Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj devcatka tak jak to tu ctu tak z vas mam radost:-) Pavlusko moooooo. Gratuluju ze je vse v poradku a je i srdicko
mam z vas radost
a uz se tesim az se tu ukaze dalsi testik s //
u me furt stejne uz se mi blizi ta genetika..bojim se
Ahoj holky, to bych nebyla já, abych něco mohla mít v klidu a normálně…taaaaaaaaaaaakže..v sobotu večer krvácení, okamžitě výlet na pohotovost, zjištěn hematom..krvácení ustalo, v neděli klídeček a včera od rána bolesti břicha, křeče, večer krvácení!!! Dnes ráno opět Car, krvácení nepokračuje, hematom zmizel a zjištěna cysta 23mm…nařízen klidový režim, odpočívat, nic netahat..píchnutá injekce AGOLUTINU a vzali mi krev, jaké mám hodnoty a jestli si nebudu muset ten agolutin píchat každý den..Jinak mimi povyrostlo na 6mm,
bilo, takže se zatím drží a já doufám, že to dopadne dobře…DRŽTE MI PALCE…
![]()
Ahojky holky ![]()
Pavluškaaa Tak buď na sebe opatrná a odpočívej. Určitě vše bude v pořádku, moc na tebe myslím
![]()
Já v těhotenství se synem byla od 7 týdne v nemocnici, měla jsem silné krvácení. Taky to byl hematon, dali mi tenkrát ultrogestan, ascorutin a magnesium. No a musela jsem ležet. Pak se to zklidnilo a já šla na začátku 4. měsíce do práce. No a v 23. týdnu jsem znovu krvácela a ležela v nemocnici na udržování celý měsíc baz polštáře se zvednutými nohami. Pak jsem ukecala doktory a byla doma až do porodu. Malý měl 3,95 kg a byl úplně v pořádku. Ten klid je opravdu důležitý. Opatruj se Pavluškaa a napiš, jak se máš.
Jinak já jdu zítra na kontrolní ultrazvuk před ket. Snad bude vše v pořádku a konečně to vyjde
Zítra dám vědět, jak jsem dopadla.
xkytek Jak se máš? Nějaké novinky? Jak dlouho už jsi po ketu a jak se cítíš? Ještě se nechystáš testit?
Xkytek tak co holka cekam jestli uz je mas //… a ty pavlusko Míla dek nohy hore a pokud se drzi je to v poradku uvidis myslim na tebe moc moc..
Ahoj, tak mám tam dvě čárky a zítra jdu na krev. Myslím, že to ale nic neznamená.
@pulsianek @ketty1 ahoj holčičky
![]()
děkuju za podporu, snažím se opravdu ležet, odpočívat a nic nedělat, ale je to dost těžké…doktor mě ale uklidňoval s tím, že to vidí dobře a že to mimi určo zvládne, tak věřím, že ví, co říká
Mimi v ohrožení není, cysta je na druhé straně a není nijak velká:-) ale víte co, člověku to na klidu nepřidá…předchozí dvě těhu super a ted od začátku je mi zle a do toho to krvácení…jinak mimi každým dnem povyroste o pár mm a hlavně
bije a to je důležité ![]()
@ketty1 tobě už se ketík blíží vid???
moc na tebe myslim…určo to dopadne, poslední dobou se kolem mě točí samé těhule
moc držím palečky!!!
a ty zlatuško @pulsianek už ten měsíc nějak vydrž a v únoru hurá genetika
a pak se třeba pustíte do dalšího pokusu a brzy na tebe vykouknou dvě tlustice ![]()
tak ju zlatušky, já vypravila děti do školy a jdu sebou zase fláknout do postele
papa a mějte se zatím krásně…
![]()
Ahoj děvčata
![]()
Tak jsem byla dneska na kontrolní ultrazvuk. Jsem 15. den cyklu a sliznice je 9 mm.
Jinak vše v pořádku a doktor říkal, že to vypadá moc dobře.
