Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anet131 a cyklus mas normalni? ja mam PCO a nemam ovulaci, takze musim mit rizenej cyklus. Proto ty leky.Ja jsem mela lehci formu OHSS na kontrole 10DC vypadalo vsechno pekne takze jsem vyfasovala ovitrelle. a Ted uz jen cekam na patek. Treba dostanes po te kontrole na UTZ jen injekci aby probehla ovulka pak asi utros a pujdes na ketik.
@Lolitaa Ja na ET nebyla z důvodu OHSS, takže teď čekám na KET, tak jsem nervózní.
@Anet131 ahoj, já jsem ET taky neměla z důvodu OHSS a bylo mi doporučeno minimálně 1 cyklus počkat, takže jsem šla na první kontrolu až 23 DC a teprve pak jsme plánovali KET v následujícím cyklu. Taky jsem to měla ten jeden cyklus bez léků.
@Kikulele No během IUI jsem si taky vždycky jen pichla Ovitrelle, ale zaráží mě, že nemám nic na podporu růstu sliznice… Co když ani jedna nebudou dost dobrá (mám 2 delohy)? ![]()
@Anonym_kaO Ahoj
no já se mám objednat normálně na utz 10-12 DC a podle toho se uvidí… U mě se OHSS naštěstí uplně nerozjel, zvládla jsem to doma v posteli ![]()
@Anonym_kaO Jo a pichala jsem Fraxiparine a brala jsem nějaké léky hned od OPU…
Ahoj můžu se přidat? Ve čtvrtek jdu na opu a mám strach. Jinak mám 25 vajíček a už aby to bylo za náma. Máme IVF s pgd. Jezdíme do Olomouce.
@Nicolicka Ahoj vítej
OPU se neboj, je to rychlovka
já měla vajíček 30 z 32 folikulů a z toho OHSS…
@Nicolicka Já měla 29 vajíček a dost se mi po OPU ulevilo. Ale pak OHSS.
@Anet131 za jak dlouho jsi sla po opu domu? @Anonym_kaO ja uz to chci mit za sebou bricho mam tvrdy a strasne me boli. Doktorka.mi vcera rekla ze uz mam jen lezet a nic nedelat aby nepraskli.
@Nicolicka já jsem ráno šla na odběr a po OPU jsem cca 2-3hod ležela na pokoji a když mi bylo lépe, tak mě pustili domu. Pak jsem ještě doma ležela.
@Nicolicka V 7 jsem měla hotovo a v 10 mě pustili
ale doma jsem ležela i pak…
Ahoj snažilky,
Mám otázku, 11 den po ET jsem začala špinit následující tři dny i jednorazove krvacet a teď 17 den po ET zase jen spinim. Testy mám negativní
V caru mi bylo řečeno, ze to nevyšlo a KET za dva měsíce. Nemá někdo prosím podobnou zkušenost, jak dlouho jsme krvacela nebo spinili? Moc děkuji ????
Ahojky holky
co zobete vsechno za vitaminy pro podporu tehotenstvi nebo i pro lepsi pocit aby ste k sobe pomohli tomu bobiskovi?
ja zobu uz asi rok fertility blend ale premyslim jestli neprejit na jeco lepsiho a treba k tomu i neco pridat ![]()