neco cítís ![]()
Děkuji. Hrozně plašim, já vím
. Tak strašně bych si přála, aby to už vyšlo. Je to moc dlouhé a jestli se to nepovede ani teď na potřetí, tak už fakt nevim
. Člověk se asi nemá tak pořád sledovat a dělat jako by nic.ALE TO NEJDEEEEEEEEEEEEE
![]()