IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
15.2.15 13:58

Ahoj, to nevzdávej, mě to vyšlo tak na 12 pokus. A teď budu mít tři. :-)Doktorka mi dávala 8% šance a drží se obě jak klíšťata. Kamarádka taky otěhotněla ve 38, je to pro oba první dítě a taky až na x-tý pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.2.15 12:12

Ahoj holky :mavam:
moc Vám všem děkuji za podporu.

Dneska jsem byla pro výsledky v caru a na konzultaci. Tak jak jsem předpokládal, nevyšlo to :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: :( :,( :?

Dneska jsem vysadila všechny léky a čekám až dorazí mrcha :?

O všem jsem hodně přemýšlela a probírala všechny možnosti i s manželem. No a dneska jsme s panem doktorem podali žádost na zdravotní pojišťovnu na další ivf. Snad mi to schválí, a tak bych mohla do dubna stihnout ještě 3. ivf, na které by mi pojišťovna přispěla. Alespoň se moc modlím, aby to schválila. :mrgreen: :( :P

A jak se pořád holky máte? A co bříška, rostou? :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :* :srdce: :srdce: :srdce:

Mějte se mooc hezky, pa pa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
16.2.15 18:09

Ahojky ketty ja si myslim ze to pojistovna schvali a pak uz to urcite vyjde…holkam pupiky rostou a my dve si to uzijem pozdeji k nam to taky prijde nebooj :-) :-)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.2.15 19:36

Ahoj holky :-)
tak vás moc zdravim a @ketty1 jsem moc ráda, že jsi to nevzdala a že už s doktorem plánujete další pokus :-) Já vím, že to bolí a člověk už ztrácí sílu, naději i chut do dalšího pokusus, ale život je boj…moc držím palce, aby to pojištovna schválila co nejdříve!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
@pulsianek a co ty, jak válčíš…starostí máš asi až nad hlavu, vid…a jaktože ta genetika trvá tk dlouho…to je k zbláznění, tak dlouho čekat…
Jinak já byla minulý týden na utz, mimi krásně vyrostlo a máme už víc jak 4cm…už to není žádný pulec, ale opravdový malý človíček, mám už krásnou fotku z ultrazvuku :-) Doktorka mi dělala utz několik minut, tak jsem viděla, jak se tam mrská, jak mává ručičkama a kope, prostě malý človíček :-) Jinak o víkend jsem si udělala v noci opět výlet na pohotovost, protože jsem opět dost krvácela…:-( Opět mi řekli, že tam mám hematom cystu, že to stále nezmizelo, takže jsem pěkně v nervech a opět jen ležím a nic nedělám…Tohle těhotenství bude opravdu vymodlený a mám strach dalších komplikací…:-(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Jí si to opravdu moc neužívám a stále žiju ve strachu…končím 11tt a v pondělí mě čeká u Apolináře screening, tak snad bude vše v pořádku…
Holky, moc na vás myslim a držim palečky nám všem :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.2.15 18:46

Neboj pavlus vse bude v poradku nestresuj se hlavne ze se mrska to je hlavni posilam pusu a myslim na tebe..na vas vsechny..ja mam starosti ze nevim kam driv skocit… ale bzde lip…a ty vysledky nevim proc trvaji tak dlouho no kveten cerven budem vedet vic…ted mam furt bolesti v miste kde jsem mela ty tvorecky takze premyslim ze zajdu na pindologii aby se mi na ni podivala :-D uz mi to asi chybi nebo co :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.2.15 12:59

