Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jíňa03 @Innaaemma holky jste moc hodné, no uvidím, testnu zase ve čtvrtek, jestli to roste nebo ne.
Držíme si palce, jsou to nervy ![]()
@PiperW no to je krása na 7.den !!!
@PiperW píše:
Ahoj holky tak já 7.den po ketu takto. Pidi dusík je, teď jen aby silil
@Maky1234 něco tak vidím, ještě to nevzdávej, třeba zesílí
Moc gratuluju, vypadá to skvěle.
.. Achjo, já mám 7den po ET bílo…
@Innaaemma já testovat 7.den, neuvidím tam snad ani tu kontrolní
![]()
Vůbec nevěš hlavu, podívej, jakýho mrňouse mám já 10.den ( teda nevím, zda je to prosperující nebo ne ). 7.den je fakt enormně brzo na to dělat závěry! ![]()
@Maky1234 jde krasne videt vubec si z toho nedelej hlavu
uvidis jestli bude silit 😊 carka muze byt jakakoliv ja mela carku krasnou a hcg stejne nizke.. takze bych se carkou vubec neridila ![]()
@Jíňa03 píše:
@Tereza233 nevím teda co ti řekli v caru.. Ale u nás se doporučuje do konce 12 tt a bez sexu… A všeho, protože orgasmus způsobuje stahy dělohy… Každopádně bych volala do caru být tebou a ptala se tam
Tak do caru jsem volala a že teda se to stát může že ta děloha je teď víc prokrvená hlavně aby se mi to nerozjelo my měli mít bez sexu 2týdny od et což už máme a v pátek mám tedy volat s pozitivním testem
10. den po ET, negativni test a zacala jsem slabe krvacet. Myslim, ze progesteron muzu vysadit. ![]()
Nejlepsi rada na netu: pokud krvacite, nebudte nervozni, nervozita muze zpuaobit potrat. 🤦♀️
@Oblu to mě mrzí, ale nevysazovala bych… To pusou všude, počkej na krev, nikdy nevíš
@Jíňa03 U nas se krev nedela. Jen tri tydny po ET mam zavolat vysledek testu z moci. 🤷♀️ Pokud krvacim mezi 10. a 14. dnem a mam negativni test, mam vse vysadit a objednat se na dalsi konzultaci. Premyslim, ze pro dalsi pokus zmenime CAR, oproti jinym je tehle pristup divny.
@Oblu no to je teda dost divný přístup.. To je vrchol, člověk do toho dá kolik tisíc a oni se ani neobtezuji vzít krev? A co si zajít někam jako samoplatce?
@Oblu a do jakého caru chodíš? To mi opravdu přijde dost neprofesionalni ![]()
Holky tak mi to nedalo a zkusila jsem dneska digitalni test odpoledne minuly tyden jsem mela na testu 1-2 a dnes uz mam 2-3 nevite nekdo jestli se da najit na internetu tabulka kolik hcg clovek musi mit aby to ukazovalo ty tydny? ![]()
@PiperW Pronatal Teplice
Uz jsem to nekolikrat obrecela (asi stale ne definitivne), ale zacali jsme planovat dovolenou, tak se nejak dam do kupy, fyzicky i psychicky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.