IVF, KET, ET... léto /podzim 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
4.10.17 14:56

Teda jak to tady ctu, tak mam pocit, ze mam hrozne malo folikulu. Dneska jsem byla pro injekce na denni stumilaci a dle ultrazvuku mam 10-12 fol. zatim max 8-9 mm. Tak doufam ze do stredy, kdy jdu na punkci jivh vydrzi hodne a bude i dost vajicek k oplodneni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.10.17 16:13

@Enieee neboj ja mela taky hroznej strach a nakonec sem mela 10 vajicek ktery me odsali :) a to uz vis tedka ze jdes na opu az pristi stredu? Mezi tim nemas kontrolu ze by si mohla jit na opu driv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.10.17 18:22

@Anonym2016 Ahojky mám ješte kontrolu v pondělí a tam mi řeknou, který den to bude. Teď musím píchat injekce z čehož mám největší vítr :lol: Ale naštěstí mi je bude aplikovat manžel. Já bych si ji snad nepíchla :D A 10 vajíček jsi měla z kolika folikulu? Hlavně, aby se pak potvůrky oplodnily a jedna chytla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.10.17 18:40

@Enieee joo tak to joo :) ty jo neboj to by si zvladla :) kdyz sem to zvladla ja takovej straspytek z jehel tak to musi zvladnout kazdej :) :D a ze to bylo vpichu :D no to mi nikdo nerekl kolik sem mela foliku… Ale myslim ze to nebyl o moc vyssi pocet podle kontrol :) jojo taky sem mela strach aby tam neco mela a kdyz sem se uklidnila tak ted mam zase strach aby se nejaky emryjka vyvijela tak jak maji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
5.10.17 09:37

@Lexa88 ahojky :) tak zitra mam transfer :) sice nevim kolik emryjek se vyviji a co a jak pac ten rozhovor byl celkem rychlej :D rikal joo nejaky se deli takze zitra bude transfer a az zitra se budem domlouvat jestli bude neco k mrazeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.17 12:05

Chci se zeptat byla jsem v utery na ultrazvuku a podle toho mam jedno vajíčko ktere bylo videt ze dozrava ve zprave mam napsano vpravo DF 19mm je to malo? Hned v utery jsem si mela pichnout ovitrelle a hned ten den jeste pohlavni styk a druhy den taky ode dneska mam brat duphaston 1-0-1 po dobu 10dnu a endometrium je 7,8mm co to znamena? Je sance otehotnet? Injekci sem.si pichala po druhe v prvnim cyklu se mi udelala cysta a nevyslo to. Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 07:38

@Lexa88 ahojky :) tak mam bobika uz u sebe :) tak ted budem jen doufat :) a mrazacka nevypada to slibne :? Ze pockaji jeste na jedno a v pondeli si mam volat jestli ho zamrazili nebo ne :) rikal ze nema smysl mrazit nee tak uplne se vyvijejici emryjka ze by to stejne neprezila a ze by bylo zbytecny to platit no tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
6.10.17 09:10

@Anonym2016 :dance: tak pěkně prďolku opatruj a budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.10.17 09:15

Ahoj! :mavam:
Včera jsem byla na odběru, je to první IVF, vše proběhlo v pohodě, dokonce i injekce (a že je zrovna dvakrát nemusím). Jen dnes mi trošku přešel optimismus. Bylo odebráno 12 vajíček, z toho 9 oplodnění schopných, dnes jsem volala embryoložce, ta mi řekla, že se oplodnily jen tři. Zítra mám zavolat, jestli se nějaké vyvíjí dál, v neděli by byl transfer. Chtěli jsme PK, ale v podle ní v takovém případě, kdy jich je málo (v podstatě není z čeho vybírat), je prodloužená kultivace zbytečná. Teď jen s přítelem přemýšlíme, jestli bychom dali jedno nebo dvě (i když budu ráda aspoň za jedno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 09:44

@Lexa88 dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
6.10.17 18:11

@Wenasta11 Ahoj :) Já ted taky stimuluju na svoje první IVF, dnes jsem vyla na utz a prý mám tak cca 20 folikulu, tak se taky bojim aby jich nebylo hodně ale nekvalitních… uvidíš že alespoň jeden šampión tam bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
6.10.17 18:22

@Anonym2016 jee super :potlesk: drzim palce at se pekne uhnizdi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 19:17

@looraa dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.10.17 08:23

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem po 4 IVF a dnes si jedu pro morulku :D hrozně se těším a chci s někým sdílet to čekání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
11.10.17 11:00

@Lolitaa Ahoj :) už 4 IVF? To je desna predstava :( ja mam v patek naplanovanou OPU u 1 IVF… drzim palce aby se to povedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí