IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
5.5.15 20:19

Ahojky zlatí vše dopadlo na výbornou. doporučení na hematologii a změnit gynekologa to co jsem se vycetla ve zprávě bylo bohuzel pravdivé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.5.15 20:45

Ahojky drahuško,
můžeš mi to vysvětlit nějak blíže, at se můžu radovat s tebou??? :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.5.15 20:56

@pulsianek písla jsem ti mailík :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.5.15 20:43

Drahoušku mas email :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.5.15 15:19

Prdis na me? :srdce: 27.5. Jdu k nové MUDr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.15 12:11

Ahoj zlatí, neprdím :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
mailík během dneška splodim, já zase lítala po doktorech… :-( Strašně mi otékají nohy a slušně se rozjíždějí křečáky…přibrala jsem skoro 11kg, takže tělu dávám docela zabrat :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:…:-( Jinak ale Tomík roste ukázkově a má už skoro 600gr :-) 27.5. bude jistě štastné datum, to jsem se totiž před 33 mi lety narodila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.5.15 18:35

Pavluš ted si děláš legraci já jsem se 27.5. také narodila :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.15 21:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no nekeeeeeeeee :-) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Tak to je jistě nějaké znamení :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.5.15 08:15

Ahoj holky, tak dneska začínám další pokus :mrgreen: :mrgreen: přišla MS, tentokrát teda zkouším přípravu na KET v nativu, jenom s clostíkem :lol: :lol: tak mi držte palce, ať to klapne :dance: Akorát jsem se ještě psychicky ne připravila na ten rozhovor v gyncentru, až budu vysvětlovat, že celou přípravu na KET dělá MUDr. Machač z OL a po nich chci jen v určeném čase rozmrazit a vložit zmrzloně :nevim: :nevim: :nevim: doufám, že s tím nebudou mít problém :think:

Jinak já jsem taky 27. jen o měsíc dřív :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.5.15 21:41

Ahoj @Katik1
tak držím palce, aby to tentokrát klaplo a zmrzloněk se udržel :-) Dej pak vědět, jak stimulka pokračuje a na kdy ti vychází Ketík :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.5.15 15:14

@pulsianek
zlatuškoooooooooooooooooo :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
DNES máme narozeniny, tak si to krásně užij :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: a přeju ti TEN jeden nej nej dáreček, který si ze :srdce: přeješ :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.6.15 15:40

Je to tu a samo :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.11.15 12:19

Ahoj děvčátka tak jak pak se máte? pokročily jste nějak s miminkama? Pavluška už má krásného klučíka a já už jsem v 7 měsíci takže to tu mám taky zachvilku :-) snad sem ještě zavítáte :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.