IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
19.1.15 19:07

Ahoj devcatka tak jak to tu ctu tak z vas mam radost:-) Pavlusko moooooo. Gratuluju ze je vse v poradku a je i srdicko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: mam z vas radost :andel: :lol: a uz se tesim az se tu ukaze dalsi testik s // :) u me furt stejne uz se mi blizi ta genetika..bojim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.1.15 10:21

Ahoj holky, to bych nebyla já, abych něco mohla mít v klidu a normálně…taaaaaaaaaaaakže..v sobotu večer krvácení, okamžitě výlet na pohotovost, zjištěn hematom..krvácení ustalo, v neděli klídeček a včera od rána bolesti břicha, křeče, večer krvácení!!! Dnes ráno opět Car, krvácení nepokračuje, hematom zmizel a zjištěna cysta 23mm…nařízen klidový režim, odpočívat, nic netahat..píchnutá injekce AGOLUTINU a vzali mi krev, jaké mám hodnoty a jestli si nebudu muset ten agolutin píchat každý den..Jinak mimi povyrostlo na 6mm, :srdce: bilo, takže se zatím drží a já doufám, že to dopadne dobře…DRŽTE MI PALCE… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.1.15 11:05

Ahojky holky :dance:

Pavluškaaa Tak buď na sebe opatrná a odpočívej. Určitě vše bude v pořádku, moc na tebe myslím :hug: :hug: :hug:
Já v těhotenství se synem byla od 7 týdne v nemocnici, měla jsem silné krvácení. Taky to byl hematon, dali mi tenkrát ultrogestan, ascorutin a magnesium. No a musela jsem ležet. Pak se to zklidnilo a já šla na začátku 4. měsíce do práce. No a v 23. týdnu jsem znovu krvácela a ležela v nemocnici na udržování celý měsíc baz polštáře se zvednutými nohami. Pak jsem ukecala doktory a byla doma až do porodu. Malý měl 3,95 kg a byl úplně v pořádku. Ten klid je opravdu důležitý. Opatruj se Pavluškaa a napiš, jak se máš.

Jinak já jdu zítra na kontrolní ultrazvuk před ket. Snad bude vše v pořádku a konečně to vyjde :* :D :) Zítra dám vědět, jak jsem dopadla.

xkytek Jak se máš? Nějaké novinky? Jak dlouho už jsi po ketu a jak se cítíš? Ještě se nechystáš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.1.15 19:19

Xkytek tak co holka cekam jestli uz je mas //… a ty pavlusko Míla dek nohy hore a pokud se drzi je to v poradku uvidis myslim na tebe moc moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.1.15 06:39

Ahoj, tak mám tam dvě čárky a zítra jdu na krev. Myslím, že to ale nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.1.15 07:42

@pulsianek @ketty1 ahoj holčičky :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
děkuju za podporu, snažím se opravdu ležet, odpočívat a nic nedělat, ale je to dost těžké…doktor mě ale uklidňoval s tím, že to vidí dobře a že to mimi určo zvládne, tak věřím, že ví, co říká :-) Mimi v ohrožení není, cysta je na druhé straně a není nijak velká:-) ale víte co, člověku to na klidu nepřidá…předchozí dvě těhu super a ted od začátku je mi zle a do toho to krvácení…jinak mimi každým dnem povyroste o pár mm a hlavně :srdce: bije a to je důležité :-)

@ketty1 tobě už se ketík blíží vid??? :-) moc na tebe myslim…určo to dopadne, poslední dobou se kolem mě točí samé těhule :-) moc držím palečky!!!

a ty zlatuško @pulsianek už ten měsíc nějak vydrž a v únoru hurá genetika :-) a pak se třeba pustíte do dalšího pokusu a brzy na tebe vykouknou dvě tlustice :-)

tak ju zlatušky, já vypravila děti do školy a jdu sebou zase fláknout do postele :-) papa a mějte se zatím krásně… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.1.15 07:46

@xkytek VELKÁ GRATULACE!!! :D :D :D :D :D :D :D :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.1.15 12:10

Ahoj děvčata :dance: :mavam:

