Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluškaaaa Tomík je krásný
![]()
Ta chřipka je teď asi dost agresivní, v práci mám několik holek na nemocenské, že nejsou pomalu schopné vstát z postele.
Snad tě to brzy pustí, ty nutridrinky jsou dost dobré na výživu, tak snad brzo nabereš, co jsi ztratila
![]()
mě od včerejška bolí na levé straně podbřišku…jako vaječník nebo co…myslílm, že je to ta strana, kam doktor šoupnul zmrzloně
tak snad je to v pohodě
a taky mě začaly bolet záda nebo možná ledviny, zvýšila jsem pitný režim (tomu já normálně moc nedám
), takže zase chodím co 20 minut na wc
![]()
vážně nevím, buď jsou to důsledky všech těch léků a délky, co už je beru, navíc s uměle zadržovanou MS…nebo pozitivní změny
![]()
@Katik1 Ahoj zlatuško,
poslala jsem ti soukromou zprávu a nějaké fotky, tak hoď oko
![]()
@Katik1 Ahooooooooooooj,
tak hlásim, že už je o něco líp, teplota vůbec žádná, ale zase mi ten kašel pro změnu sednul na průdůšky, tak jsem jak PETR BEZRUČ když recitoval
![]()
Jinak je super, že víš, kam ti Dr šoupl zmrzloně
a že cítíš píchání…co jsem tady v dávných diskuzích vyčetla, tak je to dobré znamení
mě taky pořád na jedné straně píchalo
pak mě bolelo celé břicho stejně jako před MS, takže panika!!! Ale nakonec to dopadlo a zmrzloň se chytil
![]()
DRŽIM PALEČKY, ABY TO STEJNĚ DOPADLO I U TEBE
![]()
Ahoj @Pavluškaaaa jak je?
určitě líp ![]()
já měla teď příšerné dny v práci, že jsem málem zapomínala na utrouš
u mě zatím pořád stejné nic, ale začínám uvažovat, že už bych to otestovala (až koupím testy
) takže v pátek…to už bude 11.den…mohlo by být něco vidět ne?
![]()
@Katik1 Ahoj
![]()
už mi je o dost líp, teplota je pryč a pomalu sbírám schozená kila a cítím se den ode dne líp:-) Tak jsem štastná, že je ta hnusná chřipka za mnou
![]()
Jinak 11den už by dušík mohl být…holčina po Ketíku, co byla se mnou měla dušíka už 8 den a pulsianek tuším taky
tak honem nakoupit testíky s dvěma čárkama a držím moc moc palce
![]()
Tak jsem si teda dneska koupila testy
ale jsem z toho pěkně nervozní, tak uvidíme ráno, jestli si dodám odvahy ![]()
@Katik1 kolikaty jsi den po ET? To ti verim, taky jsem bxla nervni.
@Katik1 jsi šikula, zítra ráno hnedka testni a nezapomeň dát info, ju
DRŽÍM PALEČKY MOOOOOOOC
![]()
VĚŘÍM, ŽE TO VYJDE A NAJDEŠ TY DVĚ KRÁSNÉ ČÁRKY
![]()
Tak nic
sněhobílo…
a navíc mě bolí břicho a prsa jako před MS
![]()
@Katik1 jeste to nevzdávej…ja testila 13ty den a taky to bylo o nervy a byly tam..Myslim na tebe ![]()
@Pavluškaaaa já to ještě nevzdávám, ale už se začínám psychicky připravovat
v pondělí jdu na krev, tak pak uvidíme, výsledky budou hned ten den po 13. hod, takže budu mít jistotu ![]()
@Katik1 jasnýýýýýýýýýýýýýýý…někomu se dvě čárky ukážou opravdu brzy, někomu to holt trvá déle, já bych ještě stále doufala…
MYSLÍM NA TEBE
![]()
@Pavluškaaaa nový pokus a zase nic
tak jsme aspoň spáchali doma nějaký ten sex
pro zlepšení celkové nálady ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.