Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@xkytek páni,tak se chytly obě…tak hlavně, at se vše vyvíjí jak má…koukám, že krvácení se nevyho ani tobě…je to asi opravdu na začátku těhu normální…já krvácela v 6tt, ted už 10dní nic…
@ketty1 ahoj
![]()
tak jak se cítíš??? Baštíš poctivě ananas a hodně piješ???
![]()
MOC NA TEBE MYSLIM
A DRŽIM VŠECHNY PALEČKY
![]()
Ahoj holky ![]()
Tak dnes je to 3.den po ket, cítím se dobře, ale čekání je dlouhé.
![]()
Po rozmražení se dělila dál jen 1 blastocysta a tu mám teď u sebe
![]()
Tak snad to vyjde
![]()
Pavluška Anannas baštím i hodně piju. Jsem ráda že je ti už lépe
![]()
Pulsianek Dávej na sebe pozor a ať jsi brzy zdravá. Tak už se ti to blíží, ať vyšetření dobře dopadne, myslím na tebe
![]()
xkytek to mne mrzí. Chce to hodně odpočívat. A hlavně se nestresuj, krvácení bývá často na začátku těhotenství
![]()
A jinak potichu gratuluji ke dvojčátkům a moc držím palečky, ať pěkně rostou
![]()
@ketty1 ahojky ![]()
to jsem ráda, že se cítíš dobře, tak hezky odpočívej, bašti ananas a užívej
![]()
Já se akorát vrátila od doktora a byli jsme s fazolkou pochváleni
Vyrostli jsme na krásných 16,3mm a jsme dokonce o dva dny větší, než odpovídá mému těhotenství a tabulkám
Hematom zmizel, cysta je stále, ale mimi nijak neohrožuje ![]()
Tak jsem moc štastnááááááááááááááá
![]()
Držím palečky a myslim na tebe
![]()
No jo, vy máte jen jednu fazolku, ale já se z toho nějak hroutím, ty tři děti a do toho podnikání, to nevím, navíc už je mi zle.
Fakt? A jak to zvládáte? Já jsem si včera představovala tři sedačky v autě a plavání s miminama, když jsou dvě, to fakt tápu. Babičky 0. Jedna je na Šumavě a pracuje a druhé je 75, rovnou mi řekla, že dvojčata nehlídá. ![]()
Ahoj holky xkytek neboj vsechny dvojcata co znam jsou strasne hodny a dopnuji se jediny co mi holky rikaj ze u dvojcat musis mit rezim jedno se vzbudi na hlad druhe ne tak ho automaticky vzbudi a da taky najist aby nevstavala 2× a podobne
to das ![]()
Pavlusko kraaasne rostete hlavne at je vse v poradku
![]()
ketty verim ze ted uz to vyjde..moc moc ti to preju ![]()
Me uz to zitra ceka bojim se… snad vse dobre dopadne…
A v utery pohreb to taky bude neco…byl to moc hekticky tyden ![]()
Ahoj holky ![]()
Všem Vám moc děkuji za podporu
![]()
Dnes jsem 6. den po ketu a čekání je dlouhé
![]()
Za týden v pondělí jdu na krev hcg do caru, tak snad to konečně vyjde.
![]()
Pulsianek zítra na tebe budu moc a moc myylet, určitě se dovíš jen dobré zprávy
![]()
Xkytek Buď šťastná, že je všechno v pořádku, užívej si těhotenství.
Uvidíš, že vše v pohodě zvládneš.
![]()
Já už mám doma z 1. manželství dva kluky a pokud to konečně vyjde, tak budu mít také 3. děti.
![]()
@ketty1 Ahoj
![]()
Konečně se dostávám k napsání pár řádků…tak ty stále " pečeš " a zahříváš miminko, vid
Ale za týden už se dozvíš víc, ono to uteče, neboj…MOC NA TEBE MYSLIM.
