Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@IvcaaC ta nižší hodnota je 12 den po KET a těch 568j. je z dneska 14.den . Takže ob den dvojnásobek ![]()
Holky tak máme 4 zdravá embryjka
2 kluci a 2 holky
KET až další cyklus ![]()
Ahojky.. Tak mi to dnes nedalo a testila jsem ![]()
Jinak chci všem poprat krásné Vánoce a do nového roku hodně zdravi, a ať se zde tady všechny dočkáme svých vytouzenych miminek
![]()
Holky přeji Vám krásné Vánoce a přeji nám všem, aby jsme se v příštím roce dočkali svých vytoužených miminek
,ať je Nový rok úspěšnější než tento a hlavně hodně zdraví.
Ahoj. Já dnes 13. den po KETu, test slábne. Včerejší HCG 37,7 takže s největší pravděpodobností biochemko.
Přeji vám všem veselé Vánoce a ať se nám splní, dřív nebo později to, po čem nejvíc toužíme. ![]()
@Z0E
Nevěš hlavu, příště bude líp. Já měla biochemko při 190.
Já měla ducha už 3. Den a od druhýho dne mi bylo blbě- mám už tři děti a pokaždý jsem měla velký nevolnosti, tak je bezpečně poznám ( mám na 4 měsíce v puse popelnici), ale pak to kolem 10. dne ustalo, v krvi 190 a test slábnul… tak se sejdeme s holkama v KET leden 2021, teda jestli mi nějak rozumně přijde MS nebo to bude únor ![]()
Já mám poslední dva mražáčky…
rok 21 bude lepší, já tomu věřím!
@Perlička23 já myslím ze to bude v pohodě já jsem dneska 6 den po ket a mám tam malinký náznak který jde vidět jen pod světlem 😃 tak zkusím za dva dny zase.
Snad jo holky bylo by to pro mě největší. Radost v životě ❤️️❤️️😇 preju vám všem krásný svátky ať se nám všem Zadari,
![]()
@Perlička23
Ducha tam vidím
zkus za dva dny dalsi, držím palecky ![]()
@Alenkaalca píše:
@Perlička23 já myslím ze to bude v pohodě já jsem dneska 6 den po ket a mám tam malinký náznak který jde vidět jen pod světlem 😃 tak zkusím za dva dny zase.
Držím palce holky!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.