Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jezis Pavlus to je mi lito ale ty to zvladnes a ani iscar nebudes potrebovat…bud rada ze mas doma takovy poklad… a Kati tobe drzim pesticky na rano…
a jinak jsem se dnes ptala mudr jestli mam teda zavadet kdyz jsem tehu a rekla ze nemusim… a blbe mi po tom neni no…
Jestli Vam budou k necemu moje rady z iscaru… dodrzet sexualni pust je to tezke
pit kazdy den aspon 3 litry piju tehu caj…dodrzet klid. rezim 3 dny od ET a myslet od pocatku jen pozitivne ze tam proste jsou vse na co myslite je taky dulezite…holky drzim vsem pesticky ![]()
@pulsianek zkusím dodržet, pro mě je nejhorší ten pitný režim
snad to zítra ráno klapne
@pulsianek to,co popisuješ je pro mě novinkou, nikdo mi neřekl, že mám hodně pít, první tři dny odpočívat…po ET jsem neležela a neměla nohy hore, ale hned jsem šla do auta a jela dom
jen ten sexík sedí, ale my ho porušili hned 4,nebo 5 den…možná i to se na ton nezdaru podepsalo…v pátek jsem jela autem 300km…byla jsem vyskákaná, břicho bolelo a já se pak proklínala…ale ted už je pozdě řešit co bylo…ted se hlavně soustředit na to, co bude…máme ještě jedno bráchu, nebo ségru v mrazáčku, tak to zkusíme…pak ale opravdu popřemýšlím o tom, kde jsi byla ty @pulsianek
Koupila jsem si v lekarne caj pro tehotne ruzova krabka a stoji okolo 40 korun jak kde nekde vic nekde min.pro me je pitny rezim tez velky problem ale delam si 3 konve caje po 1 litru jednu dopol 2 odpol 3 vecer a mam splneno
a nepiju teda kafe:-)
Tak holky vypadá to blbě
vůbec nic
ukázkový negativní test
snažím se utěšovat, že je to třeba ještě brzo, že můj organismus je holt pomalejší, ale vůbec mi ten pozitivní přístup nejde…
![]()
Katii to je mi lito ale zatim jsi jeste nedostala M takze do krve to nehazej za hlavu…ja kdyz byla tenkrat tehu tak jsem byla 5 tt vedela jsem ze jsem ale testy negativni i ty drahy..
holky moje, já se včera omylem odhlásila a od rána si nejsem schopná vzpomenout na heslo!!! tak jsem se ZAREGISTROVALA znovu
![]()
Jinak co u mě nového…včera proběhl divoký sex a smíření se s tím, že to neklaplo…od včerejška žádná krev, je mi dobře…ráno jsem volala do Caru, tam mě sestra seřvala, jako proč testuju už 10 den, když mám jasně psáno ve zprávě až 14-17den a at utrogestan nevysazuju…že klidně těhotná být můžu, že dřív jak 14tý den nemá smysl testovat…Vysvětlovala jsem jí, že VÍM A ZNÁM SVÉ TĚLO a že ta M přijde…řikala, že do pondělka brát utrouš a v pondělí ráno udělat test…takže pro její klid to udělám, ale vím, že už je to ztraceno…
Tobě @Katik1 držím moc moc palce, ještě je opravdu BRZY NA TESTOVÁNÍ…A TY NA ROZDÍL ODE MNE ANI NEKRVÁCÍŠ…Já včera ano…večer svařák, divoky sex, horká sprch a krev žádná…snad se to tedy do víkendu rozjede…TY NEVĚŠ HLAVU, OPRAVDU VĚŘIM TOMU, ŽE TI TO VYJDE
![]()
Holky, tak už zase krvácim..:-) to je blázince, fakt…a té sestře to né a né vysvětliti ![]()
Divnej car… takze jso zase novacek jo?? Ty jo ja jsem dnes vyrizena ted jsem se vykopala z postele a to jsem sla spat ve 23.00 uf
Už zase krvácim, takže utrouš vysazuju, na sestru nedám a jdu se objednat na konzultaci a co se mnou dál…
@Pavluškaaaa ty jsi expert
s tím heslem ![]()
už jsem to od rána trochu pobrala, holt jsem si neměla představovat, že uvidím nejmíň tři čárky
Máte pravdu, to ještě úplně klidně může vyjít a kdyby náhodou ne, tak aspoň to už teď nebude takový úplný šok
Navíc mám přece ještě 4 děti v mrazáku
tak v nejhorším upečeme jiné ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.