IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
6.11.14 18:43

@Pavlušaaaa božátko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 18:44

Tak na hodku, dvě mizim…budu tu později…držte mi palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 18:49

Jezis Pavlus to je mi lito ale ty to zvladnes a ani iscar nebudes potrebovat…bud rada ze mas doma takovy poklad… a Kati tobe drzim pesticky na rano… :* :srdce: a jinak jsem se dnes ptala mudr jestli mam teda zavadet kdyz jsem tehu a rekla ze nemusim… a blbe mi po tom neni no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 19:40

Jestli Vam budou k necemu moje rady z iscaru… dodrzet sexualni pust je to tezke :P pit kazdy den aspon 3 litry piju tehu caj…dodrzet klid. rezim 3 dny od ET a myslet od pocatku jen pozitivne ze tam proste jsou vse na co myslite je taky dulezite…holky drzim vsem pesticky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.11.14 20:00

@pulsianek zkusím dodržet, pro mě je nejhorší ten pitný režim :roll: snad to zítra ráno klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 20:14

@pulsianek to,co popisuješ je pro mě novinkou, nikdo mi neřekl, že mám hodně pít, první tři dny odpočívat…po ET jsem neležela a neměla nohy hore, ale hned jsem šla do auta a jela dom :-)jen ten sexík sedí, ale my ho porušili hned 4,nebo 5 den…možná i to se na ton nezdaru podepsalo…v pátek jsem jela autem 300km…byla jsem vyskákaná, břicho bolelo a já se pak proklínala…ale ted už je pozdě řešit co bylo…ted se hlavně soustředit na to, co bude…máme ještě jedno bráchu, nebo ségru v mrazáčku, tak to zkusíme…pak ale opravdu popřemýšlím o tom, kde jsi byla ty @pulsianek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
6.11.14 20:16

Zlatíku @pulsianek napiš mi, jaký Tee piješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.11.14 20:39

Koupila jsem si v lekarne caj pro tehotne ruzova krabka a stoji okolo 40 korun jak kde nekde vic nekde min.pro me je pitny rezim tez velky problem ale delam si 3 konve caje po 1 litru jednu dopol 2 odpol 3 vecer a mam splneno :-) a nepiju teda kafe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 07:12

Tak holky vypadá to blbě :( vůbec nic :( ukázkový negativní test :( snažím se utěšovat, že je to třeba ještě brzo, že můj organismus je holt pomalejší, ale vůbec mi ten pozitivní přístup nejde… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.14 08:22

Katii to je mi lito ale zatim jsi jeste nedostala M takze do krve to nehazej za hlavu…ja kdyz byla tenkrat tehu tak jsem byla 5 tt vedela jsem ze jsem ale testy negativni i ty drahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 09:28

@pulsianek :srdce: @Katik1 :srdce:

holky moje, já se včera omylem odhlásila a od rána si nejsem schopná vzpomenout na heslo!!! tak jsem se ZAREGISTROVALA znovu :-) :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak co u mě nového…včera proběhl divoký sex a smíření se s tím, že to neklaplo…od včerejška žádná krev, je mi dobře…ráno jsem volala do Caru, tam mě sestra seřvala, jako proč testuju už 10 den, když mám jasně psáno ve zprávě až 14-17den a at utrogestan nevysazuju…že klidně těhotná být můžu, že dřív jak 14tý den nemá smysl testovat…Vysvětlovala jsem jí, že VÍM A ZNÁM SVÉ TĚLO a že ta M přijde…řikala, že do pondělka brát utrouš a v pondělí ráno udělat test…takže pro její klid to udělám, ale vím, že už je to ztraceno…

Tobě @Katik1 držím moc moc palce, ještě je opravdu BRZY NA TESTOVÁNÍ…A TY NA ROZDÍL ODE MNE ANI NEKRVÁCÍŠ…Já včera ano…večer svařák, divoky sex, horká sprch a krev žádná…snad se to tedy do víkendu rozjede…TY NEVĚŠ HLAVU, OPRAVDU VĚŘIM TOMU, ŽE TI TO VYJDE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 10:07

Holky, tak už zase krvácim..:-) to je blázince, fakt…a té sestře to né a né vysvětliti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.14 11:30

Divnej car… takze jso zase novacek jo?? Ty jo ja jsem dnes vyrizena ted jsem se vykopala z postele a to jsem sla spat ve 23.00 uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 11:31

Už zase krvácim, takže utrouš vysazuju, na sestru nedám a jdu se objednat na konzultaci a co se mnou dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 16:22

@Pavluškaaaa ty jsi expert :mrgreen: s tím heslem :mrgreen:

už jsem to od rána trochu pobrala, holt jsem si neměla představovat, že uvidím nejmíň tři čárky :D :D :D :D :D :D Máte pravdu, to ještě úplně klidně může vyjít a kdyby náhodou ne, tak aspoň to už teď nebude takový úplný šok :D :D :D Navíc mám přece ještě 4 děti v mrazáku :dance: tak v nejhorším upečeme jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.