Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
19.3.13 09:30

@vendulička tak to je od tebe fakt skvělé :palec: Jinak ms přes utrogestan dostat můžeš, ale přes ten estrofem ne ;) Já jsem teď po KETu tak teď beru divinu (vlastně něco jak estrofem) a taky ms můžu dostat až po vysazení léků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.3.13 09:34

@vendulička vítám novou příchozí. Pětidenní blatocysty, to je krásný.:D Testit je ještě určitě brzy, s tím bych pár dní počkala. Bolení bříška na MS může zanamenat, že se mimískové zavrtavají. Držim palečky. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.3.13 09:36

@vendulička :mavam: jee držím palecky, je to užasný kdyz to muzes pro segru udelat a tvuj manžel/přitel stim souhlasí :potlesk:. na testování je opravdu jeste brzo.
Musí to byt opravdu velkej stres :,( ale řikáse do třetice všechno dobrý tak ti budu držet palečky :palec:
@Mia7 neboj dám vědět ty též ju ;)
@Mazlucha jee jak ja ti zavidim, že už to máš za pár, držím palečky ať tam jsou 2 čárky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.3.13 09:37

No tak to je super. Měla jsem strach, jestli není něco špatně, když předtím jsem byla v pohodě. No ale třeba je toto dobré znamení :pankac: :pankac: :pankac:. Nevíte jak dlouho trvá prckům, než se zavrtají do dělohy a kdy by měli začít vylučovat těhu hormon? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.3.13 09:40

Jsem rozvedená, takže si můžu dělat co chci :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.3.13 09:43

@vendulička najdi na netu www.bonella.cz , po levé straně je tam týden po týdnu od oplodnění, je to moc hezky napsaný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.3.13 09:44

Děkuji moc. Jdu na to mrknout 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.3.13 09:46

@vendulička joo tak to přesně nevim ale u každý je to jinak, někumu to ukazuje jiz za týden pozit.test a nekomu třeba až za 6 týdnů ;), tak když už máš 3 zlatíčka tak zhruba víš kdy si to u nich zjistila ne? tak by to mělo být podobný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.3.13 09:50

No to jo. Ale tam to bylo přirozenou cestou a vlastně jsem testovala až po vynechání ms. Tady v tom případě je to trochu jiné a vím, že mám v děloze dvě embryjka a musím čekat jestli se chytí, nebo ne. A nepamatuji se, že by mě tak píchalo v podbřišku. Teď to prostě prožívám nějak jinak a víc :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
19.3.13 09:50

@84káča
Děluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.3.13 09:53

@Mia7 super tak to rastu nadherne :hug: a radsej menej a kvalitne pozri ja som mala 20 a len 10 bolo dobrych :)
@84káča krasa mas podobne to ako ja, tak hlavne pi vela vody 4 litre minimalne aby si sa vyhla hyperku ( my s vela vajickami u nas je to dolezite sledovat ale inak nadhera
Holky len tak dalej nech vam krasne rastu, ja som dnes 8 den od OPU a uz 5 dni mam vsebe nase miminko :hug: pocity? ani netusim trosku podbrisko ale dnes skor citim vajecniky

Příspěvek upraven 19.03.13 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.3.13 09:55

@vendulička jo jo je to fakt že to člověku neda a musí na to myslet.
tak držím palečky at se zavrtavaj když už píchaj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.3.13 09:55

@vendulička ahojky a vitaj :) normalne zavrtavanie je cca od 6 - 10 dna :) preto niekto najde // ciarky az po 12-14 den :) vacsinou ked sa zavrta tak 4 dni potom su uz // ciarocky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
19.3.13 10:00

@Semele 4 litry vody 8o :nevim: mám pocit se se utopim a to stací mi 3 litry :oops:, každou hodinku sem na zachode a v praci si ze me delaj srandu ze sem jak bojler :lol:
to je dobrý znamení, že neco cítís :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.3.13 10:07

Děkuji. Hrozně plašim, já vím :lol: :lol: :lol:. Tak strašně bych si přála, aby to už vyšlo. Je to moc dlouhé a jestli se to nepovede ani teď na potřetí, tak už fakt nevim :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:. Člověk se asi nemá tak pořád sledovat a dělat jako by nic.ALE TO NEJDEEEEEEEEEEEEE :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí