IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
5.2.15 08:00

@ketty1 Krásné ranko :-)
zrovna včera jsem na tebe myslela, že už se to blíží a v pondělí se dozvíš to sladké tajemství :-) MOC DRŽÍM PALCE, věřím, že to vyjde :-) :-)
Mě u prvního neúspěšného IVF bolelo hrozně břicho a tak nějak jsem cítila, že přijde mrcha a taky že jo…9tý den po ket i přes utrogestan jsem to dostala…
Ted u Ketíku mě taky bolelo břicho, proto už jsem to vzdávala, ale byly to naopak příznaky úspěchu :-) Jinak si myslím, že utrogestan menstruaci můžete malinko opozdit, nicméně pokud je to neúspěch, dostaví se menstruace i přes utrouš…
A testit se nechystáš??? dnes 10tý den po Ketu už je výsledek sto pro…
MOC DRŽÍM PALEČKY :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.2.15 20:13

Ahoj Pavluškaa

No já jsem vždy po utrogestanu menstruaci normálně dostala - celkem 4×. Takže vím, že mi ultrogestan menzes needrží :cert: :,(
Ale tentokrát mám ket v řízeném cyklu a beru navíc estrogeny - 8mg/denně estrimaxu (stejné jako estrofem). No a nevím, jestli v řízeném cyklu s estrogeny může přijít menzes nebo ji estrogeny blokují? :nevim: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.2.15 20:20

Testovat mám strach, bojím se neúspěchu. :( Navíc jsem četla, že hodně holkám se ukázali slabé // třeba až 12 nebo i 14 den po ketu. Tak v pondělí jdu na krev, tak už asi testit nebudu. :( :| :think:
Navíc jsem ket měla až odpoledne kolem 15 hodin, tak si říkám, že jsem dnes spíš jen 9,5 dne, nevím, jak se to má počítat. :think:

Za poslední rok jsem prožila už 4× neúspěch, měla jsem i OHSS a chodila na kapačky, brala na to léky, tak si říkám, že už to snad vyjít konečně musí!!! :srdce: :srdce: :srdce: :dance: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

A jak se holky jinak máte? Jsou nějaké novinky? :srdce: :dance: :nevim: :dance: :potlesk: :D :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.2.15 07:22

@ketty1 krásné ranko :-)

dívám se do zprávy, kterou jsem dostala po Ketíku a je tam psáno, že mám testovat až za 17dní, pokud bude test negativní, zopakovat za dva dny…pokud bude stále negativní, jít do Caru na krev, která bude rozhodující…pokud bude výsledek negativní, mám vysadit prášky a do tří dnů přijde menstruace.Je tam pak ještě psáno, že menstruace přijde až po VYSAZENÍ LÉKU, brala jsem také estrimax na sliznici a ta prostě menstruaci stopuje…takže asi tak…TAKŽE DRŽÍM PALEČKY, PONDĚLÍ JE TU UŽ OPRAVDU ZA PÁR DNÍ, TAK BUDEŠ VĚDĚT…:-)
VĚŘÍM, ŽE SE MIMÍSEK ZAVRTAL :kytka: :andel: :kytka: :andel: :kytka: :andel: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.2.15 07:27

Jinak já se cítím dobře :-) bříško už se ukazuje :-) Včera jsem byla na gyndě na prohlídce a utz a mimi krásně vyrostlo na 23,6mm a odpovídá velikostně 9plus 3 tt, ale podle Caru bych měla být 8plus 5,takže mimi je o 5 dní větší, než by mělo být :-) Termín porodu mi stále posouvají dopředu, že to prý bude dřív, tak jsem z toho blázen :-) Kamarádka, která byla také na ivf se mnou a které vyšel hned první pokud, tak ta dle fiktivní a řízené menses má termín o týden později, než odpovídá ultrazvuk…takže stejně jako já, je mimi dle utz asi o 5 až 7dní větší…tak si pak vyber :-)

MOC MOC MOC NA TEBE BUDU V PONDĚLÍ MYSLET A DRŽET PALEČKY :-) TED TO VYJDE TOBĚ, PAK JEŠTĚ NAŠÍ SNAŽILCE PULSIANCE :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: A BUDEME V TOM LÍTAT VŠECHNY :_) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.2.15 22:05

Zdravm devcata tak na genetice hruza…cekani rodokmeny karty vsech v tom strome kdo u nich kdy byl hledali v kartotece i dokumentaci 25 let zpet ale nasli :-) no a vysledky by vas zajimaly no to nas taky ale pry az na 4 mesice :zed: :nevim: :,( :,( no takze az odrodite tak treba budu ja…chjo jinak moc velka gratulace k velikosti a ze je vse ok pavlusko…a zbytku drzim mooc pesticky. :srdce:
Tento tyden byl hroznej…v pondeli genetika v utery pohreb a zbytek tydne u manzelovo taty kazdy den hned po praci aby nebyl sam preci jen mu je 73 let… tak to vsechno boli.. chjo…
Ale bude lip
Myslim na vas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.2.15 12:32

@ketty1 Drzim palce na dnešní krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.2.15 12:33
:andel: :hug: :kytka: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.2.15 14:48

Ahoj holky :mavam:

Tak žádné dobré zprávy nemám. Hcg dnes pouze 2, negativní. Doktor sice říkal, že ještě stálé můžu být těhotná, pořád jsem to nedostala a ani nešpiním, tak v pátek mám přijít znovu na krev. No tak uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
9.2.15 16:22

:-( to hcg neni dobry ja mela 399 a bylo to spatne… ale doufam u tebe v zazrak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.2.15 21:11

@ketty1 ahoj

celý den jsem jako na trní a myslím na tebe… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
po pravdě nevím, jak vysoké by mělo být Hcg, já měla 13tý den po Ket Hcg 2600 a 15tý den skoro 10 000…ale každá to máme jinak…Kolikrát jsem na emiminu četla, že už i doktoři to vzdávali, jelikož Hcg bylo nízké a nakonec během pár dnů mimi zabojovalo a Hcg vyskočilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MOC DRŽÍM PALCE, ABY TO BYL I TVŮJ PŘÍPAD :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.15 15:31

Ahoj holky, děkuji Vám moc za podporu. Osobně si myslím, že už je to ztracené :( :zed: :nevim:
Dám vědět, jak dopadne krev.

Bohužel vzhledem k mému věku (za 2 měsíce mám 39), zřejmě byla toto moje poslední naděje na miminko s manželem. Je mi hrozně a strašně moc to bolí… Nevím, jak to bude dál :nevim: Manžel žádné vlastní děti nemá a já nechci být ta, co ho o možnost mít vlastní dítě připraví :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.2.15 15:32

Holky moc na Vás myslím a přeji Vám hodně štěstí, a aby se Vám vše vyplnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.2.15 09:12

@ketty1 Ahoj :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
je mi to strašně moc líto :( :( opravdu jsem to s tebou prožívala naplno a držela palce jak mohla… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Posílám ti jedno velké objetí a chápu asi, jak ti je a jak moc to bolí :,( :,( :,( :,( A proč myslíš, že tohle už je definitivní konec, to byl váš poslední pokus hrazený pojištovnou??? Co se týče věku, myslím, že to nemusí být důvodem neúspěchu a nezvdávala bych to…znám spousty mamin, které otěhotněli přirozeně i po 40…o to větší šok to pro ně byl… :D :D :D
Drž se.moc na tebe myslim :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: a hlavně to nevzdávej… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.2.15 20:22

Je mi tak smutno..ty co by moc chtěli nemůžou a ty co nechtějí mají na rozdávání… je to smutné.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.