Ahoj holkyyyyyyyyyyyyyy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
tak jak se máte, co nového…nějak nám to tady opadá… :( :( :(
Já začala už 13tt, včera jsme byli u Apolináře na screeningu a velkém ultrazvuku a vše dopadlo super, screening negativní, tak jsme si oddechli :-) Mimi už má skoro 7cm a krásně se tam mrskalo a v jednu chvíli mělo i škytavku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hematom je tam stále, takže stále je hrozba potratu, Dr mi řekla, že tam může v klidu být až do 9měs. a nebo že se může zvětšovat a může odloučit placentu, což znamená konec pro miminko :,( :,( :,( :,( takže budu ve stresu až do 9měsíce…vůbec si tohle těhot. neužívám, sice mi je skvěle, bříško už mám pořádný, všichni nechápou a smějou se mu, že už ted mám takový bachor a to jsem teprve na konci 3měs…No a co vy??? dejte o sobě taky zprávičku, at vím, jak se máte a co nového… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
papa, pusinku od nás pro vás :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.3.15 11:25

Ahoj holky, tak co je s váma…vy už na nějaký pisálkování prdíte… :( :( :( :(
Jinak vám sdělím sladké tajemství, v domečku u mě bydlí CHLAPEČEK :-) :-) Dle utz je to kluk jako buk, tak snad mu pindík nezmizí a nebude z toho nakonec holčička :-)
Tak se mějte všechny krásně a myslim na vás… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.3.15 17:45

Ahojky devčata omlouvám se za odmlku ale mam toho moc práce doma kolotoč a furt dokola…ted jsem šila kamarádce dáreček k narozkám :-)
Pavluško tak to je super že se takhle kulatíš dej sem nějakou fotečku at vidíme :lol: a chlapeček? to už to poznaj takto brzo? to víš já tomu nerozumim nikdy jsem za 8 tt nedostala… :,( no a ja furt čekám na výsledky z genetiky..
před pár dny dorazila mrcha červená takže nic novéého :roll: posílám tobě a chlapečkovi hudlana :) už jste přemýšleli o jméně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.3.15 07:36

@pulsianek ahoj drahuško :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
já jak jem doma a nevím co s časem, tak se dost nudím…stále mám nařízený klid, nic netahat, neohýbat se apod.,takže když vařím, nebo chci uklidit, tak si to musím postupně rozložit, abych mezi tím mohla odpovčívat:-( Je to na prd, bojim se fungovat na 100% a nechci raději riskvat…Takže takové ty náročnější věci jako luxování, vytírání atd. mi dělá můj drahoušek, ale on to dělá rád, neskutečně mi pomáhá, je fakt zlatej:-) Říká mi, že já jsem jeho " TROUBA " a že mu peču miminko :-) :-) a to je prý ten nejdůležitější úkol :-)
Jinak když je to kluk, tak ty kulky jsou na utz vidět už opravdu brzy a také záleží na tom, jak je mimi otočené a naše mimi krásně spolupracovalo a pindu jsem viděla i já, tak snad tam bude i za týden, kdy jdu na další utz :-)
Vy stále čekáte na výsledky z genetiky, vid??? Je to hrůza, jak to dlouho trvá!!! Držim palce, aby alespon ty výsledky něčím napověděly a doktoři odhalili, kde je zakopaný pes a proč jste zatím neměli štěstí miminko donosit…
Důležité ale je, že tvoje tělo mimčo přijmulo, to je skvělý!!! Některý ženský mají problémy už jen s tím, aby jejich tělo mimi přijalo…U tebe spíš dořešit to, proč se to už 2 krát podařilo, ale skončilo to na samém začátku… :srdce: :srdce: :srdce:
DRŽÍM MOC PALCE A POSÍLÁM PUSINKU :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Zatím papa a zase písni :-)

P. S. JINAK JMÉNA UŽ MÁME DÁVNO VYBRANÁ…KLUK BUDE TO TÁTOVI TOMÁŠ A HOLČIČKU BYCH CHTĚLA SOFII…Ale snad nebude třeba vybírat holčičí jméno :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
11.3.15 18:10

Ahoj holky, tak já jsem po dovče a z dvojčat bude jen jedno, dnes mi řekli, že to jedno nemá páteř a že začíná syndrom mizejícího dvojčete. Co my si všechno nevyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.3.15 16:47

