Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Presne moje slova…fakt radsi neuspesne ivf nez zazit tohle…nikomu to nepreju…
Ahoj Pulsianek ![]()
Strašně mi je to líto!!! Nevím, co říct
![]()
Drž se.
…nechápu, proč už při prvním neúspěchu, nebo neúspěchu při IUI NETRVAJÍ NA GENETICE A DALŠÍCH VYŠETŘENÍCH…Ušetřilo by to spoustu času, peněz a hlavně by se třeba odhalilo, kde je zakopaný pes a kde je skutečný problém!!! Car je jeden velký byznys, to je sakra pravda!!! Jsem opravdu znechucená a otrávená přístupem doktorů…Nejradši bych se na to taky vykašlala, kde má člověk pořád brát energii a sílu…Drž se @pulsianek stále na tebe myslím
![]()
Jste moc hodny holky..musim rict ze podpora manzela a rodiny mi docela dava silu…no jsem zvedava co se bude dit dal…
Je to hrozné, člověk to psychicky nedává a do toho řešit hlídání, práci a peníze. Je mi to líto.
Asi to chce čas.
Tak mimo hlidani ktere resit nemusim neni pro koho tak mas naprostou pravdu…
Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
po pravdě jsem už taky ze všeho otrávená, unavená a nejradši bych se na to vykašlala…kde má člověk pořád brát sílu, energii, optimismus a také finance…je to běh na dlouhou trať…Znám sice spousty holčin, kterým vyšlo hned první IVF a už se těší z krásného zdravého miminka, ale znám bohužel i spousty dalších, které se snaží už několik let a stále se nedaří…
Mě KET tento měsíc nevyjde, jelikož jsem to stále nedostala, takže smůla, ale co se dá dělat, zkusíme to tedy další měsíc…Už se pokoušíme více jak dva roky a stále nic ![]()
Jojo to znam ja uz skoro 3 je to hrozny a ta mrcha vzdy prijde…ja ted mam nejaky bolesti po te kyretazi…
Nám když se nepovede tento pokus a nebudeme chtít mrazáčky, protože ty podle mě moc nevychází, už budem platit vše a musíme mít ISCI, kolik to asi vychází? 70 tis? Já už z toho ani nespím, připadám si jak cvok. Jinak tu genetiku, nedělali Ti jí hned na začátku? Mně embryoložka říkala, že do embrya stejně nevidí, a pokud se koukne, tak rozbor (embrya) stojí 30 000 a když z 5 buněk jednu odebere, prý to asi nedopadne dobře. Jinak genetické testy pro nás dělali na začátku.
To mi embriolozka rikala pry dokonce podle te jedne bunky dokazou zjistit pohlavi ale to pry delaj jen kdyby na genetice zjistili ze treba nemuzu mit chlapecky tak to takhle udelaji aby mi dali jen holky
. Nene genetiku mi nedelali ale uz se desim nejhorsiho…
Aha a kam chodíš? Nám to dělali hned, ještě před tím než nám něco dali. My jsme v Podolí - Ústav pro péči o matku a dítě
Na genetiku jedem do usti a jinak car mame iscar v praze jsem z chomutova takze kazda doktorka spolupracuje s nekym moje s iscarem..
Aha, já u své gynekoložky ještě nebyla, myslím po porodu, jezdíme jen do centra. Jinak kamarádce se to ve 38 povedlo na devátý pokus, tak hlavu vzhůru. U mě to také nevypadá růžově, dělá se mi dobře a to prý je špatné znamení, nicméně do krve nic neřeším a ta je až za 10 dní. Raději už ani testy.
No ja jsem na sobe citila tyden ze je neco spatne vsechny teh. Priznaky vymyzeli prsa padli prestali bolet a hrozne se mi zhorsila plet…a u prviho ZT mi bylo od zacatku furt zle prsa boleli porad ale mela jsem strasnou plet a znicene vlasy…ale neboj ty budes ok aspon nekdo z nas ze jo zeny? ![]()
Jseš skvělá a silná, vyjde to příště. Do třetice. Držím palce už nyní!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.