IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
1.4.15 19:06

Jo a víš jak mi můj drahý říká??? TROUBO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prý že mu peču miminko :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: Tak taky hezky peč :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.4.15 19:20

@Pavluškaaaa jééé to je hezký :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.4.15 19:22

Jeste si precti @Katik1 tu zprávu předtím, at tě pozitivně nahodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.4.15 19:24
:srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.4.15 09:38

@Pavluškaaaa díky :srdce: mám takový pocit, že se jako nic neděje, žádné zvláštní příznaky, prostě nic, tak funguju normálně a snažím se teda na to nemyslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem ráda, že evidentně takové pocity jsou normální :andel: :andel: :andel: Ten ananas funguje na co? A musí být čerstvý nebo stačí třeba džus? Já zrovna ananas moc nemusím :oops: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.4.15 11:06

@Katik1 Zdárec,tak to je super :-)
já přes Vánoce neměla ani čas na to myslet, byl blázince, samá návštěva…do toho jsem dostala angínu, v tu dobu jsem samozřejmě nic brát nemohla, tak jsem byla úplně vyřízená a řikala si, že tohle je záčátek konce!!! Angína hned po Ketu…a vidíš, mimčo ustálo i tohle…pokud se mimčo udržet má, tak se prostě udrží:-)
Jinak já ananas taky nesnášim, ale četla jsem, že je po Ketu ideální na zahnizďování, tak jsem od třetího dnes povinně jedla, sice s odporem, ale jedla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.4.15 16:35

Ahoj holky, tak co příprava na Velikonoce? Po včerejší sněhové nadilce by se asi hodil zdobit spíš stromeček :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.4.15 18:57

Ahoj @Katik1 js lezim s chřipkou a teplotou, Takze pěknej vopruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.4.15 22:37

@Pavluškaaaa ty si taky musíš vyzkoušet přírodní léčbu všech známých chorob :( tak odpočívej a hlavně ať se z toho brzy dostaneš a jste oba v pořádku :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.4.15 22:50

Jj, předchozí dvě tehu LUXUS, bez problémů, teď po IVF stale výjezdy na pohotovost a strach… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.4.15 22:52

Akorat sedím v koupelně na zemi a delam si octove zabaly, musím srazit teplotu, mam 38,8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.4.15 23:00

:( :( snad se to podaří, kdysi mi doporučoval kamarád doktor studené obklady na nohy a ruce, ale prý nesmí teplota klesat moc rychle, max o jeden stupeň za půl hodiny, aby z toho tělo nemělo teplotní šok :nevim: budu na tebe myslet, drahuško, ať se ti rychle uleví :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.4.15 09:33

Ahoj @Pavluškaaaa tak jak ti je? doufám, že už lépe :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moc na tebe myslím :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.4.15 12:19

@Katik1 Ahoj,
promin, že jsem nenapsala, ale jsem úplnej ležák :-( Tři dny v posteli v horečkách a není to lepší, do toho rýma, kašel, v noci jsem spala asi hodinu :-( Krom paralenu nic jiného nemůžu, tak se budu léčit asi dlouho. Nicméně jsem ty vysoké teploty nechtěla podcenit, do toho jak nejím, jsem zhubla 4kg, chudák malej Tomík :-( Radši jsme tedy jeli na pohotovost…navýšili mi dávku paralenu, mám koupené nutridrinky, to je v podstatě výživa a denní dávka, co bych měla sníst, tak to do sebe tlačim. Je mi fakt bídně a nejradši bych to celé zaspala a vzbudila se, až mi bude líp…Jdu sebou prásknout do peřin a doufat, že usnu…co ty zlatí, jak se cítíš???Baštíš ananas??? Držím palečky a nedoufám v nic jiného, než dvě // :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.4.15 12:21

Jinak jsem si změnila profilovku na ksichtík Tomíka z 3D utz, tak snad se v tom obrázku vyznáš :-) podpírá si hlavičku a špulí tlamičku :-) :-) Udělali mi raději i kontrolní utz a Tomík v pohodě, tak hlavně at co nejdříve naberu ztracená kila…papa, moc na tebe myslim :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.