Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ahoj holky, tak dnes teda 9.den po ketu a jak jsem slíbila, dávám testik. Asi se mi trošku Mázla fotka nebo blbe světlo, nevím, přijde mi rozostřený, každopádně čárka sílí, ale je tenis😃 je to normální? Posílám pro porovnání na fotce 7.a 9.den.
Někdo další dnes testik?
@PiperW krásný
já dnes také test, ale už spíš jen kvůli zubaři, protože mi bude opichavat před vrtanim… 12 den po KET a nic… Přemýšlím jestli čekat do soboty na 14 den, podle mě to nemá smysl, utrogestan mi drží ms, ale břicho bolí jak kdybych to měla… Navíc netuším jestli mi to nemůže prizivovat nějak endometriozu ![]()
Já mám dneska 12.den po ET taky bílo ![]()
takže pokus č.10 nevyšel ![]()
@Jíňa03 a u vás v caru se chodí na krev, když je test negativní?
Já mám 14.den v sobotu, tak počkám do soboty, ale že by se mi léky chtělo brát zbytečně bůhví do kdy
![]()
@Maky1234 to mě mrzí…
a budeš brát dal léky? Já asi zavolám do car
@Innaaemma
ach jo…ale ty ještě malou šanci máš, i ten 9.den někdy může být brzo…
6IVF, to je masakr…to si to vyžíráme teda ![]()
@Jíňa03 no, já do caru zavolám asi zejtra, ať je to jakoby aspoň ten 13.den. Myslím ale, že mi řeknou, že na krev mám přijít až tak 16.den po tramsferu, aspoň po ketech to tak bývalo…léky zatím budu brát dál no… ![]()
@Domca1111 u mě ne…když byl 10.den duch a 12.den je prd, tak u mě je to v loji…ale i tak děkuju za podporu, vím, že to myslíš dobře ![]()
@Domca1111 já myslím že 12 den už šance není… Zavrtat by se mělo do týdne ne? Pro jistotu do soboty utrogestan a test, ale už tomu nevěřím
@Jíňa03 přemýšlela sem nad tím a udělám to jako ty…v sobotu jen potvrzující test a vysadím léky…stejně už začínám lehce špinit, tak na co ten Utroš budu brát dál ![]()
@Maky1234 já taky trochu a úplně cítím jak se mi uleví, až se to spustí, přijde mi, že se mi tělo poslední dny s tím utrogestanem strašně pere
@Jíňa03 to jsme to dopracovaly viď?
Vy máte ještě zamraženo?
My jsme posílali 8 embryí na genetiku, tak teď budu čekat a tiše se modlit…
@Maky1234 vid.. Njn, nenadelame nic… Jj, máme 1 mrazacka z prvního ivf, první ET mám dceru 14 m, 2 ket teď nic, tak snad třetí vyjde… Chtěli jsme 3 děti a naivně si mysleli že nám budou stačit 3 embrya ![]()
@Jíňa03 no ono člověk pak vystřízliví a zjistí, že otěhotnět díky ivf ani zdaleka není samozřejmost
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.