Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez Je to naše 4 té IVF. Snažíme se 3 roky. První rok sami, bez lék. pomoci. Poté rok Clostilbegyt a sledování ovulace. Teď rok IVF. A už toho mám plné kecky ![]()
@lenncaa rok clostilbegyt? Doufám, že s přestávkama. Clost by se neměl užívat více neř 3 měsíce za sebou, zvyšuje prý pak riziko rakoviny vaječníků.
@monat To víš, že jo
měla jsem ho 2×3měsíce. Ale i tak už stačilo. Tělo už nechci huntovat
. Ze všeho je riziko rakoviny i u IVF. Si pícháme ty… do těla
. Ale když není jiná šance než ivf, tak i přesto do toho jdu ![]()
Včera v noci mě v jednom místě podbřišku tak divně dloubalo až píchalo, že jsem nemohla usnout. Holky, ale fakt se nesleduju. ![]()
@monat To je dobře, jen ať dloube…to je vše fajn. Já se vždy sleduju, jsem jak šílená…chlap je ze mě na nervy ![]()
@lenncaa Já už moc možností nemám, rozhodla jsem se z toho svého jednoho vaječníčku vyždímat co půjde, moc času už mu nezbývá, tak ať se na hranici života ještě trochu snaží.
@lenncaa 32, lepší vaječník mi sežrala endometrioza a ten druhý není v nejlepší kondici AMH 0,4 a FSH 13. Moc času už mi nezbývá.
@monat Já mám 34 a taky jen jeden vaječník je funkční, ale při mé smůle na té straně nemám vejcovod ![]()
@lenncaa tak to je taky dobré. Já vejcovod mám a průchodný a na to mi Machač řekl, že vejcovod není zahradní hadice
vajíčko musí být schopný nasát a posouvat do dělohy. Sice nejsme úplně kompletní, ale my jim ještě všem ukážeme, že nepatříme do starého železa. ![]()
@monat Moni tak teď se tu řezu
vodovodní hadice
no on perlí..mě taky řekl že tělo nejsou hodinky aby slo pořad tak jak chci
mě je 34 a chtěla bych nový HP..
amh svoje neznám, fsh jsem měla nějak 4,7 víc nevim ![]()
@Janez Machy je Machy, co si budeme povídat, se vším je hotový dřív, než to pořádně vyslovíš.
Ze začátku mi vůbec neseděl, ale už jsem si na něj zvykla. Máš krásné FSH.
AMH budeš mít určitě taky OK. Každopádně HP se mění a je dobré ho za čas zopakovat. Myslím si, že před další stimulkou ho nabírají automaticky, nebo se pletu.