IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
18.3.15 17:54

IVF a to bude až okolo srpna a to asi budeš rodit :-D ale neboj to nějak vymyslíme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.3.15 19:39

Ahoj holky, jak ste se citili po OPU? Vcera jsem na nem byla, dopolednr v pohode, odpoledne uz sem myslela, ze umru. Dnes sem musela do prace, dopol. Mi bylo desne, odpoledne uz lip. Sla jsem pro jistotu ke gynekologovi a rikal, ze to vypada na mirny OHHS, ze bych mela byt v klidu doma. Jak jste to mely po OPU vy? Jinak vcera jsrm byla nafoukla, bolelo me snad uplne vsechno. Dnes jsem taky nafoukla, ale ne zas az tak, ale porad me poboliva bricho. Da se tomu nejak zabranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.3.15 22:29

Ahojky holky, tak dnešní 3D UTZ dopadl výborně, mimčo krásně spolupracovalo a ukázalo své mužství, takže je to opravdu KLUK jako buk :-) mám super fotky a natočené dvd, tak pokud se mi to podaří, vložím sem :-)Začínám 16tt a už cítím první pohyby:-) né tedy klasické pohyby, to je ještě brzy, ale takové to lechtání a tukání a šimrání, je to krásný :-)
Jinak v Podolí jsem rodila dvakrát, vždy měla nadstandart, nechala jsem tam tedy za jednu holku skoro 20tisíc, ale za ten klid a pohodu a společné sdílení pokojíčku s mým drahým mi to stálo a né jinak tomu bude i ted. Takže proto PODOLÍ :-)
@pulsianek To neva, dáme kávu i srpnu, to dám, neboj :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.3.15 18:33

Jasně, to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.3.15 18:27

@ketty1 @Pavluškaaaa @pulsianek ahoj holky, jsem zpátky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.3.15 18:37

Moc se omlouvám, že jsem se tak odmlčela, ale bohužel pracovní povinnosti přehlušily všechno ostatní :( Tak jak jsem na tom… v lednu poprvé stimulace na KET a bylo to na houby, brala jsem estrofem, ale asi málo, sliznice nic moc, tak jsem do toho nešla, v únoru jsem MS dostala o týden dřív navíc s hnusnou chřipkou a dost náročným pracovním úkolem, tak jsem ani nezačla a teď v březnu jsem naskočila znovu do rozjetého vlaku, beru estrofem 8 mg denně, ještě od 20 DC navíc náplasti estropatch (nebo tak nějak), dneska jsem byla na utz a sliznice hraničních 7 mm. Evidentně to lepší nebude, tak jsme se s doktorem dohodli, že v pondělí spácháme transfer. Prý už beru těch hormonů tolik, že bychom další měsíc museli vynechat, ať se tělo zregeneruje :nevim: tak to chci zkusit. :D

Moc jsem si toho ještě nestihla přečíst…

@Pavluškaaaa gratuluji :hug: :hug: :hug:

@pulsianek :( je mi to líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.3.15 20:33

Ahoj holky pavluško moc gratuluju že to bude ten vysněný chlapeček :-) já jsem z hodiny na hodinu odjela na služební cestu do Srbska ted na 14 dní uvidíme jak potom ale myslim si že domu pomazlit vyprat pořádně nadlábnout a zase alou zpět… ale holky konec světa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.3.15 19:00

@pulsianek teda Srbsko…to jsou služební cesty 8o, to by u nás doma nadšení nevzbudilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.3.15 11:58

Ahoj @pulsianek
Tak ty jsi hustá buchta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: takhle sbalit kufery a výletovat, klobouk dolů :-)Tak si to tam užij, opatruj se a hlavně se zase ozvi :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: páček :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.3.15 12:06

@Katik1 Ahojkyyyyyyyyyyyyy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
jsem ráda, že jsi zpátky a budu držet palce, aby tento měsíc sliznice vyrostla jak měla a konečně se miminko povedlo :-) Jinak já měla sliznici pět dní před Ket 8,5cm a doktoři byli spokojení…hodně mi pmohly ty náplasti ESTRAHEXAL, lepila jsem si je na zadnici dva krát týdně…Tak držím palečky a dej zase info, jak stimulka pokračuje… :andel: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: papa, já letím na kontrolu a utz k mé doktorce, tak se těším, že uvidím mimíse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.3.15 19:41

@Pavluškaaaa no jsem z toho taková rozpačitá, KET bude vlastně až 26 DC a to se mi zdá trochu pozdě :? v podstatě ho tam šoupnou v době, kdy bych standardně čekala MS, tak nevím jestli to utrouš udrží? :nevim: :nevim: :nevim: zítra mám volat na pondělní termín akce, tak se musím snažit myslet více pozitivně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.3.15 09:17

@Katik1 @Katik1 to bude v poho, doktoři vědí, co dělají…nech to na nich a zkus jim věřit :-) Držím palečky, moc moc a ještě víc :-)
Jinak my na včerejším utz super, malej Tomík už má skoro 18cm a je o týden větší, než by měl dle tabulek být, prý to bude čahoun, no má být po kom, já mám 180cm a manža 182cm :-)Tak snad se vše bude dál vyvíjet jak má a dotáhnem to do zdárného konce..:-) Hematom mám stále, ale nezvětšuje se a je v klidu, tak snad nebude dělat problémy…Jinak se cítím dobře…
Tak ještě jednou moc zdravim, držim palečky a myslim na tebe. URČO TO DOPADNE :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: MUSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.3.15 15:32

Tak už mám termín v pondělí v 8:15 :srdce: :srdce: :srdce: holky držte palce

@Pavluškaaaa Tomík, to je krásné jméno :) to je dobře, že tak prospívá a krásně roste :dance: :dance: :dance: Hlavně, že ty se cítíš v pohodě, ten hematom se poddá. Opatruj se :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.3.15 20:11

Ahoj holky Katiku budu na tebe moooc myslet snad to dopadne dobře věřim :-* a ty pavluško pošli mi nějaké tvoje fotečky jak rosteeš :o) pulsianek@seznam.cz moc to s Váma prožívám :-) ( já už měla být 6 měsíc ) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.3.15 21:56

@Katik1 to je skvělýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :-) :-)
Na pondělí tedy budu držet palečky, aby to tolik vytoužené miminko se povedlo :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: moc to s tebou prožívám… :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Zatím papa, opatruj se na pondělí, mimísek už bude u tebe v domečku :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.