![]()
@pulsianek Tobě budu držet zítra palce a budu na tebe mooooooooooooooc myslet
Pak dej určo vědět, jak jste dopadli, ju
No a když to bude dobrý, tak se můžete pustit na dalšího pokusu, nebo ne???,
Jinak já se cítím dobře, špatně už mi moc není, občas večer, ale přes den se cpu jak šílená, můj miláček mi podstrojuje, ted zrovna mi udělal frešík a nastrouhal jablíčka s mrkví a já to do sebe tlačim
Už mám čtyři kila nahoře a bříško se začíná ukazovat, mamča už se smála, že je to na mě vidět
Ale já měla vždycky hned vidět bříško, jsem totiž hodně hubená…jen nechci přibrat hodně…tak se musim trochu hlídat…za tři týdny mě čeká screening a odběry krve, tak snad to dopadne dobře a nebudou mě tlačit na genetiku…a hlavně se těším, že nám prozradí pohlavíčko ![]()
Jinak @xkytek já mám z prvního manželství dvě holčičky 6 a 8let, přítel má z prvního vztahu 9ti letou holku, takže doma máme tři buchty a ted tajně doufáme v chlapečka
No, nebudu lhát, občas je to náročný a holky se hádaj, žalujou, jsou chvíle, kdy se naprosto nenávidí a pak zase milujou
no jsem občas zralá na blázinec
Ale převažují okamžiky, kdy si to užíváme a je to krásný
Jsme taková HUJEROVIC rodinka, my dva, tři děti a pes
Už přemýšlíme, jaké auto koupíme, budem potřebovat pomalu autobus ![]()
Příspěvek upraven 01.02.15 v 20:17
@pulsianek tak ty momentálně prožíváš takové smutné chvíle, to je mi líto…:-( Drž se holka, jak se říká, čas všechny rány zhojí…
Zítra budu držet moc moc a ještě víc PALEČKY, at se dozvíte samé pozitivum a můžete se vrhnout na další snaženíčko…
![]()
Dík za podporu, příště už bych do dvou asi nešla, už kvůli tomu, že mi doktorka říkala, že u dvojčat je rizikovější úplně vše. Domu se snad nějak vejdem, snáším to o to hůř, že je mi děsně špatně, dost těžko se u toho něco dělá, když člověk pořád objímá záchodovou mísu, nechápu jak to dělají ty, co chodí do práce. Navíc nakonec jedem na mou vysněnou dovču 18.2. a to na tři týdny. To bude dobrodružství s mými nevolnostmi. ![]()
Holky držím vám všem palce. Já jsem se díky těm dvojčatům trošku osmělila a dnes jdu i s malou po měsíci plavat. Voda má 32 stupňů, ale myslím, že už to nevadí, když jsou zahnízděné.
Ahoj holky
![]()
Jak se máte? Doufám, že dobře a hladíte pěkně bříška
![]()
Pulsianek Moc na tebe myslím, mrzí mě, že máš teď, tak těžké období.
Uvidíš, čas všechno spraví. Jak jste dopadli na vyšetření? Doufám, že Vám řekli jen samé dobré zprávy!
![]()
Už máme konečně čtvrtek. To čekání se neskutečně vleče
![]()
Dnes je to 10. den od ket. Teda aspoň myslím, protože jsem byla na ket až odpoledne, tak teď nevím, jak se to přesně počítá. V pondělí jdu na krev a výsledky budou v ten den kolem 13 hodin. Mám z toho strach, bojím se neúspěchu.
![]()
Jinak se cítím dobře. Jen mě děsně bolí prsa, občas mě pobolívá břicho, no spíš takové tlaky a je nafouklé a jsem unavená. Tak snad je to dobré znamení. Přemýšlela jsem, že udělám test, ale mám strach ze zklamání a nevím, jestli není ještě moc brzy. Jo chtěla jsem se zeptat, když beru estrogeny a ultrogestan, můžu i přes to dostat menzes? Po ultrogestanu jsem to vždy po ket normálně dostala, ale s estrogeny nemám zkušenost, ![]()
Tak se mějte hezky, pa pa
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.