IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
27.3.15 22:00

@pulsianek ahoj drahuško a výletnice :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
tak jak je, povídej, přeháněj…hlavně se nám tam neupracuj a taky někdy odpočívej :D :D
Poslala jsem ti na mail fota, tak hod oko a pošli mi taky nějaké :-) :-)
Zatim papa, moc tě zdravím :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.3.15 08:53

Ahoj holky, hlásím se z CAR, vsechno proběhlo údajně velmi dobre, doktor je spokojeny, ted musím hodinu ležet na pokoji, pak muzu domu :mrgreen: takze jak říká manžel, zmrzloň už je doma :lol: :lol: tak držte palce, aby vydržel. Rozmrazovani se povedlo taky napoprvé, tři mrazačci jsou jeste v záloze :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.3.15 15:40

@Katik1 ahojky :-)

tak už je mimísek u tebe v domečku :hug: :hug: :hug: :hug: to je skvělý, moc držím palečky, aby se to kooooooooooooooonečně povedlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mě od včera neskutečně tvrdne břicho, tak ženu drahouše do lékárny pro magnezko a snad to bude dobrý…mám doma obě holky nemocný, tak jsme doma těžký marodi všichni :? :?
Zatím papa a hezky zahřívej miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.3.15 19:59

Tak jsem byla dneska v práci, nic fyzicky náročného, doufám, že to ničemu nevadí :think: akorát jsem dost unavená, ale to připisuju utrouši :) jinak nic, žádné picháni nebo něco takového :nevim: možná se mrně ještě rozmrazuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A co vy, holky, jak se máte? :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
31.3.15 20:49

Holky chtela jsem se zeptat, asi 2.den po ET me zaclo pichat nebo jakkdyby dloubat v pochve, nebo nekde tam ve vnitrku. Vzdycky je to chvilka a pak dobre, ted uz jsem 9.den od ET a dela mi to snad kazdy den. Myslite, ze je to normalni, co to muze znamenat? mela jste to taky nektera abylo vse ok? testovat mam v patek, uz ted jsem vystresovana.diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.3.15 21:02

Hlavně klid :) takové příznaky jsem po ET neměla, ale taky to nedopadlo…tak třeba je to správně :mrgreen: ale chápu, že při tom čekání na test člověk přemýšlí nad vším :think: bude to určitě dobré :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
31.3.15 21:16

@Katik1 dekuji moc, ale mam z toho obavy. Je to hrozne ta bezmoc, bud se to podari nebo ne. Nevim prave co to muze byt, aby to treba nebyl nejaky zanet nebo neco. A vyslo ti uz neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.3.15 21:46

V pondělí jsem byla na KETu, tak teď jsem přesně v té fázi čekání :zed: na krev mám jít až 13.4. Fakt se pokouším na to nemyslet :D ne, že by mi to moc šlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak ještě žádné děti nemám, zatím jsem byla jen na 1. Ivf, které nevyšlo a mám ještě 3 mrazáčky v zásobě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
31.3.15 21:56

@Katik1 tak to moc drzim pesti a zrovna se te zeptam, po jake dobe jsi sla na KET od ET? my taky mame jeste 6 mrazacku, ale nejradej bych je nechala u ledu a dosla si pro ne, az bych chtela pto mimiska bratricka nebo sestricku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.3.15 22:11

@Zuzule2014 já jsem chtěla jít hned další měsíc, ale nejdřív byly Vánoce, takže CAR byl zavřený, v lednu neklapla sliznice, tak jsme to odložili, pak jsem měla chřipku, další měsíc odklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prostě pořád něco… Takže cca 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
31.3.15 22:32

@Katik1 a jakym zpusobem se na KET stimuluje? Taky si musis neco pichat? kolik sis nechavala zavadet embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.4.15 11:32

@Katik1 Ahoj drahuško :-)
jen jsem ti ještě chtěla napsat mou zkušenost…u prvního IVF JSEM NĚKOLIK DNÍ OPRAVDU POCTIVĚ LEŽELA A NIC NEDĚLALA A JAK SI JISTĚ VZPOMÍNÁŠ, NEKLAPLO TO…:-( V prosinci jsme si 23.12. jeli do Caru pro našeho nanučka, malého Ježíška :-) a 24.12.už s námi seděl u štědrovečerní večeře :-) :-) Řekla jsem si, že tentokrát budu dělat všechno naopak, nebudu ležet a budu normálně fungovat…takže hned po příjezdu z Caru jsem uklízela, chystala vše na Vánoce, večer makala, dělala salát a prostě celé Vánoce na nohou!!! Doktor a kapacita opravdu uznávaná mi řekl, že v žádném případě se nemá po ketu ležet, že mají vyzkoušeno, že se musí hned chodit, stát, hlavně né ležet s nohama nataženýma…Nakreslil mi obrázek a tam vysvětloval, že když ženská stojí, tak se mimi udrží spíš, že je tam jakási " klapka " a ta mimi nepustí…prý " testovali " mamči a ty které ležely, neotěhotněly a ty, které stály, chodily a fungovaly, tak ty z 80% otěhotněly…Škoda, že jsem pana doktora neposlechla už v tom říjnu, když jsem byla na prvním IVF a dělala si to po svém…:-) Ted jsem se snažila celý den být na nohou a když jsem měla pocit, že dlouho sedim, tak jsem u televize stále, nebo se procházela po bytě :-)))) NO A 13TÝ DEN PO KET JSEM TESTLA A DVĚ KRÁSNÝ TLUSTICE!!! Dávali mi pěti denní blastocystu Ačkové kvality, prý šampion :-))) Takže jen taková rada ode mě…V každém Caru je to jiné, ale mluvím z osobní zkušenosti…DĚLOHA SE MÁ HLAVNĚ PROKRVOVAT…
Drřím palce a zase písni, budu se těšit :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.4.15 17:34

@Zuzule2014 stimulace na KET nebyla náročná, beru estrofem (tabletky) a lepím si náplast estropatch, Pár dnů před transferem přibyl utrogestan. Já navíc kvůli imunu beru prednizon a na leidenskou mutaci si píchám fraxiparin. :zed: ale proti ivf je to pohoda :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.4.15 18:56

@Pavluškaaaa tak to jsi mě uklidnila. Je fakt, že v pondělí jsem toho moc nedělala, ale jinak jsem vyrazila hned do práce, tam mi to taky rychleji utíká :) a nemám čas myslet na nic jiného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.4.15 19:04

@Katik1 tak to je skvělýýýýýýýýýýýýý :-) já 12tý den po Ket propadla depce, protože mě už zase začlo bolet břicho, naskákaly pupínky stejně jako před MS!!! Tak jsem do sebe kopla dvě dvojky červenýho, aby ta mrcha červená dorazila a já zbytečně nedoufala a ráno kolem 6h jsem to nevydržela a chtěla vědět, na čem jsem…byla jsem smířená s tím, že to nevyšlo…Počůrala jsem testík, mezitím udělala snídani celé té moji smečce, pak vzbudila holky a najednou si vzpomněla na test:-) ZAŽILA JSEM NAPROSTÝ ŠOK, když na mě vykoukly dvě stejně tlustÝ čárky, žádný dušík :-) Starouš ze mě na infarkt :-)))) večer depka, že těhotná nejsem a ráno mu skočím do postele s pozitivním testem :-) :-)
DRŽÍM MOC PALCE :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: JO A BAŠTI ANANAS!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.