IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
28.1.15 21:10

@xkytek páni,tak se chytly obě…tak hlavně, at se vše vyvíjí jak má…koukám, že krvácení se nevyho ani tobě…je to asi opravdu na začátku těhu normální…já krvácela v 6tt, ted už 10dní nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.1.15 21:11

@ketty1 ahoj :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
tak jak se cítíš??? Baštíš poctivě ananas a hodně piješ??? :-) :-)

MOC NA TEBE MYSLIM :-))) A DRŽIM VŠECHNY PALEČKY :andel: :hug: :andel: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.1.15 14:10

Ahoj holky :dance:

Tak dnes je to 3.den po ket, cítím se dobře, ale čekání je dlouhé. :nevim: :zed:

Po rozmražení se dělila dál jen 1 blastocysta a tu mám teď u sebe :dance: :srdce: :srdce:

Tak snad to vyjde :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :nevim: :nevim: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :srdce: :dance: :srdce: :srdce:

Pavluška Anannas baštím i hodně piju. Jsem ráda že je ti už lépe :) :)

Pulsianek Dávej na sebe pozor a ať jsi brzy zdravá. Tak už se ti to blíží, ať vyšetření dobře dopadne, myslím na tebe :hug: :lol: :D

xkytek to mne mrzí. Chce to hodně odpočívat. A hlavně se nestresuj, krvácení bývá často na začátku těhotenství :P :lol:
A jinak potichu gratuluji ke dvojčátkům a moc držím palečky, ať pěkně rostou :hug: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.1.15 14:43

@ketty1 ahojky :-)
to jsem ráda, že se cítíš dobře, tak hezky odpočívej, bašti ananas a užívej :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Já se akorát vrátila od doktora a byli jsme s fazolkou pochváleni :-) Vyrostli jsme na krásných 16,3mm a jsme dokonce o dva dny větší, než odpovídá mému těhotenství a tabulkám :-) Hematom zmizel, cysta je stále, ale mimi nijak neohrožuje :-)
Tak jsem moc štastnááááááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Držím palečky a myslim na tebe :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
31.1.15 12:49

No jo, vy máte jen jednu fazolku, ale já se z toho nějak hroutím, ty tři děti a do toho podnikání, to nevím, navíc už je mi zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.1.15 13:13

My mame deti tři, teď čekáme čtvrté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.2.15 04:13

Fakt? A jak to zvládáte? Já jsem si včera představovala tři sedačky v autě a plavání s miminama, když jsou dvě, to fakt tápu. Babičky 0. Jedna je na Šumavě a pracuje a druhé je 75, rovnou mi řekla, že dvojčata nehlídá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.2.15 11:50

Ahoj holky xkytek neboj vsechny dvojcata co znam jsou strasne hodny a dopnuji se jediny co mi holky rikaj ze u dvojcat musis mit rezim jedno se vzbudi na hlad druhe ne tak ho automaticky vzbudi a da taky najist aby nevstavala 2× a podobne :) to das :)
Pavlusko kraaasne rostete hlavne at je vse v poradku :srdce: :*
ketty verim ze ted uz to vyjde..moc moc ti to preju :srdce:
Me uz to zitra ceka bojim se… snad vse dobre dopadne…
A v utery pohreb to taky bude neco…byl to moc hekticky tyden :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.2.15 19:23

Ahoj holky :mavam:

Všem Vám moc děkuji za podporu :dance: :srdce: :hug:
Dnes jsem 6. den po ketu a čekání je dlouhé :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Za týden v pondělí jdu na krev hcg do caru, tak snad to konečně vyjde. :dance: :srdce: :dance: :srdce: :srdce: :dance: :dance:

Pulsianek zítra na tebe budu moc a moc myylet, určitě se dovíš jen dobré zprávy :hug: :dance:

Xkytek Buď šťastná, že je všechno v pořádku, užívej si těhotenství. :dance: :srdce: :lol: :lol: :hug: :srdce: :srdce: :dance: :dance: Uvidíš, že vše v pohodě zvládneš. :mrgreen: :andel: :lol:

Já už mám doma z 1. manželství dva kluky a pokud to konečně vyjde, tak budu mít také 3. děti. :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.2.15 19:23

Pavluškaa JAK SE POŘÁD MÁŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.15 20:11

