IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
20.11.14 17:35

@pulsianek :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: to je super, halvně že všechno probíhá jak má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.11.14 17:38

Je to super uz jen cekat na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
20.11.14 20:06

Ahoj holky, nenajde se tady nektera na pokec? Mam dnes hroznou depku a rada bych si s nekym pokecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.11.14 20:18

Aho jsem tu nova ale stou depkou jsem na tom stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.11.14 21:32

A procpak mate depku devcatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.11.14 20:52

Kam jste se mi podely holky? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.11.14 11:33

Ahojky holky :mavam:

Jak se všechny máte? Nějak se nám to tady odmlčelo. :think:

Pulsianek A jak se máš ty? Kdy jdeš na kontrolní ultrazvuk? To už bude vidět srdíčko :srdce: a možná dostaneš i krásnou fotečku :lol:
Jak se pořád máš? Pozoruješ nějaké změny na sobě? :dance:

Jinak já půjdu k doktorovi teď v prosinci a nasadí mi estrofem od 1 DC. Neříkal nic o tom, že by KET v prosinci nešel. Akorát mi řekl, že nemá smysl to dál zkoušet v přirozeném cyklu, když už to tolikrát nevyšlo :( No tak jsem zvědavá, co mi řekne na kontrole :think: Doufám, že mi to nepřesune na až další měsíc. :(

Já mám všechny výsledky v pořádku, normálně ovuluji (fungují mi oba vaječníky, i když mám už pouze 1 vejcovod), laparoskopie v pořádku, genetika, imunologie, testy DNA vše v pořádku. Manžel je taky zdráv, spermiogram ukázkový a přesto nic. No a v letošním roce 4× neúspěšný transfér embrií :? :,(

Já si začínám myslet, že to mám způsobeno onemocněním štítné žlázy. Beru na hypofunkci štítné žlázy už asi 13 let hormony a 2× jsem měla i zánět štítné žlázy. Před 4 lety mi zánět léčili prednisonem. Doktor to ví, i můj endokrinolog a oba tvrdí, že krev je v pořádku, tak žádné další léky nepotřebuji. :nevim:

Ale asi si na doktora dupnu, ať mi něco dá. Nemáte s tím některá zkušenost. Je to už na :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.14 12:33

Ahojky jojo odmlcelo se to tu porad nahlizim a nikdo mi nepise :,( :,( aspon ty :lol: no mam se dobre prestali me bolet i prsa divny ale cetla jsem ze se to stava tak snad vse ok… blbe mi neni jediny co tak furt curam a furt dokola… na UZ jdu presne za tyden tak snad bde vse v poradku docela se bojim pred rokem jsem v tmto tydnu potratila tak snad bude vse v poradku..ale tenkrat mi bylo fuuuurt zle a jako ze hodne a ted se citim bajo tak snad vse ok ve ctvrtek sem pisnu co mi rekli a kdyz to zvladnu vlozim brazek :-). Jinak s tou tvou stitnou zlazou ti neporadim zkusenosti s tim nemam :( ani neznam nikoho kdo by mel..kazdopadne bych si dupla aby to nejak zacli resit…na psichyku to musi byt narocne to tolikrat podstoupit bez vysledku a hlavne to taky neco stoji…drzim ti pesticky at je vse ok a at uz to konecne vyjde… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.11.14 21:01

Ahoj holky :-) moc vás všechny zdravim…omlouvám se, ale co jsem zpátky v pracovnim procesu, tak absolutně nestíhám…do toho Vánoce, schánění dárků, generální úklid, no znáte to…Jinak i já mám problémy se štítnou žlázou…mám sníženou funkci štítné žlázy a beru na to už 7let euthyrox 75…když jsem otěhotněla poprvé, tak jsem problémy ještě neměla…ŠTÍTNÁ ŽLÁZA SE MI ROZJELA AŽ PO PRVNÍM PORODU, nicméně i přes tuto " nemoc " jsem podruhé bez problémů otěhotněla, tak si myslím, že to vliv na úspěšné těhu nemá…No já jak to tak vypadá, každým dnem dostanu menstruaci…dnes jsem začla malililinko krvácet…přišla by tedy po 25dnech, ale asi po těch hormonech to mám zblázněný…každopádně, pokud dostanu menstruaci do 2.12.,TAK BY SE JEŠTĚ STIHL UDĚLAT KET V TOMTO MĚSÍCÍ :-)))) Tak mi držte palce, at ta mrcha červená přijde co nejdřív a já to stihnu…Oni totiž od 20.prosince KETY v Caru nedělají a mají měsíc " pauzu "…no tak uvidíme…Jinak vám všem držím samozřejmě palce, at vše vychází, těhulíme a rozrůstáme se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mějte se a posílám hubičku :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.14 21:08

Jee tak to by bylo fajn kdyby ta mrcha prisla co nejdriiv :-) :-) :-) a jaky den od 1 dne M se delaji KET? Vubec nevim jak to funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.11.14 12:42

Nikdy jsem se na tu mrchu červenou netěšila tak jako teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.11.14 12:46

Jinak Ket by byl 18-19 prosinec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.11.14 17:55

Tak snad bude vse v poradku a vyjde to uz musi a vse dodrzovat jasny?! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
29.11.14 11:20

Ahojky holky, nevyšlo nám další IUI a chtěla bych teď zažádat pojišťovnu o IVF. Jsem u všeobecný, za jak dlouho vám to pojišťovna stihla schválit? A co vše je proto potřeba? Byla bych ráda, kdyby jsme mohli v lednu hned začít, ale asi si to hodně maluju že? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.11.14 11:56

Hele pry je schvalujou do mesice vsak me je schvalili do tydne a zacina se hned po menstruaci jak ti mudr rekne UZ… tak nevim jak ti to vyjde…ale radsi si to zajdi co nejdriv domluvit k mudr kvuli tem lekum… drzim pesticky snad vse dobre dopadne…do jakeho caru pujdes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.