IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
9.11.14 20:49

Čau buchtyyy :-) tak konečně jsem se dostala k napsání pár řádků…:-) No ta tvoje číča to je pěkná fajnovka, nejdřív otravuje a pak dá fešnýmu kocourovi košem :-) A to jste se táhli takovou dálku :-) :-) Jinak já dnes gruntovala jak vzteklá a zítra se chystám s Beátkou ( starší z mých drahých dcer) k doktorcde, protože mi dnes padla s horečkou a zvracela :-( Takže budu zase smrdět doma, ach joooooooooo :-( Co ty @Katik1 stále M nedorazila??? Tak to jsi sto pro těhulindaaaaaa :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.11.14 21:36

No, proběhlo velmi neznatelné špinění, tak nevím, jestli to náhodou nebrzdí utrouš. Ráno zkusím test a v úterý už mám jít na krev, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.11.14 21:38

Jinak kočka dělala herečku jen před námi, už mi psala ta kamarádka, že od včerejšího večera už probíhá kočičí sex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.11.14 21:40

Pavluuus stav se u me na gruntovanicko kdyz uz mas hotovo :D :lol: a tobe kati drzime moooooooc pesticky… :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.11.14 21:44
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.11.14 23:10

Držím palečky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a ráno hlavně testni :-) PAPA DRAHUŠKY, jdeme s drahým chrnět :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.11.14 12:08

Katik nas napina :-) jinak krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.14 14:33

Ahoj holky, jsme na tom podobně jako vy, mohla bych se k Vám přidat?¨
3.11.2014 jsem byla na KET a čekání je nekonečné… :zed:
Je to moje 2. IVF - 1. ET neúspěšný, 1 KET neúspěšný, 2. ET neúspěšný
Teď věřím, že to konečně vyjde. Zaváděli mi 2 pětidenní embryjka. Dneska jsem 7 den po a trochu jsem zašpinila, tak snad to nebudezase značit neúspěch :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.11.14 17:45

Ahoj holky, ráno jsem zaspala, tak jsem ani nestihla napsat. Test opět negativní :( :( :( a ještě navíc dorazila MS, takže zítra už beru tu krev jen jako formalitu :( Uvidím, co mi řeknou v CARu…

Holt jsme potvrdily statistickou úspěšnost IVF - 1 ze 3 (tj. 33%) :) Hlavně, že to vyšlo aspoň u @pulsianek :srdce: :srdce: :srdce: :palec:

My s @Pavluškaaaa si počkáme na mrazáčky  :)

@ketty1 ahoj, vítám tě, určitě to bude úspěšné a zvýšíš nám statistiky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.14 18:33

Ahoj Katik1, to mě moooc mrzí :( :hug:

Nevzdávej to, ještě to může vyjít :srdce: Některé holky krváceli a přesto byli těhotné!

Zítra budu oc držet pěsti a pak napiš, jak jsi dopadla. Já také chodím do gyncentra v Ostravě a jsem tam spokojená, i když to zatím nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.11.14 19:25

@Katik1 @Katik1 @Katik1 @Katik1 drahuško,to mě moc mrzí :,( :,( :,( :,(,já tohle prožívala před pár dny, kdy ta mrcha červená také dorazila…Přesně jak píšeš, ještě že máme mrazáčky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Určo druhej pokus bude šťastnější…doktor sám mi říkal, že první úspěšné IVF je víceméně zázrak, že jde spíš jen o takovou zkoušku, jak tělo reaguje na hormony a léčbu…Myslím, že na tom něco bude…
Jinak dvě holčiny, které byly na IVF se mnou jsou těhotné, takže v podstatě jen mě to nevyšlo…a to oni narozdíl ode mne neměla prý tak kvalitní vajucha a bylo to dle lékařů buď a nebo…Mě dr řekl, že mám fakt super kvalitní a stejně to nevyšlo…takže asi tak.-)
@ketty1 VÍTÁM TĚ MEZI NÁMI… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.11.14 19:28

Ketty vitame te :-). Myslim ze spineni je dobra zprava ja tez spinila zavrtava se…to uz by bolo moc neuspesny…drzim paleceky zatim jsem tu sama ale holky vyndaj mrazacky a hned tu budem 4 ze jo holky :lol:
Katik… moc me to mrzi ze M dorazila ale neboj ted uz to vyjde pak pisni co a jak ti v caru rekli :-) at vime kdy zase budem strihat metr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.14 19:58

Ahoj Holky, děkuji, že jste mě vzali mezi sebe. :* :* :* :*
Jsem ráda, že se Vám mohu svěřit, jinak o tom nemám s kým promluvit, samozřejmě kromě manžela, který mě mooc podporuje a vzorně stará :P

Při 1.IVF jsem to řekla známým arodině a pak když to nedopadlo bylo to hodně nepříjemné a každému vysvětlovat to, soucitné pohledy,… :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.11.14 20:05

On už ten první negativní test mě naštěstí připravil na tuhle možnost… :zed: tak budeme tělu s odstupem, aspoň nám @pulsianek bude dopředu popisovat, co nás čeká :andel: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@ketty1 když chodíš do gyncentra, na kolik vyjde KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.14 20:06

Pulsianek moc děkuji za podporu, snad máš pravdu a je to dobré znamení :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.