Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mam naplasti ESTRAHEXAL, jsou volne prodejne a jsou na jeste větší posílení sliznice…lepi se dva krát týdne na prdelku:-) ![]()
Jinak já už z prvního manželství už dvě děti mám…dvě holčičky 6 a 8 let
S novým přítelem se o mimi pokoušíme 2-3 roy a nic, tak jsme zašli do caru k Apolináři, tam nás kompletně vyšetřili a zjistili, že jsme oba naprosto zdraví, ale sperma v mém poševním sekretu nepřežije, ač má manžel ukázkový spermiogram…takže nám hned naplánovali IVF, TO NEVYŠLO A KET HNED VYŠEL ![]()
Jinak přítel má z prvního manželství holčičku 9 let, takže máme doma tři ženský a ted doufáme v chlapečka ![]()
Ahoj holky, všechny Vás zdravím v novém roce! Přeji hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky a vyplnění všech snu
![]()
Omlouvám se, že jsem sena delší dobu odmlčela. ![]()
Pročítala jsem zpětně diskusi koukám, že je tady spousta novinek. ![]()
Pavluškaaa Potichu moc moc moc gratuluji a držím palečky, aby bylo všechno v pořádku a krásně rostlo!
![]()
Docela jsi mě překvapila, ket jsi stihla ještě před vánocemi. Já ho bohužel musela odložit, protože jsem dostala nečekaně o 5 dní dříve menstruaci. Takže bych měla jít na ket až nyní v lednu. Od středy beru estrimax na sliznici. Nemáte s ním zkušenosti? Nejdříve 4mg denně, pak po sedmi dnech 6 mg a po dalších 7 dnech 8 mg denně….. 15. den cyklu jdu na kontrolní ultrazvuk, to bude 21. ledna. Tak uvidíme…
xkytek Moc držím palečky, aby se embroušek pěkně zavrtal a rostl
![]()
Už víš, kdy budeš testit nebo vyčkáš do kontroly v caru?
Pulsiánek A jak se daří tobě? Věřím, že to musí být těžké, hlavně v práci. Ale uvidíš, ani se nenadáš a taky se dočkáš svého vytouženého uzlíčku
![]()
A nevíte holky, jak se má Katik? Zajimalo by me, jestli se chystá teď v lednu na ket. Taky chodí stejně jako já do gyncentra v Ostravě
Ahoj, no já estrimax beru, je třeba ho brát opravdu pravidelně, ale pro mě bylo dávkování 111 málo, a je zvláštní, že jdeš na kontrolu 15 den, to je dost pozdě. Jednou to vyšlo a to už jsem byla 12 den po ketu. Tento měsíc to byla bída, asi už je tělo unavené, možná jsem si měla dát pauzu, ale dám si jí nyní, když to nevyjde. Pořád váhám jestli už koupit letenku, je to 23.února, co když budu těhotná? Je to 15 hodinový let.
Xkytek V našem caru dělají ET nebo KET pětidenních embryí kolem 19 dne cyklu dle ovulky a sliznice, tj 5 den po ovulaci, aby byla děloha připravená pro přijetí embrya, co nejpřirozenějším prostředí, jak tomu bývá při přirozeném oplodnění
![]()
Jinak já beru estrimax v jedné dávce ráno ve stejnou dobu a po 7 dnech o 2mg dávku zvyšuji
Ale na tom až tak nezáleží, hlavně, aby to vyšlo konečně
![]()
Budu nám všem moc držet palečky
![]()
Xkytek Já bych asi s letenkou počkala, až podle toho jak vše dopadne. Pokud bys to vyšlo, byla by to pro tebe a mimčo zátěž. Třeba by šla zatím nezávazně rezervovat? A kam se chytáš? Jestli to teda není tajné
Do Kostariky, o zátěž nejde, jen bych nerada zbytečně potratila. Ne rezervovat se nedají a čím víc to odkládáme, tím dražší budou nebo taky nakonec vůbec nebudou. Už nějak nevěřím, že to vyjde, uvažuji i o změně CARU z Podolí na Apolináře, ale asi je to zbytečné.
Xkytek Nevěš hlavu, naděje umírá poslední!!! Snaž se myslet pozitivně, uvidíš brzy se miminka dočkáš
![]()
@ketty1 @ketty1 Ahojkyyy
I tobě dodatečně do Nového roku jen to NEJ NEJ, hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka a at se na těhu testíku v lednu dočkáš // čárek
Takže momentálně stimuluješ a připravuješ peřinku pro miminko??? To je super, budu na tebe moc myslet a držet palečky, ju. Stejně tak i @xkytek už mímo zahřívá a na ty dvě // také čeká
HOLKY, MOC NA VÁS MYSLIM
![]()
Já budu zítra volat na krev, jak nám poskočilo HCG, tak snad to bude krásně narůstat…odpoledne musím na kontrolu na endokrinologii, mám sníženou funkci štítné žlázy, tak budu asi potřebovat navýšit léky…uvidíme…
Za týden nás čeká první ultrazvuk, tak se těším na malou tečku a třeba už i
…stále se bojim, aby bylo vše v pořádku, ale to určitě obě dobře znáte…
Jinak @xkytek co se týče cestování a tvého rozhodování…holčina, která byla se mnou na ET, tak ta za 4dny letěla na týden do Egypta a vrátila se domu s pozitivním těhu testíkem:-) já doma ležela, nic nedělala a nevyšlo to a jí to vyšlo hned na poprvé…a co se týče přechodu do jiného Caru…my byly na ET čtyři, KROMĚ MĚ!!!otěhotněly všechny holky, neměly tedy žádné problémy, jen jejich mužský hodně bídný spermiogram…mě vyšel až Ket za dva měsíce…Kamarádce vyšlo hned první Ivf u Apolináře a za měsíc už rodí…takže za mě, rozhodně Apolinář…
JÁ BERU TYTO LÉKY.. UTROGESTAN 2–2–2,lepím si náplasti na posílení sliznice a ještě beru estrofem na posílení sliznice…..TEN LÉK ESTRIMAX NEZNÁM…
Pavluškaa Ahojky, to je super!!
Moc držím palečky, ať je všechno v pořádku a miminko pěkně roste
![]()
Pavluškaaa Můžu se tě ještě zeptat jak užíváš ten estrofem? Mělo by to být to samé jako estrimax, jen jiný výrobce. Já beru estrimax ráno v jedné dávce 4mg a postupně zvýšují dávku až na 8mg/den.
A ještě by mě zajímaly ty náplasti na posílení sliznice. To vůbec neznám, to ti dal doktor?
Díky za odpověď.
A co vy ostatní holky? Jak se dneska máte?
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.