IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
18.11.14 10:01

@pulsianek a co ty těhulko naše, jak se cítíš??? :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.11.14 10:03

@Katik1 a my zítra do CARU, vid drahuško :-) večer písnu, jak jsem dopadla a kdy si jdeme pro nanučka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.11.14 10:50

Ahoj, moc děkuji za podporu. Pocity mám přesně takové jak píšeš… :,( :?

Taky se začínám upínat na další ket v listopadu. A věřím, že to konečné výjde!!! Přece musíme tu smůlu někdy prolomit, ne? :dance: :srdce:

Zítra budu na Vás holky myslet a držet palce, ať ultrazvuk dobře dopadne :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.11.14 11:32

Zdravim holky :srdce: :srdce: ketty tsk strasne mc me to mrzi :,( ale ja verim ze ted se vam to vsem trem povede a budete mit ty nej Vanoce :* zitra na vas budu holky moc myslet..ja jdu na UZ ve ctvrtek odpol…citim se az moc dobre fakt mi vubec nic neni…snad bude vse v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.11.14 21:23

Ahoj holky, @ketty1 moc měl to mrzí, ale teď nám to určitě všem vyjde :palec: zítra uvidím, co teda řekne dr v CARu… Večer písnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.11.14 13:52

Ahojky holky,
všechny Vás zdravím. Jak se dneska máte?

Tak já už mám potvrzené i z krve, že těhotná nejsem. :?

Nevěším hlavu a říkám si, že teď už to konečně vyjde! :srdce: :srdce: :dance: :srdce:

Pulsianek Je fajn, že se cítíš dobře. Já měla v obou těhotenstvích 3 měsíce ranní nevolnosti. Užívej si těhotenství a odpočívej. ;)

A co vy holky Pavluškaaa a Katik1, jak jste dopadly na ultrazvuku? Budete se chystat v listopadu na KET?
Já určitě v listopadu ne. Mluvila jsem s panem doktorem a teď další KET už nebudu mít v přirozeném cyklu. Řekl mi, že když to už tolikrát nevyšlo, nemá smysl to dál v přirozeném cyklu zkoušet. Tak musím počkat na další menstruaci a od 1DC cyklu budu brát zřejmě estrofem. Snad to pomůže a vyjde to, máme dva mrazáčky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.14 15:19

Ketty drzim ti moc pesticky snad vse bude v poradku a kdy te to ceka? v prosinci?
S tim mim ze mi nc neni to jeste muze byt jinak :-). Zitra jdu na UZ prvni tak jsem zvedava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 15:43

Ahoj holky, cekam na drahého, az pro mě přijede, tak vám píšu čerstvé jeste z Caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 15:45

Sakraaaaa!!! Napsala jsem uplny slohový cvičení a cele se mi to smazalo!!! Napíšu pak doma z tabletu

Příspěvek upraven 19.11.14 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
19.11.14 16:35

Dobree cekame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 16:56

Tak kolem 20-21h jsem tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.11.14 17:04

Ahoj pulsianek,
Děkuji za podporu. :-O Zítra budu držet palečky, třeba už bude i srdíčko :srdce:
V prosinci až dostanu menstruaci začnu užívat od prvního dne cyklu zřejmě estroferm, ale jak dlouho to bude trvat do KET nevím. To mi teprve doktor řekne. Snad přijde M včas. :zed:

Pavluškaa tak pak písni, jak jsi dopadla. Doufám, že jen samé dobré zprávy :* :lol: :) Myslela jsem na |Vás obě - Pavluškaa a Katik1 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 19:05

Ahoj holky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
tak hned za " čerstva " a plná vzteku vám musím sdělit své dojmy z mé dnešní návštěvy v Caru…takže…přivítala mě nepříjemná, arogantní mladá doktorka, která se na mě ani nepodívala a zeptala se, co bych ráda!!! Řekla jsem, že jsem přišla více méně na konzultaci po prvním nevydařeném IVF a že bych ráda naplánovala, co dál…Že bych chtěla KET, ale jelikož ovuluju jednou za dva měsíce ( a ted zrovna né),tak bych asi viděla KET až na prosinec…ona mi řekla, abych závěry laskavě nechala na ní!!!Tak mi udělala utz a prohlédla mě a řekla…NO, SLIZNICE 6MM A JE TAM " NĚCO " VELKÉ 21mm, vypadá to jako folikul, ale nemusí to být…může to být i cysta, nebo cokoliv jiného, nicméně se to " tváří " jako folikul…Takže je na Vás, jestli KET chcete udělat nebo ne…sliznice je dostatečně velká, mohla by být i větší a prorostlejší, ale klidně to tenhle měsíc můžeme " zkusit "…Řekla jsem, že jsem přesvědčená o tom, že opravdu neovuluju, dělaám si ovulační testy-NAPROSTO NEGATIVNÍ, takže tenhle měsíc to vidím spíš na nějakou tu cystu…Dr mi řekla, že jsem dospělá a musím se rozhodnout sama, že ona mi radit nemůže!!! Tím mě úplně rozbourala…čekala jsem, že jako odborník mi právě poradí ona, ale jaksi jsem nepochodila..Řekla jsem jí, že nechci " jen tak zkoušet ",když ty podmínky nejsou ideální a že to něcháme raději na příští měsíc. Na to mi odpověděla, že v prosinci se Car zavírá a KETY se dělají až v lednu…Takže asi tak…No odcházela jsem naštvaná, otrávená, zklamaná…opět jsem narazila na doktora, u kterého jsem měla pocit, že otravuju a zdržuju ho…U Apolináře mi hrozně vadí to, že pokaždé jdu k jinému doktorovi a každému musím znovu a znovu vyprávět, jak to se mnou je…Takže holčičky moje, dnes jsem moc úspěšná nebyla :-( :-(

Příspěvek upraven 19.11.14 v 19:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 19:12

@Katik1 jak ty jsi dopadla, drahuško??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.11.14 19:14

Jinak v tom lednu, až dorazí menstruace, tak od druhého dne bych měla brát estrofem pro nastartování sliznice…máte s tím holky zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.