Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lolitaa joo tak to ses jen kousicek za mnou
no ja co sem cetla tak na ne hodne nadavali tak prave nevim… Koupila sem jeste jiny a uvidim zkusim v pondeli
a kolikatej den uz si mela treba pozitivni test?
@Lolitaa tak to vypada spatne
zaspinila sem a zacina me pobolivat bricho takze to asi dostanu ![]()
Ahoj holky, já nyní čekám na první KET a jsem z toho dost nervózní. ET u mě nebylo z důvodu OHSS s teď nevím, na co se mám připravit. A hlavně už jsem z toho dost mimo a to čekání je neskutečně dlouhé ![]()
@Anonym_kaO ahoj tak to jsme na tom stejne u me taky nebyl ET z duvodu hroziciho OHSS.Mam PCO takze mam rizenej KET.od druheho dne MS nasazen estrofem 3×1.UTZ kontrola 19.10. To budu 10DC. Jinak jeste zobu prednison a listovku.Jsem zvedava jaka bude sliznice. Sestricka predbezne rikala ze KET by mohl byt 28 nebo 30.10.Mame 10mrazacku je to muj 1.IVF cyklus. To cekani je strasne to mas pravdu
ja kvuli tomu OHSS musela na neschopenku od 1.10. pateho byla punkce a mam ji az do toho 19.10.nez jdu na kontrolu.Doma naklizeno uz nevim co mam delat vychazky mam jen od dvou do sesti tak to vzdycky vezmu pejska a jdeme na prochazku jeste ze je docela pekne pocasi jinak bych se ukousala nudou.Kam chodis do CAR? A Ty budes met KET v nativu nebo rizenej?
@Anonym_kaO Ahoj, vitej do klubu… V patek jsem měla OPU a vzhledem k hrozícímu OHSS nebude ET
takže taky budu mit až KET ![]()
@Anonym2016 ahoj, tak jak to dnes vypadá? Rozjela se ms nebo dobrý? Dělala si dnes test? Já jsem dnes 7 den a zatím nic, měla jsem pocit o víkend že mi bolí prsa, ale teď zase nic
Tak nevím jestli to není spíš jen vsugerovany…jinak já měla ducha 9 tý den od ET, ale fakt hodně slabí… ![]()
@Anet131 ahoj, tak jak se cítis? Volat budeš až zítra do CARU? A volás si i do laboratoře jak vypadají embryjka?
@Lolitaa Ahoj
volala jsem tam dneska a prý mám radši ještě počkat do zítra a ozvat se.. Že by byli moc rádi kdybych to nepotřebovala, ale že dnešek to rozhodne, jestli to ustojim nebo ne
ale zatím se cítím docela dobře, jako neříkám že jsem v pohodě, ale nechá se to vydržet
no nakonec oplodňovali 18 vajíček a všech 18 se jich chytlo, s tim že 8 jich je prej top a fungují tak, jak by mely ![]()
@Anet131 no tak to je skvělý
máš úžasnou zásobu
Tak zítra uvidíš
moc držím palce
Děvčata držím všem palce k brzským // Mne zítra čeká první ET. Tak jsem lehce nervózní
Máte nějaký fígl, jak se chovat po něm, aby se hezky uhnízdilo?
@Lolitaa Tak ja jich měla celkově 30
mám AMH přes 8… Jen mě mrzí že nebude ET, ale až KET ![]()
@Enieee Tobě taky budeme držet palce
Já měla mit ET ve středu, ale kvůli OHSS nebude… Všechno se zamrazí
ty budeš mit nějaké mrazáčky?
co dělat ti neporadím, je to taky moje první IVF ![]()
@Enieee taky držím palce ať se zítra povede ET a pěkně se uhnizdi
nejlepší je vypnout a myslet na něco úplně jinýho, aby ses nestresovala tím čekáním
já teď nastoupila do práce po mateřský a nestíhám myslet na nic jinýho než na práci, tak snad to přinese úspěch… ![]()
@Anet131 určitě ti to rychle uteče neboj
hned jak dostaneš ms, což by mělo být určitě každou chvíli, tak se budeš připravovat na KET ![]()
@Lolitaa No Dr říkal, že by měla dorazit za 10-14 dní… Takže ti je ještě dost dlouhá doba
ale zase lepší počkat, než to zbytečně uspěchat ![]()