IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
5.4.15 19:26

@Pavluškaaaa Tomík je krásný :srdce: :srdce: :srdce:

Ta chřipka je teď asi dost agresivní, v práci mám několik holek na nemocenské, že nejsou pomalu schopné vstát z postele. :( Snad tě to brzy pustí, ty nutridrinky jsou dost dobré na výživu, tak snad brzo nabereš, co jsi ztratila :potlesk: :potlesk:

mě od včerejška bolí na levé straně podbřišku…jako vaječník nebo co…myslílm, že je to ta strana, kam doktor šoupnul zmrzloně :) tak snad je to v pohodě :nevim: a taky mě začaly bolet záda nebo možná ledviny, zvýšila jsem pitný režim (tomu já normálně moc nedám :oops: ), takže zase chodím co 20 minut na wc :roll: :roll: :roll:

vážně nevím, buď jsou to důsledky všech těch léků a délky, co už je beru, navíc s uměle zadržovanou MS…nebo pozitivní změny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.4.15 19:17

@Katik1 Ahoj zlatuško,
poslala jsem ti soukromou zprávu a nějaké fotky, tak hoď oko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.4.15 19:34

@Katik1 Ahooooooooooooj,
tak hlásim, že už je o něco líp, teplota vůbec žádná, ale zase mi ten kašel pro změnu sednul na průdůšky, tak jsem jak PETR BEZRUČ když recitoval :-) :-)
Jinak je super, že víš, kam ti Dr šoupl zmrzloně :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: a že cítíš píchání…co jsem tady v dávných diskuzích vyčetla, tak je to dobré znamení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě taky pořád na jedné straně píchalo :-) pak mě bolelo celé břicho stejně jako před MS, takže panika!!! Ale nakonec to dopadlo a zmrzloň se chytil :-) :-)
DRŽIM PALEČKY, ABY TO STEJNĚ DOPADLO I U TEBE :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.4.15 19:47

Ahoj @Pavluškaaaa jak je? :think: určitě líp :palec:

já měla teď příšerné dny v práci, že jsem málem zapomínala na utrouš :mrgreen: u mě zatím pořád stejné nic, ale začínám uvažovat, že už bych to otestovala (až koupím testy :lol: ) takže v pátek…to už bude 11.den…mohlo by být něco vidět ne? :nevim: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.4.15 20:36

@Katik1 Ahoj :mrgreen: :andel: :andel:
už mi je o dost líp, teplota je pryč a pomalu sbírám schozená kila a cítím se den ode dne líp:-) Tak jsem štastná, že je ta hnusná chřipka za mnou :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Jinak 11den už by dušík mohl být…holčina po Ketíku, co byla se mnou měla dušíka už 8 den a pulsianek tuším taky :-) tak honem nakoupit testíky s dvěma čárkama a držím moc moc palce :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.4.15 20:01

Tak jsem si teda dneska koupila testy :lol: ale jsem z toho pěkně nervozní, tak uvidíme ráno, jestli si dodám odvahy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
9.4.15 20:57

@Katik1 kolikaty jsi den po ET? To ti verim, taky jsem bxla nervni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.4.15 21:28

@Katik1 jsi šikula, zítra ráno hnedka testni a nezapomeň dát info, ju :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D DRŽÍM PALEČKY MOOOOOOOC :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
VĚŘÍM, ŽE TO VYJDE A NAJDEŠ TY DVĚ KRÁSNÉ ČÁRKY :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.4.15 07:03

Tak nic :( sněhobílo… :oops: a navíc mě bolí břicho a prsa jako před MS :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.4.15 07:42

@Katik1 jeste to nevzdávej…ja testila 13ty den a taky to bylo o nervy a byly tam..Myslim na tebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.4.15 17:53

@Pavluškaaaa já to ještě nevzdávám, ale už se začínám psychicky připravovat :) v pondělí jdu na krev, tak pak uvidíme, výsledky budou hned ten den po 13. hod, takže budu mít jistotu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.4.15 17:57

@Katik1 jasnýýýýýýýýýýýýýýý…někomu se dvě čárky ukážou opravdu brzy, někomu to holt trvá déle, já bych ještě stále doufala… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: MYSLÍM NA TEBE :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.4.15 08:00

@Pavluškaaaa nový pokus a zase nic :oops: tak jsme aspoň spáchali doma nějaký ten sex :andel: pro zlepšení celkové nálady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.4.15 08:31

Krasne ráno @Katik1 udělala správnou věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.4.15 08:32

A do pondělka DRZIM VSECHNY PALCR, co mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.