Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluškaaaa ahoj, sice chodíme každá do CARu na jiném konci republiky, ale přísahám, že ti naši doktoři se na nás určitě domlouvají. Já dneska u doktora na utz taky slyšela, že v přirozeném cyklu to nepůjde, prý „víte, že máte anovulační cyklus?“, jasně že vím, vždyť jsem mu to říkala v anamnéze, když jsem tam byla poprvé
Takže teď nic, příští měsíc jsou vánoce, to oni nepracují
a mě by to časově samozřejmě vyšlo na začátek svátků, tzn. odklad na leden. Napsal mi recept na estrofem, mám brát od prvního dne 2 tablety (asi týden), pak 3…asi 13.DC mám přijít na utz a pak uvidíme. ![]()
@Katik1 ahoj,no to snad neni možný!!! My dvě celý ten průbeh máme hodně podobný, co…no já už jsem z toho všeho fakt naštvaná…všechno tak strašně dlouho trvá ![]()
Tak půjdeme holt v lednu a budeme si držet palečky…:-)
Já mám estrofem brát od druhého dne cyklu dvě tablety 8den cyklu na utz…
Já mám vždycky pocit, že ten dr to zrovna vymýšlí, koukne z okna a řekne, tak třeba 3 tablety, mám to v rozpise… tak si uděláme aspoň pohodové svátky bez stresu, jestli vyjde TT…
A jak jsi měla vysokou sliznici @Katik1 víš??? Já měla sto chutí té doktorce tam jednu nakouřit, fakt!!! kráva přiblblá, otrávená, znuděná!!! Máš recht, VÍNO A BOUŘLIVÝ SEX, přeeeeeeeeeeeeeeeesně
![]()
Ja jsem estrofem brala a sliznce se posilila ale bylo to k nicemu to mi davali pred UIU…po teto zkusensti bych zavolala do jineho caru jestli je mozny k nim prejit i kdyz mam jeste nanucka v jinem caru za to nic nedas…ja si ten iscar nemuzu vynachvalit a hlavne hned na poprve…nechces zkusit tam zavolat? za zeptani nic nedas…ja bych s p.mudr byla hned hotova…no to jsi me dostala teda…
Katiku kukam ze ty jsi na tom stejne no to mam dost…holkyyy ale nebojte ono to vyjde
.
Nejradši bych si vzala z mrazáčku co mi patří a táhla jinam, fakt že jo!!! Hlavně v lednu budu, nebo spíš nebudu ovulovat, pač mi to zase vychází na levý vaječník, který nefunguje…mám dost, fakt!!! a nedala bys mi prosím kontakt, nebo odkaz na ten tvůj car???
Doktorka mi ve finále řekla, že jsem krásná mladá žena a že by to nehrotila…že dvě děti už mám a to třetí si holt dává na čas…jak řikám, málem jsem jí jednu nakouřila, fakt.
http://www.iscare.cz/ivf.html tady mas stranky tam urco cislo nekde bude ja ho ted nejak doma nemuzu najit ![]()
@Pavluškaaaa říkal, že sliznici mám jen 5 mm a to prý je hrozně málo, že by to určitě nevyšlo…asi si pamatoval, jak jsem mu do telefonu vpálila, že se mu to nepovedlo
tak ať se kouká víc snažit ![]()
@pulsianek díky za podporu, ty teď za nás musíš být úplně v pohodě ať máme pořád před sebou ten správný příklad a motivaci
![]()
@Katik1 ahojky ja mam sliznici taky jen 5mm a do ivf pujdeme leden unor pokud to ted nebo v prosinci nedopadne. Pristi pokus jeste navysime davku estrofemu na 2-2-2 ale mam strach ze i to mi bude houby platny ![]()
Ahoj devcata tak pry jsem ted zacla 6 tyden ale jeste nemame srdicko tak za 14 dni na UZ a to uz tam pry musi byt.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.