IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
11.4.15 08:32
:hug: :andel: :andel: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.4.15 09:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: děkuji za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
11.4.15 10:15

Psala jsem jak niemand ještě z postele a z telefonu, tak se omlouvám za gramatiku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Užijte si krásný sluníčkový víkend a v PONDĚLÍ na tebe budu moooooooooooc myslet. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.15 10:48

@Katik1 ahoj zlatí :hug: :hug: :hug:
DRŽÍM PALEČKY NA DNEŠNÍ KREV A MYSLÍM NA TEBE :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.4.15 15:28

@Pavluškaaaa tak nic :oops: negativni, mam vsechno vysadit, at se rozjede MS. A pry muzu hned začít stimulovat znova na další KET. Je mi to trosku divné, protože minule říkal, ze kdyz to neuskutečníme, tak stejně musim měsíc vynechat, protože těch hormonu je uz moc a najednou to nevadí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.15 16:06

@Katik1 tak to mě mrzí… :( :( :( :( :( :( ale je super, že můžeš hned začít stimulovat a připravovat se na další Ketík :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
já vim, že je to zklamání zlatuško, ale máš ještě tolika mrazáčků :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: ŠANCE JE OBROVSKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.4.15 17:48

@Pavluškaaaa já už jsem to tak nějak čekala - 3 negativní testy, takže mě to tak nepřekvapilo :roll: akorát manža je z toho trošku nesvůj, ale říkal, že prý mě má rád i pokaženou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen si nejsem jistá, jestli fakt nemám udělat ten měsíc pauzu :nevim: :nevim: musím si domluvit schůzku s doktorem, přes ten telefon to bylo takové, jako že pomalu ani neví, s kým mluví, takže tam do konce týdne vyrazím, ať vím, co dál :evil: nakonec, máme ještě 3 pokusy :) :) :) :) :) :) takže to prostě vyjít musí :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

děkuji moc za podporu :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.4.15 10:34

Tak dneska konečně dorazila MS, ale po všech těch hormonech je mi dost bídně, takže nadopovaná práškama zůstávám v posteli. :( :( :( do dalšího KETu si dám měsíc pauzu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.4.15 17:57

Ahoj holkyyyy tak co jak je já po měsíci přijela ze Srbska a dnes jdu na na noční tak nevím jak to dam v noci se ma spat :-)
Co ty pavlus a Tomík?
A co naše testilka byla už na krvi jak to dopadlo?
Me přišla pozvánka do ústí v úterý 5.5. Si jdu pro výsledky z genetiky tak na me myslete :-* papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.4.15 11:31

Ahoj zlatííííííííí @pulsianek vítej doma :hug: :hug: :hug:
tak jak bylo, povídej, přeháněj…a co manža, jak to bez tebe tak dlouhou dobu vydržel??? Já bych to nedala…nevidím milouše půl dne a už jsem hotová :-) My to máme oba hozený stejně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsme na sobě hrouně závislý :hug: :hug: :hug:
Dokonce v noci spolu chodíme i stejně čůrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak já začala 22tt, minulý týden jsem byla na druhém screeningu a vše ok, malej má skoro 400gr a 27cm, takže velkej chlapák :-) Hematom mám stále při hornim okraji placenty, tak mi kladli na srdce, at jsem opatrná, nic netahám a odpočívám…že jsem riziková a musim se opravdu šetřit :-( Tak jsem si řekla, že to fakt nechci podcenit, nebudu nic dělat, krom těch nejnutnějších věcí jako odvoz dětí do školy, ze školy, na kroužky, nákupy atd.ale úklid, natahování se a takový ty nejhorší věci dělat nebudu…Našla jsem si paní na úklid, tak každý týden k nám chodí a mám uklizeno a jsem v klidu:-) Já jsem totiž na pořádek docela pacient :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: V úterý na tebe budu moooooooooooooc myslet :srdce: :srdce: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.4.15 11:41

A nechystáš se někdy do Práglu??? Že bychom se viděly :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:srdce: :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.5.15 18:43

Ahoj zlatí :srdce: no jak bylo pracovně ale šlo to hlavně jsem překládala srbsky :lol: sranda :-) už jsem tam byla loni takže jsme to měli na trénovaný s manzou…vždy jednou za 14 dni domu vyprat a zase zpět :-) jo a jeste jsem byla jeden řidič takže super 1000 km.no a do prahy dorazim neboj manza říkal ze není problém tak ti dam vedet a kde tam jako bydlis něco podle čeho se budem orientovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.5.15 19:01

Ahoj miláčku :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
no to je dost, že ses taky uráčila odpovědět :-))) :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Moc ráda tě uvidím, bydlíme kousek od hradu KARLŠTEJN, více a tel.na mě ti napíši do mailu, oukej??? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.5.15 20:22

No jasná věc já jen abych přibližně věděla kam mířit :lol: :lol: :lol: :lol: už se moc tesim a budu se snažit co nejdřív. jinak paní na uklid bych taky brala…zitra na me moc mysli…jinak dnes jsem viděla poprvé výsledky z histo… A co jsem se dovedele me docela vzalo jeste se na to optam zitra v ústí pak ti pisnu aby jsem nesirila něco co není pravda… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
4.5.15 21:29

Jasně zlatuško :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: jdu ti písnout do mailíku podrobné info a budu tě tedy toužebně očekávat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZÍTRA na tebe budu myslet zlatí a budu držet všechny palce, co mám :hug: :andel: :hug: :andel: :hug: :andel: :hug: :andel: :hug: :andel: :hug: :andel: :hug: :andel:
Více si povíme soukromě :* :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.