IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
5.1.15 14:40

Dvě, já se moc bojím víš, říkal mi, že tomu moc nevěří, že sliznice je jen 7,3 a roste pomalu, ale prý se jí zlepšila struktura. Moc ti gratuluji. Já měla taky hyperstimulák i u Verunky, ale někde jsem četla, že se to při něm častěji podaří. Tak nevím. Piju čaj na IVF a ještě pokecám s embryoložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.1.15 14:44

Určitě to klapne, opravdu poslední dobou se Kety daří:-) :-) Já měla 9 den cyklu sliznici jen 4,2mm…doktor řekl, že to není vůbec dobrý a zvýšil mi dávky ESTROFEMU A LEPIM SI NÁPLASTI…13dc jsem měla sliznici už 8,4 a v úterý 17dc jsem šla na Ket…

DRŽIM PALCE MOC MOC A JEŠTĚ VÍC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.1.15 14:45

A JEŠTĚ KE VŠEMU MÁŠ DVĚ…TO JE TO NEJLEPŠÍ, CO MŮŽE BÝT!!! Zkus začít věřit…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 14:55

Je těžké věřit, říkal, že můžou být méně kvalitní, tím jak jich bylo tolik. U mě je nálada špatná. Už mi x - ketů nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.1.15 15:05

…já měla 26vajíček…po pěti denní kultivaci byly dva šampioni Ačkové kvality, takže jsme na tom asi podobně…po rozmražení neztratilo nic na své kvalitě, dneska už v tom umí chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 16:50

Tak se opatruj a hlavně nenastydni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.1.15 16:58

Já myslim, že tedka už snad vydržim všechno…dva dny po transferu mě zlomila počínající angina…teploty 38,5,bolest v krku, řikala jsem si, no tak to je začátek konce!!! Ted si nemůžu dovolit dovolit být nemocná, sakra!!! Byla jsem u Dr, ale ta se mi bála dát jaékoliv léky, tak jsem si vyčajíčkovala a ležela 5dní…absolutně jsem nevěřila tomu, že by to po té nemoci mohlo klapnout a klaplo :-))) BUDU TI NA ČTVRTEK DRŽET MOC MOC PALCE…A NÉ ŽE SE ZASE ODMLČÍŠ A NEDÁŠ O SOBĚ VĚDĚT…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
5.1.15 19:29

Ne, lezu sem pořád. Moc ti to přeju, taky mě to povzbudilo, že to máš z ketu. Možná, že to jak si ležela pomohlo. Mě nejvíc mučí to čekání na výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.1.15 09:38

Ahoj, vím, jak je těžké věřit, já už taky propadala depresím a řikala si, že to opět nevyjde, když mě skolila ta angína…to určitě pro mimi nebyl ten nejlepší start. Nicméně se to povedlo a já tomu stále nemůžu uvěřit…strašně se bojím…ale to je asi normální…Strach, aby se vše vyvíjelo jak má a aby mimi rostlo jak má…jsem teprve na začátku…Na tebe budu ve čtvrtek moc moc myslet a držet palce!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
6.1.15 20:44

Taky bych tomu nemohla po těch neúspěších uvěřit, no uvidíme. Už si byla na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.1.15 22:31

Každý se boji a nechce věřit, ze by to mohlo klapnout…jsem dnes 14dnu po Ketu a na první utz jdu presne za 14dni…dokud neuvidím na utz to, co chci vidět, tak zatím si zakazuju se radovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.1.15 22:39

Dnes jsem si zašla k obvoďačče a ta mi vzala krev…chci vědět, jestli hcg stoupá jak má…výsledky budu mít v pátek ráno, nechápu, proč to trvá tři dny!!! a dejme tomu…příští týden si tam chci skočit znovu, jestli se to opět zdvojnásobilo a pak už jen vydržet do 20.1.,kdy jdu do Caru na utz…Tobě už se blíží Ketík, vid:-) TĚŠÍŠ SE??? JÁ SE NA TOHO NAŠEHO MRAZÁČKA TĚŠILA MOC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.1.15 10:54

Já se moc netěším, jdu už po x-té a vždy je to jen odříkání a pak zklamání. V únoru jsem se rozhodla odjet na dovolenou, jsem už z těch pokusů vyčerpaná, jediné na co se těším, je zítřek, až mi řeknou jak se vyvíjí embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.1.15 13:40

A když už je to tedy několikáte zklamání a neúspěšný Ket, nybylo by dobré změnit centrum??? Pochopila jsem správně, že chodíš do Podolí??? Na to jsem moc dobré recenze neslyšela…já chodím k Apolináři…moje kamarádka otěhotněla na první pokus IVF…Já šla na ET a byly tam se mnou tři holčiny…všem kromě mě první Ivf vyšlo!!! JÁ JAKO JEDINÁ SI JELA TED V PROSINCI PRO MRAZÁČKA A KET VYŠEL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
7.1.15 17:59

Jenže mě vyšel první pokus v Podolí mám tříletou holku a navíc tam mám mrazáky, možná až je vyčerpám. Zkoušela si někdy nativní cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.