Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexa88 ahojky
tak sem si dnes volala a ze 2 embryjka se prej zatim nedeli tak s nema pocitat uz nemam. A jinak tam mam nejakej tri bunecne ctyr bunecne a jedno 5 ti bunecne
tak snad tam na me vydrzi prdousove
to sou hrozny nerviky aby tam neco zustalo ![]()
@Anonym2016 určitě něco zůstane
. Zítra budeš volat zas? To budou 3. den?
@Lexa88 jojo zitra budou 3ti den
a zas v rano si budu volat
a kolik si vubec mela ty vajicek a kolik jich zustalo oplodnenejch? ![]()
@Anonym2016 já měla zralách 21 vajíček, z toho se 17 podařilo oplodnit a nakonec nám zamražovali 9 expandujících blastocyst.
@Lexa88 tyy jo
mas pekbej pocet teda
doufam ze my aspon 4 zbydou ![]()
Ahojky holky
sem strasna ja vim
ale proste mi to neda jakej mam strach o emryjka aby mi nejaky dobry zbylo. Emryolog mi rikal ze tam mam 3bunecny a 5ti bunecny emryjko ale hledala sem ruzny clanky a dozvedela sem se ze kdyz se emryjka deli na lichy pocty tak ze to neni moc dobry
Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost? Stalo se to taky nekomu z vas?
@Anonym2016 nikdy jsem nedostala tak podrobnou informaci a nebo jsem ji v tom stresu nezaregistrovala… Vzdy kdyz jsem si volala tak mi jen rekli pocet tech ktere se dal vyviji a o to vetsi pak byl pro mne sok kdyz po prodlouzene kultivaci jsme paty den vkladali jedno embryo a ze ty ostatni nechaji bezet do sesteho dne a mrazeni at neplatim protoze se teprve sesty den uvidi jestli je vubec co mrazit. Zacali jsme s deseti oplodnenymi a jen jedno odpadlo asi druhy den… Vlozili jsme jedno a mrazili tri.
@sweet78 ja na tom byla podobne… V prvnim vf bylo 33 vajicek, z toho 16 embryi a po 5ti dnech bylo jedno a na zamrazeni nic… Info o poctu bunek mi davali, ale radeji jsem nepatrala. Rozjel se mi hrozny ohss a i proto si dodnes myslim tehotenstvi v 9tt zkoncilo…
@looraa ja jsem mela „jen“ 14 a snad 12 nebo 11 bylo vhodnych a jedno se neoplodnilo a jedno odpadlo druhy den… Takze u nas prave moc „odpadu“ nebylo… Videla jsem vse ruzove a nemela jsem ani ohss takze proto jsem byla tak prekvapena ze mozna nebude ani nic do mrazaku ale nakonec se tri mrazili. Dve uz jsou pryc a dnes si volam jak je na tom to posledni… Bude to sourozenec „dvojce“ pro tu nasi cacorku… Jsou pouze dve varianty jak to dopadne povede se to nebo ano. ???????? ![]()
@sweet78 koukam, ze jsme na tom uplne stejne
jedna holcicka a druhe v podstate dvojce
po kolika letech mate ket? My po trech a kousek.
@looraa skoro přesně po 4 letech
dcera je počatá 9.10. a vkládaná 14.10.
@Lexa88 ahojky
tak sem si volala a prej 4 emryjka odpovidaji dnesnimu deleni a 3 jsou pomapejsi…
tak snad tam na me do pateka pockaji a bude i nejakej mrazacek ![]()
@Anonym2016 3 den je nejkritičtější, tak myslím, že to vypadá moc dobře!
@Lexa88 ja myslela ze je nejkritictejsi 4 den jak se deli na tech 16 bunek…