Ode dneška beru 8 mg estrimaxu denně a ultrogestan 2-2-2. Ultrogestan polikám a po ketu budu zavádět. Prý je to lepší, ať je čistá děloha před ketem. Tak nevím, nemáte s tím holky zkušenost? Zaváděli jste nebo polikaly a dodržovali jste přesně 8 hodinový rozestup? Ket by měl proběhnout v pondělí. Máme zamražené 2 pětidenní blastocysty, tak snad rozmražení přežijí. V pátek si mám zavolat do laboratoře, v kolik mám v pondělí na ket přijet. Manžel si bere dovolenou, tak tam pojedeme společně. Snad nám to konečně vyjde!!
![]()
xkytek Potichoučku gratuluji
![]()
Určitě bude všechno v pořádku a krev bude pozitivní. Dej zítra vědět, jak jsi dopadla. Moc držím palečky
![]()
Pavluškaa Moc na tebe myslím. Malý je velký bojovníček a všechno dobře dopadne
![]()
A moc děkuji za podporu. ![]()
Pulsiánek A jak se máš ty? Myslím na tebe. Genetika určitě dopadne dobře, uvidíš. A kdyby se stalo, že by přece jenom něco doktoři objevili, alespoň budeš vědět na čem jsi a budou tě moci správně léčit. Ale já věřím, že bude všechno v pořádku!
A pak budeš moci jít do nového pokusu a brzy se dočkáš malého uzlíčku
![]()
Taj se holky mějte hezky, papa
![]()
@ketty1 ahojky,moc gratuluju, to jsou samé dobré zprávy
![]()
sliznice 9mm je krásná a perfektně připravená pro mímčo, určo to klapne ![]()
Jinak já utrogestan celou dobu zavádim, jak před ketem, tak i po…polykala jsem dva dny a to ted, když jsem krvácela…zavádění je prý lepší, že se ke sliznici toho dostane víc, než polykáním, tak nevím…všude to asi je jinak…
Tak v pondělí na tebe budu moc moc myslet, ju??
dvě pěti denní blastocysty je ten nejlepší " matriál ",který můžeš mít
URČITĚ TO VYJDE, TED TO VŠUDE TĚHULÍ
![]()
Já jsem polykala a po ketu zaváděla. A ten rozestup 8 hodin přesně, u mě opravdu nehrozí.
Hodně štěstí.
Tak to já do ted mám nastavený budík po 8h, už jsem fakt pacient, takových léků, co já denně beru, to je masakr!!! Do 12tt budu všechny tyto léky brát a pak je vysadim…
Ahoj děvčata, jak se dneska máte? ![]()
Doufám, že je Pavluškaa u tebe všechno v pořádku, moc na tebe myslím ![]()
A jak se máš xkytek ty? Už máš výsledky z caru?
Kdy jdeš na ultrazvuk?
Dneska už je pátek, rychle ten čas utíká. V pondělí mne čeká ket. Máme 2 zamražené blastocysty, snad budou v pořádku
![]()
A co ty pulsiánek? Už je to v práci lepší?
Mějte se hezky a pěkný víkend
![]()
Příspěvek upraven 23.01.15 v 22:11
@ketty1 Ahoj ![]()
poctivě ležim, nic nedělám a opravdu se cítím lépe…nekrvácim, ani nešpinim, jen mě občas pobolívá břicho…včera jsem byla na kontrolním utz u svého gynekologa a řekl, že cysta tam stále je, ale že mimi nijak neohrožuje, tak jsem ráda. Prcek už měří 6,5mm
![]()
Takže v pondělí ten vytoužený ketík
![]()
MOC NA TEBE MYSLIM A V PONDĚLÍ I MYSLET BUDU A BUDU DRŽET VŠECHNY PALCE, CO MÁM
Určitě to klapne a ty na testíku najdeš krásné tlusté dě čátky
![]()
Tak si užij pohodový víkend a v pondělí už vás bude doma o dva víc
![]()
zatim papa a v pondělí na tebe budu myslet
![]()
Ahoj, Pavluško, od kterého dne - týdne, ti bylo špatně? Dík za info.
Ahoj, mě bylo zla na začátku 5tt…celý týden jsem jedla suchý rohlíky a pila čaj…ted týden na to je to o něco lepší, už mám i na něco chut a pochutnám si…mám 2kg nahoře
Jak ti dopadla krev, ani jsi nenapsala…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.