IVF, KET, ET... léto /podzim 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1141
14.10.17 15:08

@Lolitaa Asi si myslí, že by se to mohlo potom zhoršit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.10.17 17:32

@Lolitaa joo tak to ses jen kousicek za mnou :) no ja co sem cetla tak na ne hodne nadavali tak prave nevim… Koupila sem jeste jiny a uvidim zkusim v pondeli :) a kolikatej den uz si mela treba pozitivni test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.10.17 20:47

@Lolitaa tak to vypada spatne :,( zaspinila sem a zacina me pobolivat bricho takze to asi dostanu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
15.10.17 17:41

Ahoj holky, já nyní čekám na první KET a jsem z toho dost nervózní. ET u mě nebylo z důvodu OHSS s teď nevím, na co se mám připravit. A hlavně už jsem z toho dost mimo a to čekání je neskutečně dlouhé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
15.10.17 18:35

@Anonym_kaO ahoj tak to jsme na tom stejne u me taky nebyl ET z duvodu hroziciho OHSS.Mam PCO takze mam rizenej KET.od druheho dne MS nasazen estrofem 3×1.UTZ kontrola 19.10. To budu 10DC. Jinak jeste zobu prednison a listovku.Jsem zvedava jaka bude sliznice. Sestricka predbezne rikala ze KET by mohl byt 28 nebo 30.10.Mame 10mrazacku je to muj 1.IVF cyklus. To cekani je strasne to mas pravdu :zed: ja kvuli tomu OHSS musela na neschopenku od 1.10. pateho byla punkce a mam ji az do toho 19.10.nez jdu na kontrolu.Doma naklizeno uz nevim co mam delat vychazky mam jen od dvou do sesti tak to vzdycky vezmu pejska a jdeme na prochazku jeste ze je docela pekne pocasi jinak bych se ukousala nudou.Kam chodis do CAR? A Ty budes met KET v nativu nebo rizenej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
15.10.17 19:52

@Anonym_kaO Ahoj, vitej do klubu… V patek jsem měla OPU a vzhledem k hrozícímu OHSS nebude ET :( takže taky budu mit až KET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 09:11

@Anonym2016 ahoj, tak jak to dnes vypadá? Rozjela se ms nebo dobrý? Dělala si dnes test? Já jsem dnes 7 den a zatím nic, měla jsem pocit o víkend že mi bolí prsa, ale teď zase nic :( Tak nevím jestli to není spíš jen vsugerovany…jinak já měla ducha 9 tý den od ET, ale fakt hodně slabí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 09:17

@Anet131 ahoj, tak jak se cítis? Volat budeš až zítra do CARU? A volás si i do laboratoře jak vypadají embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.10.17 10:30

@Lolitaa Ahoj :) volala jsem tam dneska a prý mám radši ještě počkat do zítra a ozvat se.. Že by byli moc rádi kdybych to nepotřebovala, ale že dnešek to rozhodne, jestli to ustojim nebo ne :) ale zatím se cítím docela dobře, jako neříkám že jsem v pohodě, ale nechá se to vydržet ;) no nakonec oplodňovali 18 vajíček a všech 18 se jich chytlo, s tim že 8 jich je prej top a fungují tak, jak by mely ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 10:34

@Anet131 no tak to je skvělý :palec: máš úžasnou zásobu :potlesk: Tak zítra uvidíš ;) moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.10.17 10:37

Děvčata držím všem palce k brzským // Mne zítra čeká první ET. Tak jsem lehce nervózní :lol: Máte nějaký fígl, jak se chovat po něm, aby se hezky uhnízdilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.10.17 10:42

@Lolitaa Tak ja jich měla celkově 30 :-) mám AMH přes 8… Jen mě mrzí že nebude ET, ale až KET :(
@Enieee Tobě taky budeme držet palce :) Já měla mit ET ve středu, ale kvůli OHSS nebude… Všechno se zamrazí :( ty budeš mit nějaké mrazáčky? :) co dělat ti neporadím, je to taky moje první IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 10:44

@Enieee taky držím palce ať se zítra povede ET a pěkně se uhnizdi ;) nejlepší je vypnout a myslet na něco úplně jinýho, aby ses nestresovala tím čekáním :) já teď nastoupila do práce po mateřský a nestíhám myslet na nic jinýho než na práci, tak snad to přinese úspěch… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.10.17 11:45

@Anet131 určitě ti to rychle uteče neboj ;) hned jak dostaneš ms, což by mělo být určitě každou chvíli, tak se budeš připravovat na KET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
16.10.17 11:48

@Lolitaa No Dr říkal, že by měla dorazit za 10-14 dní… Takže ti je ještě dost dlouhá doba :( ale zase lepší počkat, než to zbytečně uspěchat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí