IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
24.1.15 11:46

Dobře dopadla, dovolenou asi odpískám, ale dost mě to mrzí, já už jí fakt potřebuju. Pokud budou v břiše dvě, tak nevím nevím. Takže, radost je, ale…, prostě bylo by fajn, kdyby tam bylo jen jedno a to z více důvodů.30. tého jdu na ultrazvuk, tam se to dovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.1.15 11:49

Navíc, začínám podnikat, nevím jak to zkombinuju. Tento víkend jsem u manželovo účetní na praxi a Verunku hlídá babička, ale pořád to asi nepůjde. Chybí mně energie a nevím, kde ji načerpat, jsem vyřízená i z těch pokusů a jsem ráda, že asi konečně bude aspoň od toho klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.1.15 12:25

Xkytek Tak to moc gratuluji!!! :srdce: :srdce: :nevim: :dance: :dance: :P :P :potlesk:
Raduj se, že vám to konečně vyšlo. Moc Ti to přeji. No a ostatní teď pusť z hlavy, důležité je, abys byla v klidu a miminko/ka byla zdravá :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Jinak mě se to už rychle blíží a mám z toho radost a těším se, ale i trochu strach, aby to zase nedopadlo špatně. :think: :nevim: Přece jen jsem měla v poslední době těch neúspěchů hodně :,( Ale pořád nepřestávám věřit :P

Chtěla jsem se Vás holky zeptat, dodržovali jste po ket nějaký speciální režim? Myslím, jestli jste leželi a šetřili se, nekoupali se, nic nezvedali nebo dělali všechno normálně? :think: Případně jestli jste nějakými doplňky stravy podpořili uhnízdění? Já teda jím kyselinu listovou a piju grepovou šťávu, po ket pak ananasovou :think: :*

Nechci nic podcenit, snad to vyjde :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.1.15 07:40

Ahoj, grep a ananas se smí jen do ketu, pak už jen max. mateří kašička. Jinak já jsem vyzkoušela obojí, jedno jsem téměř jen ležela a taky to nevyšlo, tak těžko říct. Zakázali nám sex a i si to dělat (u ženy) :-)))) prý to může vyvolat stahy dělohy, jinak neběhat, nekoupat se, nechodit do teplé vody, nejezdit na kole, nic nezvedat. Myslím, že z popoběhnutí na autobus, se asi nestřílí a z cest autem a chození do práce taky ne, ale záleží co děláš. U mě byl problém s tím zvedáním, dcera se ne mě každou chvíli vyšší jak liána. Dodržování toho všeho téměř každý měsíc, byla pro mě dost hrůza a ne vždy se to povedlo. Přeji hodně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.1.15 11:53

Ahojky…já měla nařízeno hooooodně pít, vynechat sexuální hrátky, nepít kafe, skořici…po ketu jist ananas a myslet pozitivně :-)
U PRVNÍHO POKUSU IVF jsem několik dní poctivě ležela, sexuální půst jsme nevydrželi a už pátý den po transferu na to vlítli a nedopadlo to…
U KETU jsem si řekla, že budu dělat všechno jinak…žádné ležení, žádné odpočívání, sex nebyl opravdu asi 14dní, jedla jsem ananas…do toto prodělala angínu, horečky, takže jsem fakt nevěřila, že by to klaplo a ono to vyšlo :-))))
Doktor mi říkal, že mají vyzkoušeno to, že pokud ženská poctivě leží, je to k ničemu a mimčo se neudrží…Je prý lepší chodit, aby se děloha prokrvovala a spíš se to mimčo uchytí…myslím, že na tom kus pravdy je…
@ketty1 MOC DRŽÍM PALCE NA ZÍTRA, DALA JSEM SI DO TELEFONU UPOMÍNKU :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: A BUDU NA TEBE MOC MYSLET…URČITĚ TO VYJDE, JAK VIDÍŠ SAMA, KETÍKY SE OPRAVDU DAŘÍ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.15 15:21

Děkuji Pavluška. :P Taky mám teď v plánu polehávat jen 3 dny a pak se snažit dělat vše a hlavně na to nemyslet. No snad už to vyjde. Ananas mám připravený. Zíitra jdu až po obědě, tak se to bude táhnout. :nevim:

Douvám, že to mrazáčci přežijí. Připláceli jsme si virtrifikaci, prý je to lepší a je věti šance, že se embryjka v pořádku rozmrazí, tak uvidíme zítra :D :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce:

Venku od včera v kuse sněží a sněží, jsem ráda, že mě zítra do caru veze autem manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.1.15 15:23

Xkytek Taky ti moc děkuju :*
Ale ananas se má jíst po ovilaci na uhnízdění, takže by se měl jíst po et/ ket ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.1.15 19:06

@ketty1 zlatí,s tím ananasem máš recht, jí se až po Ketu a je právě pro uhnízdění embryjka, napsala jsi to správně…já při prvním Ivf nejedla, nikdo mi to neřekl…u Ketu už jsem věděla a měla načteno pát zaručených rad :-) Jinak já teda ananas zrovna nemusim, takže to byla pro mě každodenní povinnnost, snědla jsem denně půl ananasu a snad se mi i o něm zdálo :-) URČO MRAZÁČČI PŘEŽIJI, BUD V KLIDU…Naše 5ti denní Ačková blastocysta přežila rozmražení na jedničku a neztratila nic ze své kvality…dneska už to opravdu umí :-) Ještě jednou moc držím palečky a zítra na tebe budu myslet… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.1.15 11:42

@ketty1 :srdce: :srdce: MYSLÍM NA TEBE A DRŽÍM PALEČKY :srdce: :srdce:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.1.15 11:45

Děkujiii mooooc!!! :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce:

Za chvíli jedeme do caru. Těším se a věřím, že to vyjde, musí :dance: :dance :srdce: :srdce: :srdce: :srdce::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.1.15 11:56

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: VYJDE TO… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.1.15 15:21

Ahoj devcata tak jsem zvedava jestli tu bude dalsi mamina :-) ja uz jedu za tyden do toho usti…ted chodim do prace s horeckama 39 jinak to nejde.. mam zanet prudusek–chjo tak po odpolednach lezim v pelechu…tak se tu mejte ja se zase ukazu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.15 17:45

Tak já budu asi nakonec trojnásobná mamina. Dnes jsem začala krvácet, tak jsem vyrazila do nemocnice a jsou tam dvě - doktorka říkala, že uvidíme, kolik se jich udrží do 12 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.15 17:47

Koukej se brzy uzdravit, aspoň že můžeš ležet večer, mě to s Verunkou moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.1.15 21:08

@pulsianek ahoj zlatuško :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
tak ty marůdkuješ a do toho chodíš do práce…??? Ty chudinko…ale takhle se neuzdravíš a měla by ses na práci vykašlat a řešit hlavně svoje zdraví…já vim, že se mi to lehko radí, já už jsem doma měsíc a půl a do práce už se nevrátim, díky tomu krvácení a hematomu jsem na rizikovym od začátku…Zítra jdu na kontrolní ultrazvuk, jsem přesně 7+5tt, tak jsem zvědavá, jak jsme vyrostly…PAK SE OZVU :-) Zatím papa :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

p. s. už se ti ta genetika blíží, vid:-) supeeeeeer :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.