Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Baecici Ja jsem chtela mit na 100% jistotu. 12 den po et (17 po opu)-bude druha carka jasna-pozitivní, nebude jasna druha carka-negativni. Zadne loveni duchu a hledání. Tedka me ale desi ta predstava-to muze byt taky primo facka do tvare
![]()
@Nevimjakynick tak hcg stouplo o dvojnasobek. V pátek další odběr
![]()
Ahoj, holky, ja mam druhy den po ET a nejak me porad boli v podbrisku, nekdy jen pichne, nekdy mensi krec. Nemate s tim zkusenost? Je to ok? ![]()
Tak já dnes 9tý den po KET. V pondělí, 12tý den, mám jít na krev, ale ani se mi nechce. 7 a 8mý den jsem testovala a ani náznak. Dnes jsem teda zapomněla. Zítra 10, a pak i v neděli 11tý den, zkusím znovu, ikdyž nevěřím že to bude jiné. Vzhledem k tomu že jste měly ducha už i 6tý den. Ale když už je mám koupené, tak je počůrám
Ta psychika je mrcha. A ty hormony na podržení MS taky. Člověk by si myslel, že je těhotný a ono prd…pobolívání v podbříšku, pocity na zvracení…jak to vysadím, bude to pryč.
@Baecici držím palce ať dál stoupá!
@Nevimjakynick takže si odolala a vydržela? Takže sobota bude šťastný den? ![]()
@antoaneta stoupá
děkuji. Já ten 7 den toho ducha skoro neviděla. Test jsem vyhodila až pak mi to nedalo a zkusila jsem na něj kouknout. A byl tam fakt neznatelný náznak. Měla jsem hodně málo hcg. Ani ten 8 den to nebylo moc vidět… Až ten dvanáctý den vystoupilo hcg přes 200… Každá jsme jiná.. Sestrenice měla 7 den dálnici… Moje čárky sílí až teď kolem toho 12 dne…
Cauky také jsme teď podstoupily první ivf ICSI a 14.8 jdeme na testy tak jsem zvědavá, ale podle domácích testíku to vypadá že se nám to povedlo pomalinku se nám tvoří dálnice
😍 😍
@antoaneta Vydrzela bych, ale zacala jsem spinit, tak jsem udelala test 11.den po et a 16.den po opu a ciste bily-bez jakýchkoli duchu. Ted uz krvacim fakt na full. ![]()
@Twins_Sovovi píše:
Cauky také jsme teď podstoupily první ivf ICSI a 14.8 jdeme na testy tak jsem zvědavá, ale podle domácích testíku to vypadá že se nám to povedlo pomalinku se nám tvoří dálnice😍 😍
Ahoj, tak to velka gratulace.
A od kdy jsi testovala?
@antoaneta vážně e blbost sledovat tady ty holky co mají ducha od 6tého dne. Já kvůli romu byla taky uplně na dně, protože jsem 7,9 i 10 den mela snehobilo. A prave jsem to taky vzdala, protoze jaem tady sledovala ty duchy 6ty den. No a 11 den na me vykoukl malinky pidi duch na sluníčku. A silné čárky jsem měla až 16. Den po ET. Takže hlavu vzhůru!!! Teď jsem c 6tt a zatím všechno pokračuje, jak má.
@Baecici moc gratuluji, je zvláštní že někdo má ducha, nebo už čárku tak brzy a někdo až tak pozdě a zvlášť když embryjko je třeba stejně staré, zralé, a KET proběhne ve stejný den. Je to opravdu div přírody a když se povede, tak nepochopitelný zázrak.
Co jsem si pročítala ale i dřívější, nebo jiné diskuze, tak těch co měly druhou čárku už dříve, třeba i kolem 6, 7mýho dne bylo asi víc… A já vlastně taky, když se povedlo. @Nevimjakynick jé, tak to mě mrzí, jak si byla taková rozhodná a se silnou vůlí s testováním vydržet, měla jsem z tebe pocit, že to prostě vyjde, že musí. A brala jsi do teď nějaký Utrogestan, nebo něco na ten způsob?…že se ti ta MS tak rozjela… No uvidím co 11tý den po KET, zítra já. Budu 34 DC. Ale tolikátý den, u mě nic neznamená, mám to různě, a někdy i tak dlouhé běžně.
@Kopretinka8 máš pravdu, každá jsme jiná, každá máme za sebou něco jiného a přitom se stále snažíme hledat nějakou podobnost a srovnání. A každá to víme a stejně to děláme
Seš moc hodná a děkuji za povzbuzení. Ale já už se nastavuji na to, že nic a s velkou pokorou to i přijímám. Já už totiž dvě dětičky mám a stále za ně děkuji Bohu, protože sama příroda, ani doktoři, by na to nestačili. Ale po dlouhé cestě za nimi nám zbylo jedno jediné embryjko a já přes všechna doporučení, rizika i věk jsem prostě neměla sílu rozhodnout aby bylo zničeno. Nemohla bych s tím v klidu žít. Takže i když teď to možná vyzní blbě, ale radši ať se nepovede, ale vím, že ho mám u sebe a že jsem mu dala šanci…bude to prostě tak, jak to má být. Nevím jak to napsat jinak, ale snad mi rozumíš a ostatní taky. A bez soudu.
@antoaneta Ahoj, dekuju. Beru porad utrogestan 4-0-4 a i pres to treti den silne krvacim. Sestricky rikaly ze kdyz ms ma prijit ze prijde i pres utros. Volala jsem do caru jestli muzu prestat ze i testy byly negativni a ony mi rekly ze do krve (pondelka) dal uzivat. Reknu vam je to ale pekelne nechutne
![]()