Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Čau buchtyyy
tak konečně jsem se dostala k napsání pár řádků…:-) No ta tvoje číča to je pěkná fajnovka, nejdřív otravuje a pak dá fešnýmu kocourovi košem
A to jste se táhli takovou dálku
Jinak já dnes gruntovala jak vzteklá a zítra se chystám s Beátkou ( starší z mých drahých dcer) k doktorcde, protože mi dnes padla s horečkou a zvracela
Takže budu zase smrdět doma, ach joooooooooo
Co ty @Katik1 stále M nedorazila??? Tak to jsi sto pro těhulindaaaaaa
![]()
No, proběhlo velmi neznatelné špinění, tak nevím, jestli to náhodou nebrzdí utrouš. Ráno zkusím test a v úterý už mám jít na krev, tak uvidíme…
Jinak kočka dělala herečku jen před námi, už mi psala ta kamarádka, že od včerejšího večera už probíhá kočičí sex
![]()
Pavluuus stav se u me na gruntovanicko kdyz uz mas hotovo
a tobe kati drzime moooooooc pesticky…
![]()
Držím palečky
a ráno hlavně testni
PAPA DRAHUŠKY, jdeme s drahým chrnět
![]()
Ahoj holky, jsme na tom podobně jako vy, mohla bych se k Vám přidat?¨
3.11.2014 jsem byla na KET a čekání je nekonečné… ![]()
Je to moje 2. IVF - 1. ET neúspěšný, 1 KET neúspěšný, 2. ET neúspěšný
Teď věřím, že to konečně vyjde. Zaváděli mi 2 pětidenní embryjka. Dneska jsem 7 den po a trochu jsem zašpinila, tak snad to nebudezase značit neúspěch ![]()
Ahoj holky, ráno jsem zaspala, tak jsem ani nestihla napsat. Test opět negativní
a ještě navíc dorazila MS, takže zítra už beru tu krev jen jako formalitu
Uvidím, co mi řeknou v CARu…
Holt jsme potvrdily statistickou úspěšnost IVF - 1 ze 3 (tj. 33%)
Hlavně, že to vyšlo aspoň u @pulsianek
![]()
My s @Pavluškaaaa si počkáme na mrazáčky ![]()
@ketty1 ahoj, vítám tě, určitě to bude úspěšné a zvýšíš nám statistiky
![]()
Ahoj Katik1, to mě moooc mrzí
![]()
Nevzdávej to, ještě to může vyjít
Některé holky krváceli a přesto byli těhotné!
Zítra budu oc držet pěsti a pak napiš, jak jsi dopadla. Já také chodím do gyncentra v Ostravě a jsem tam spokojená, i když to zatím nevyšlo ![]()
@Katik1 @Katik1 @Katik1 @Katik1 drahuško,to mě moc mrzí
,já tohle prožívala před pár dny, kdy ta mrcha červená také dorazila…Přesně jak píšeš, ještě že máme mrazáčky
Určo druhej pokus bude šťastnější…doktor sám mi říkal, že první úspěšné IVF je víceméně zázrak, že jde spíš jen o takovou zkoušku, jak tělo reaguje na hormony a léčbu…Myslím, že na tom něco bude…
Jinak dvě holčiny, které byly na IVF se mnou jsou těhotné, takže v podstatě jen mě to nevyšlo…a to oni narozdíl ode mne neměla prý tak kvalitní vajucha a bylo to dle lékařů buď a nebo…Mě dr řekl, že mám fakt super kvalitní a stejně to nevyšlo…takže asi tak.-)
@ketty1 VÍTÁM TĚ MEZI NÁMI…
![]()
Ketty vitame te
. Myslim ze spineni je dobra zprava ja tez spinila zavrtava se…to uz by bolo moc neuspesny…drzim paleceky zatim jsem tu sama ale holky vyndaj mrazacky a hned tu budem 4 ze jo holky ![]()
Katik… moc me to mrzi ze M dorazila ale neboj ted uz to vyjde pak pisni co a jak ti v caru rekli
at vime kdy zase budem strihat metr ![]()
Ahoj Holky, děkuji, že jste mě vzali mezi sebe.
![]()
Jsem ráda, že se Vám mohu svěřit, jinak o tom nemám s kým promluvit, samozřejmě kromě manžela, který mě mooc podporuje a vzorně stará ![]()
Při 1.IVF jsem to řekla známým arodině a pak když to nedopadlo bylo to hodně nepříjemné a každému vysvětlovat to, soucitné pohledy,…
![]()
On už ten první negativní test mě naštěstí připravil na tuhle možnost…
tak budeme tělu s odstupem, aspoň nám @pulsianek bude dopředu popisovat, co nás čeká
![]()
@ketty1 když chodíš do gyncentra, na kolik vyjde KET?
Pulsianek moc děkuji za podporu, snad máš pravdu a je to dobré znamení
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.