Tak jsem byla dneska na kontrolní ultrazvuk. Jsem 15. den cyklu a sliznice je 9 mm. :D :lol: Jinak vše v pořádku a doktor říkal, že to vypadá moc dobře. :dance: Ode dneška beru 8 mg estrimaxu denně a ultrogestan 2-2-2. Ultrogestan polikám a po ketu budu zavádět. Prý je to lepší, ať je čistá děloha před ketem. Tak nevím, nemáte s tím holky zkušenost? Zaváděli jste nebo polikaly a dodržovali jste přesně 8 hodinový rozestup? Ket by měl proběhnout v pondělí. Máme zamražené 2 pětidenní blastocysty, tak snad rozmražení přežijí. V pátek si mám zavolat do laboratoře, v kolik mám v pondělí na ket přijet. Manžel si bere dovolenou, tak tam pojedeme společně. Snad nám to konečně vyjde!! :dance: :dance: :srdce: :srdce:

xkytek Potichoučku gratuluji :srdce: :srdce: :dance: :dance: :dance:
Určitě bude všechno v pořádku a krev bude pozitivní. Dej zítra vědět, jak jsi dopadla. Moc držím palečky :lol: :D :hug:

Pavluškaa Moc na tebe myslím. Malý je velký bojovníček a všechno dobře dopadne :dance: :srdce: :srdce: :srdce: :*
A moc děkuji za podporu. :)

Pulsiánek A jak se máš ty? Myslím na tebe. Genetika určitě dopadne dobře, uvidíš. A kdyby se stalo, že by přece jenom něco doktoři objevili, alespoň budeš vědět na čem jsi a budou tě moci správně léčit. Ale já věřím, že bude všechno v pořádku! :dance: :srdce: :D :lol: A pak budeš moci jít do nového pokusu a brzy se dočkáš malého uzlíčku :srdce: :srdce: :lol: :lol: :lol:

Taj se holky mějte hezky, papa :mavam: :mavam: :mavam: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.1.15 12:48

@ketty1 ahojky,moc gratuluju, to jsou samé dobré zprávy :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
sliznice 9mm je krásná a perfektně připravená pro mímčo, určo to klapne :-)
Jinak já utrogestan celou dobu zavádim, jak před ketem, tak i po…polykala jsem dva dny a to ted, když jsem krvácela…zavádění je prý lepší, že se ke sliznici toho dostane víc, než polykáním, tak nevím…všude to asi je jinak…
Tak v pondělí na tebe budu moc moc myslet, ju?? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: dvě pěti denní blastocysty je ten nejlepší " matriál ",který můžeš mít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: URČITĚ TO VYJDE, TED TO VŠUDE TĚHULÍ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.1.15 17:37

Já jsem polykala a po ketu zaváděla. A ten rozestup 8 hodin přesně, u mě opravdu nehrozí. :-) Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.1.15 18:13

Tak to já do ted mám nastavený budík po 8h, už jsem fakt pacient, takových léků, co já denně beru, to je masakr!!! Do 12tt budu všechny tyto léky brát a pak je vysadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.1.15 13:24

Ahoj děvčata, jak se dneska máte? 8o

Doufám, že je Pavluškaa u tebe všechno v pořádku, moc na tebe myslím :hug:

A jak se máš xkytek ty? Už máš výsledky z caru? :dance: :srdce: :srdce: :srdce: Kdy jdeš na ultrazvuk?

Dneska už je pátek, rychle ten čas utíká. V pondělí mne čeká ket. Máme 2 zamražené blastocysty, snad budou v pořádku :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :nevim:

A co ty pulsiánek? Už je to v práci lepší?

Mějte se hezky a pěkný víkend :! :mavam: :mavam:

Příspěvek upraven 23.01.15 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.1.15 15:48

@ketty1 Ahoj :-)
poctivě ležim, nic nedělám a opravdu se cítím lépe…nekrvácim, ani nešpinim, jen mě občas pobolívá břicho…včera jsem byla na kontrolním utz u svého gynekologa a řekl, že cysta tam stále je, ale že mimi nijak neohrožuje, tak jsem ráda. Prcek už měří 6,5mm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Takže v pondělí ten vytoužený ketík :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
MOC NA TEBE MYSLIM A V PONDĚLÍ I MYSLET BUDU A BUDU DRŽET VŠECHNY PALCE, CO MÁM :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Určitě to klapne a ty na testíku najdeš krásné tlusté dě čátky :) :) :)
Tak si užij pohodový víkend a v pondělí už vás bude doma o dva víc :srdce: :srdce:

zatim papa a v pondělí na tebe budu myslet :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.1.15 06:49

Ahoj, Pavluško, od kterého dne - týdne, ti bylo špatně? Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.1.15 09:11

Ahoj, mě bylo zla na začátku 5tt…celý týden jsem jedla suchý rohlíky a pila čaj…ted týden na to je to o něco lepší, už mám i na něco chut a pochutnám si…mám 2kg nahoře :-) Jak ti dopadla krev, ani jsi nenapsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.