Ahoj holky :-)tak vysledky v červnu tak jsem šla k mudr na obvod že jsem hrozně přibrala teda že jsem 6 dala dolu sama a dál nic odpověd dejte si kopřivovej čaj a jdete si zacvičit :-D pak říkám jestli by mi udělala imunologii a hematologii at to mam do června vše komplet a muzem začít znovu tak prý neexistuje dokud nebudou výsleedky z gene a na tyto vyšetření se čeká prý přes měsíc určitě takže když začnem v srpnu budem rádi. :-( no ty odpočívej moc na tebe mysim na vás na všechny..

xkytek to mě moc mrzí že nebudou dvě :-( chjo máme to těžkéé ale člověk se tu dozví věcí já ani nevím co to je syndrom mizejiciho dvojčete…hm. a kolik že jsi teda? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.3.15 06:46

Ahoj, v pondělí budu 13. týden a jdu na ta vyšetření, zda nemá vadu, problém je v tom, že tam to druhé stále je. Mě to až tak nemrzí, dvojčata jsou komplikace, jen mám trošku větší strach, aby se udrželo to druhé. Jinak mi doktorka řekla, že nejlepší bude, když ho to větší vstřebá. :-)
Možná by si nemusela čekat na výsledky genetiky a jít do ivf zároveň při čekání na výsledky.
A s váhou se potýkám také, zvracím každý den a jediné co zabírá (někdy) je jídlo, jak nemám přibírat, když pořád jím. Ach jo. A ještě spousta blbostí k řešení kolem, například školka, holce budou v říjnu 4 a oni ji pořád nechtějí vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.3.15 08:14

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
je mi líto, že jedno z dvojčátek svůj boj vzdalo, ale přesně jak říkáš, jedno mimčo je vždy daleko menší zátěž, než dvě a bohužel tohle, že jedno to " vzdá " se stává hoooooooooooodně často… @pulsianek je fakt na palici, že se musí tak dlouho čekat a nemůže se " proces " IVF rozjet dřív, ti doktoři asi opravdu nechápou, co my ženký prožíváme a jak nerady čekáme…
Jinak u nás vše ok, jsem registrovaná k porodu v PODOLÍ, tak jsem štastná jak blecha, že se mi tam podařilo dostat :-) Pravda, mám to přes známou, která mě tam ještě vmáčkla, ale jsem tam a to je důležité :-) Dnes jsem 16tt a jdeme s miláčkem na 3D UTZ do Podolí, tak se strašně těšíííííííííííííím a hlavně doufám, že uvidíme kulky a pindika :-) Jestli tam bude kávové zrnko tak holčička bude chodit v modrém, už nakupuji vše do modra :-)))) Tak dám večer zprávičku, jak jsme dopadli, ju :-) Jinak se cítím dobře, bříško roste, nevolnosti jsou pryč…zatím se mějte a večer paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

p. s. @pulsianek a kdy pojedeš do Práglu??? Že bysme daly slíbenou kávu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.3.15 13:45

Ahoj, proč chceš tak moc rodit v Podolí, nadstandard je tam o dost dražší, já se ještě nerozhodla, jestli tam taky půjdu. Thomayerovka v Krči byla super, ale v Podolí zase známe primáře. Já jedu na ultrazvuk do Podolí v pondělí.
Jinak v Podolí nám dělali genetiku a mezi tím probíhalo další IVF, není pravda, že by to nešlo, jen je asi lepší mít výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
18.3.15 17:53

Už jsem měla několikrát ZT a clelej jeden pokus IVF je fuč takže nechci utrácet peníze když se neví kde je zakopaný pes proč furt potrácím až budu mít vše pohromadě tak to dáme znovu dřív ne pro nás to nejsou malé peníze ne že by jsme na tom byli špatně ale nač zbytečně vyhazovat a plácat pokusy… do práglu pojedu holka a asi na další IV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.