@ketty1 Ahoj :-) :-)
Konečně se dostávám k napsání pár řádků…tak ty stále " pečeš " a zahříváš miminko, vid :-) Ale za týden už se dozvíš víc, ono to uteče, neboj…MOC NA TEBE MYSLIM. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
@pulsianek Tobě budu držet zítra palce a budu na tebe mooooooooooooooc myslet :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: Pak dej určo vědět, jak jste dopadli, ju :D :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: No a když to bude dobrý, tak se můžete pustit na dalšího pokusu, nebo ne???, :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Jinak já se cítím dobře, špatně už mi moc není, občas večer, ale přes den se cpu jak šílená, můj miláček mi podstrojuje, ted zrovna mi udělal frešík a nastrouhal jablíčka s mrkví a já to do sebe tlačim :-) Už mám čtyři kila nahoře a bříško se začíná ukazovat, mamča už se smála, že je to na mě vidět :-) Ale já měla vždycky hned vidět bříško, jsem totiž hodně hubená…jen nechci přibrat hodně…tak se musim trochu hlídat…za tři týdny mě čeká screening a odběry krve, tak snad to dopadne dobře a nebudou mě tlačit na genetiku…a hlavně se těším, že nám prozradí pohlavíčko :-))))
Jinak @xkytek já mám z prvního manželství dvě holčičky 6 a 8let, přítel má z prvního vztahu 9ti letou holku, takže doma máme tři buchty a ted tajně doufáme v chlapečka :-) No, nebudu lhát, občas je to náročný a holky se hádaj, žalujou, jsou chvíle, kdy se naprosto nenávidí a pak zase milujou :-) no jsem občas zralá na blázinec :-) Ale převažují okamžiky, kdy si to užíváme a je to krásný :-) Jsme taková HUJEROVIC rodinka, my dva, tři děti a pes :-) Už přemýšlíme, jaké auto koupíme, budem potřebovat pomalu autobus :-)

Příspěvek upraven 01.02.15 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.2.15 20:16

@pulsianek tak ty momentálně prožíváš takové smutné chvíle, to je mi líto…:-( Drž se holka, jak se říká, čas všechny rány zhojí…
Zítra budu držet moc moc a ještě víc PALEČKY, at se dozvíte samé pozitivum a můžete se vrhnout na další snaženíčko… :kytka: :hug: :kytka: :andel: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.2.15 11:18

Dík za podporu, příště už bych do dvou asi nešla, už kvůli tomu, že mi doktorka říkala, že u dvojčat je rizikovější úplně vše. Domu se snad nějak vejdem, snáším to o to hůř, že je mi děsně špatně, dost těžko se u toho něco dělá, když člověk pořád objímá záchodovou mísu, nechápu jak to dělají ty, co chodí do práce. Navíc nakonec jedem na mou vysněnou dovču 18.2. a to na tři týdny. To bude dobrodružství s mými nevolnostmi. :-)))
Holky držím vám všem palce. Já jsem se díky těm dvojčatům trošku osmělila a dnes jdu i s malou po měsíci plavat. Voda má 32 stupňů, ale myslím, že už to nevadí, když jsou zahnízděné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.2.15 16:43

@pulsianek ahoj,celý den na tebe myslím :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
jak jste dopadli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.2.15 07:26

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
Jak se máte? Doufám, že dobře a hladíte pěkně bříška :D :D :) :)

Pulsianek Moc na tebe myslím, mrzí mě, že máš teď, tak těžké období. :hug: Uvidíš, čas všechno spraví. Jak jste dopadli na vyšetření? Doufám, že Vám řekli jen samé dobré zprávy! :lol: :lol: :D :P :dance: :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: :dance: :kytka: :pankac:

Už máme konečně čtvrtek. To čekání se neskutečně vleče :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :P
Dnes je to 10. den od ket. Teda aspoň myslím, protože jsem byla na ket až odpoledne, tak teď nevím, jak se to přesně počítá. V pondělí jdu na krev a výsledky budou v ten den kolem 13 hodin. Mám z toho strach, bojím se neúspěchu. :P :think:
Jinak se cítím dobře. Jen mě děsně bolí prsa, občas mě pobolívá břicho, no spíš takové tlaky a je nafouklé a jsem unavená. Tak snad je to dobré znamení. Přemýšlela jsem, že udělám test, ale mám strach ze zklamání a nevím, jestli není ještě moc brzy. Jo chtěla jsem se zeptat, když beru estrogeny a ultrogestan, můžu i přes to dostat menzes? Po ultrogestanu jsem to vždy po ket normálně dostala, ale s estrogeny nemám zkušenost, :nevim:

Tak se mějte hezky, pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.