Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Aha, tak to chápu…jinak nativní cyklus jsem nikdy nezkoušela, přijde mi malá pravděpodobnost úspěchu, nevim…
Ahoj Holky trochu odmlka u mě jsem opět zařazena do Pracovního procesu tak to nějak musím vstřebat.. Jinak koukám že to máme radostnou zprávu
mooooooooooooc gratuluju
a držím pěstičky at vše dobře dopadne Pavluško ![]()
xkytek : moc ti držím pěstičky a dej o sobě vědět.. ted už to vyjít musí…
Já ted budu čekat do unora do genetiky a pak nevim co bude semnou dál myslím že jestli něco tak až okolo března budna… zatím se mějte kočky
Ahoj zlatíííííííííííííííííííí @pulsianek @pulsianek @pulsianek @pulsianek @pulsianek @pulsianek
no konečně, už jsem si řikala, že se taky odmlčíš a už se tě nedopátrám…jsem ráda, že jsi tu
Moc děkuju, ale po pravdě se hodně bojim, aby to dopadlo…jsem na úplném začátku…nevím proč jsem si myslela, že pokud jde o umělé oplodnění je 100% jistota toho, že to se bude vše vyvíjet jak má…co pročítám tady na emiminu za příběhy o zamlklých potratech, biochem. těhotenství atd.,tak se opravdu bojim.Asi už sem lízt nebudu a nebudu ani nic číst, akorát mě to vždy rozhodí…
Jinak co u tebe nového, co v práci, těšila ses??? a kde vlastně pracuješ??? Takže v únoru genetika, to je fajn…dozvíte se zase něco víc a třeba se odhalí, kde je zakopaný pes a proč tentokrát těhu nevyšlo…moc držím palečky zlatoušku
![]()
@xkytek tobě držím na zítra MOC MOC PALEČKY
URČITĚ TO DOPADNE…:-)
Tak jsou tam dvě, pěkně jsem si počkala, v předsálí asi hodinu v noční košili, tak doufám, že to čekání k něčemu bude - jsou BAkové. Kdo ví co to znamená?
Já ne.
No tak sláva
už jsou u tebe v teplíčku ![]()
DRŽIM PALCE MOC A MOC A JEŠTĚ VÍC
![]()
Nemyslela jsi náhodou Béčkové kvality??? Oni rozlišují embryjka pole kvality na A, AA, AB, B ATD…Já měla dva kát Ačkové a až druhé se chytlo…
Vzpomínám si.jak jsem jela s manžou po Ket domů a řikali jsme si, co tam asi to naše mímo dělá
a manža prý…no co by dělalo, zavrtává se a diví se, kde je
Hlavně pozitivní myšlení…já jsem měla pěti denní kultivaci a dávali mi dle doktorů krásnou blastocystu…když jsem odcházela, řikal mi doktor, že ted momentálně jsem už 2,5 týdne těhotná a pokud se zadaří, přijdu za 3týdny od KETU a to už budu cca 5TT…ODPOVÍDÁ TO…DIGITÁLNÍ TĚHU TEST MI UKÁZAL V PONDĚLÍ, že jsem 3-4 týden těhotná…hlavně, aby hcg rostlo a nebylo to mimoděložní, z toho mám pořád hrozný strach…
Stejně to nechápu, co oni v tý laborce dokážou…je to nad moje myšlení ![]()
Nebooj drahoušku neodmlčela jsem se
jen toho mám ted moc dělám ve fabrice šiju potahy do automobilů… prostě pakárna jsem zničená po čtvrt roce… do toho držim dietu a ještě funguju doma nějak jsem zlenivěla a nic nestíhám jako..do toho máme v rodině moc špatnou prognozu čekame podle doktorů je to otázka dnů ( umírá mi tchyně) hrozný co vám budu povídat… ale Vám holky moje držím moc pěstičky a snad i když už vlastně jste obě já to vím tak se neodmlčíte a nenecháte mě tu samotnou…
![]()
Tak to určitě otěhotníš, čím víc průserů, tím prý lepší. Všechno zlé, je prý pro něco dobré. Uvidíš. Já už se těším na dovču. O víkendu jdu do práce, sehnala jsem hlídání. Nějak se toho podnikání bojím, pořád to odkládám, rači si jen obnovuju jazyky.
Jinak říkali, že blastocystám je 126 hodin. Můžu pít dál ten grep? Ptala jsem se, jestli je to nějak významné a říkala, že se chytají i CC, že to nechápou, čím to je. Kolikrát prý už dávala AA a nic. Tak nevím, prostě počkáme.
Držte se holky. A ty Pavluško se neboj, já s Verunkou v břiše i skládala dříví, mohla jsem děla téměř cokoli, jen jednou, dvakrát bylo slabé krvácení, ale nic to neznamenalo.
@pulsianek Ahoj zlatí…
tak to je mi moc líto, že momentálně máte v rodině takové trápení…:-((( Budte silní..
![]()
Jinak jsem ráda, že jsi se neodmlčela a že jen nestíháš z důvodů práce, to naprosto chápu
Budeme si psát furt, až budeme pupkatý, až budeme mít ty naše vymodlený dětičky v náručí a pořád
![]()
Já dnes volala na krev ( na krvi jsem byla hned v pondělí, tedy 13.den po KET) a HCG jsem měla tedy 13den 2658…tak snad je to dostatečný, mě ti čísla nic neříkají…:-( ![]()
@xkytek Ahojky…
fakt je ten, že jedna holčina, která byla na prvním IVF se mnou, tak ta měla ebryjka kvality CC a laborka se vyjádřila tak, že tedy nic moc, ale že by mražení nepřežili, takže rovnou jít na ET…a světe div se, podařilo se
Mě první Ivf nevyšlo a to jsem měla AČKOVÉ TY NEJLEPŠÍ…Takže asi tak…:-))
TOBĚ DRŽÍM MOC MOC PALEČKY!!! JAKÉ BEREŠ LÉKY??? JÁ MÁM STÁLE UTROGESTAN 2-2-2,lepím si náplasti na posílení sliznice a ještě beru estrofem na posílení sliznice…
A kdy budeš testi??? já testila 13den po KETU a výsledek je moje profilovka, krásné TLUSTICE ![]()
Ahoj, no já jsem teprve 2 den, fakt nepřemýšlím kdy testit. Spíš jestli vůbec. Jaké náplasti, to mě zajímá, mají to v lékárně? Beru Ultrogestan 2 2 2 a Estrimax na sliznici 1 1 1 + 1 někdy v noci, když se proberu.
Na posílení. To bude tvé první mimi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.