Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, první IVF - vyšlo - Verunka, pak mimoděložní z první várky - ket, pak 2.IFV nic a pak 4×KET a nic a teď 3.IVF a drželo se tak 10 dní. Máme tam 9 mrazáků, ale nevěřím moc na KET. Jinak myslím, že je celkem jedno, jestli tam dáváš jedno nebo dvě. Většinou vyjdou obě nebo žádné.
Manžel má počet spermií jen 2 mil a já vůbec neovuluji - mám polycistické ovearie či co, prostě pořád nic a když mi dají hormony, tak jsem jich měla 30 (vajíček).
Ty blaho,9mrazacku…to my Mame jen jednoho…Ja mam jen jeden fungující vaječník, po stimulaci krásných 26vajicek, ale po peti denní kultivaci přežili jen dve…ted tedy zkusíme Ket, na ktery já taky moc nevěřím a když nic, tak opět Ivf…U nás vše ok, oba máme deti z předchozích vztahu, ale my dva si proste nějak " nesednem "…mam jen problémy se štítnou zlatou, ale beru léky a je to v normě…Takze asi tak…
Myslím, že počet nehraje opravdu tak velkou roli, mně pořád říkají, jak jsou kvalitní, embryoložka mi říkala, že do nich ale nevidí. Můžu zkoušet pořád dál a stejně nic, jen přes svátky je to blbý.
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na Ketu jedne kvalitní Ačkové blastocysty dle doktorů…tak uvidíme, uvidíme…:-) Třeba jsme si přivezli domu ten nejkrásnější dáreček pod stromeček a třeba taky ne…tak uvidíme..:-) testit mám za 17dní, tak snad ta mrcha červená nedorazí dřív:-) Mějte se zatím všechny moc krásně a přeju vám ty NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOCE A SPLNĚNÍ VŠECH PŘÁNÍ…To jedno společné přání máme všechny…TAK AT NÁM TO VYJDE, HOLKY ![]()
Ahoj holky preji vam kraaasne vanoce hodne stesticka lasky pohody a vseho co si prejete
. A miminka prijdou v tomto roce uvidite ze pristi rok na vanoce uz si budem psat jako stastne maminky
a pavlusko na tebe jsem dnes mooc myslela a drzim ti pesticky
![]()
Ahoj, držím palečky jak jen můžu a nejen Pavlušce. Přejeme krásné vánoce, taky od nás z domova.
Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
tak dnes 13.den po KET jsem poprvé testla a vyplatilo se…KRÁSNÉ DVĚ ČÁRKY!!! Žádný dušík, žádná slabá čárečka, ale stejně silná, jako ta kontrolní, holky, já se zbláznim
Digitální test mi ukazuje 3plus…na utz jdu až za 14dní, tak snad to bude vše jak má…
![]()
@Pavluškaaaa ahohky, tak to je suuupeerr! moc gratuluju, at se mimco drzi a nepousti! kez bysme taky byly uspesne a videli co nejdrive //. ![]()
@Zuzule2014 ahoj a moc děkuju ![]()
Holky, držim vám všem co jste čekatelky na // všechny palce, at se brzy dočkáte
Mě vyšel až druhý pokus, IVF nevyšlo, tak jsme si vzali mrazáčka, co nám tam zůstal a i když úspěšnost Ketů je malá, šli jsme do toho a výsledek se dnes ukázal ![]()
Stále se bojím a nechci se ještě radovat, stát se může cokoliv a jsem opravdu teprve na začátku…DRŽIM PALCE NÁM VŠEM HOLKY
![]()
Moc gratuluju a díky, já jdu na ket ve čtvrtek, ale moc tomu nevěřím.
@xkytek Ahoj,to je přeci super, že máš naplánovaný Ket, z toho se naopak raduj
Já poslední dobou čtu samé pozitiva a dokonce se někdo přiklání spíše ke ketům, než IVF…PŘECI JEN, TO TĚLO JE ZATÍŽENÉ HORMONY…Já tedy po Ivf měla takový hyperstimulák, že jsem se nenáviděla…už bych takovou hormonální bouři nerada zažívala znovu…TOBĚ BUDU MOC MOC DRŽET PALCE!!! A NECHÁŠ SI ZAVÉST JEDNO, NEBO DVĚ EMBRYJKA??? já měla jednu pětidenní Ačkovou blastocystu…MOC TI DRŽÍM PALCE
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.