Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a víš jak mi můj drahý říká??? TROUBO
Prý že mu peču miminko
Tak taky hezky peč
![]()
Jeste si precti @Katik1 tu zprávu předtím, at tě pozitivně nahodím
@Pavluškaaaa díky
mám takový pocit, že se jako nic neděje, žádné zvláštní příznaky, prostě nic, tak funguju normálně a snažím se teda na to nemyslet
jsem ráda, že evidentně takové pocity jsou normální
Ten ananas funguje na co? A musí být čerstvý nebo stačí třeba džus? Já zrovna ananas moc nemusím
![]()
@Katik1 Zdárec,tak to je super ![]()
já přes Vánoce neměla ani čas na to myslet, byl blázince, samá návštěva…do toho jsem dostala angínu, v tu dobu jsem samozřejmě nic brát nemohla, tak jsem byla úplně vyřízená a řikala si, že tohle je záčátek konce!!! Angína hned po Ketu…a vidíš, mimčo ustálo i tohle…pokud se mimčo udržet má, tak se prostě udrží:-)
Jinak já ananas taky nesnášim, ale četla jsem, že je po Ketu ideální na zahnizďování, tak jsem od třetího dnes povinně jedla, sice s odporem, ale jedla ![]()
Ahoj holky, tak co příprava na Velikonoce? Po včerejší sněhové nadilce by se asi hodil zdobit spíš stromeček
![]()
Ahoj @Katik1 js lezim s chřipkou a teplotou, Takze pěknej vopruz
@Pavluškaaaa ty si taky musíš vyzkoušet přírodní léčbu všech známých chorob
tak odpočívej a hlavně ať se z toho brzy dostaneš a jste oba v pořádku
![]()
Jj, předchozí dvě tehu LUXUS, bez problémů, teď po IVF stale výjezdy na pohotovost a strach… ![]()
Akorat sedím v koupelně na zemi a delam si octove zabaly, musím srazit teplotu, mam 38,8
snad se to podaří, kdysi mi doporučoval kamarád doktor studené obklady na nohy a ruce, ale prý nesmí teplota klesat moc rychle, max o jeden stupeň za půl hodiny, aby z toho tělo nemělo teplotní šok
budu na tebe myslet, drahuško, ať se ti rychle uleví
![]()
Ahoj @Pavluškaaaa tak jak ti je? doufám, že už lépe
moc na tebe myslím
![]()
@Katik1 Ahoj,
promin, že jsem nenapsala, ale jsem úplnej ležák
Tři dny v posteli v horečkách a není to lepší, do toho rýma, kašel, v noci jsem spala asi hodinu
Krom paralenu nic jiného nemůžu, tak se budu léčit asi dlouho. Nicméně jsem ty vysoké teploty nechtěla podcenit, do toho jak nejím, jsem zhubla 4kg, chudák malej Tomík
Radši jsme tedy jeli na pohotovost…navýšili mi dávku paralenu, mám koupené nutridrinky, to je v podstatě výživa a denní dávka, co bych měla sníst, tak to do sebe tlačim. Je mi fakt bídně a nejradši bych to celé zaspala a vzbudila se, až mi bude líp…Jdu sebou prásknout do peřin a doufat, že usnu…co ty zlatí, jak se cítíš???Baštíš ananas??? Držím palečky a nedoufám v nic jiného, než dvě //
![]()
Jinak jsem si změnila profilovku na ksichtík Tomíka z 3D utz, tak snad se v tom obrázku vyznáš
podpírá si hlavičku a špulí tlamičku
Udělali mi raději i kontrolní utz a Tomík v pohodě, tak hlavně at co nejdříve naberu ztracená kila…papa, moc na tebe myslim
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.