Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Může to prý být i potrat v posledních dnech. Sázím na mimoděložní těhotenství a další operaci.
To me strasne mrzi…tez jsem mela nizke hcg po tydnu uz to bylo lepsi a stejne to dopadlo spatne…ach jo… a ty jsi psala ze tohle byl posledni pokus nebo to psal nekdo jiny?
Poslední hrazený od pojišťovny, máme 7 mrazáků, ale to se moc nechytá.
A nepremysleli jste nad adopci? Ja mam prvni Ivf vycerpany mela jsem z toho jen jeden pokus nemam zadne mrazacky..docela nad tim premyslim…
Tak my už máme Verunku, tak asi ne. O adopci bych požádala, asi jen kdybych dítě neměla. Jinak myslím, že na tu je ještě dost času. Já tam mám těch 7+2 z prvního pokusu, ale na ket moc nevěřím, možná bych šla zas do čerstvých. Uvidím jak to dopadne. Verča se povedla na první pokus z IVF.
Jinak známá adoptovala po dvou vlastních třetí a prý dobrý, bylo už osmileté a jí to vyhovovalo, že nebude tak stará, až bude dospělý.
Ja bych adoptovala jen miminko ale na to se ceka asi strasne dlouho…
Ale jsou tu i skupiny kde zensky prodavaji leky na stimulaci kdyz uz maji vycerpane pokusy vyjdou levneji tak treba takto trosku usetrit
Já se svými problémy asi šetřit nebudu, jde tu spíš o zdraví, mám odrovnané ledviny i játra. Měla jsem třicet vajíček.
Díky, můžu taky strávit svátky v nemocnici, moc se mi nechce
To snad ne snad budou v poklidu doma
kdy jdes k te mudr ja zitra na kontrolu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.