IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2368
29.11.14 12:15

@pulsianek moc děkuji za odpověď chodíme do gynemu teď čekám na ms a až to dostanu tak se budu objednávat na utz k poslední IUI a tam bysme to rovnou podškrtli. Ms mi vychází vždy na toho 3. v měsící jenže do toho jsou ještě vánoce :/ no třeba by to stihli :) Já mám problémy se sliznicí, jinak dobře reaguju na léky a manža má spermio také v pořádku, ale i tak se nám 2 roky nedaří. S dr. jsme se dohodli, že nevidí problém v lecích hrazených pojišťovnou a vzheldem ke spermiu bysme oplodnění nechali na přírodě, jen bysme si připlatili prodlouženou kultivaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.11.14 12:43

http://www.gynem.cz/…-ivf-studie/ genem super a mozna by jste to mohli mit i zadarmo…optej se na to…jinak tez jsem mela prodlouzenou kultivaci 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
29.11.14 12:48

@pulsianek no bohužel ne :( ze studie mě den před stimulací vyřidili, ale zůstala jsem tam u dr. mrázka je to moc hodnej člověk a máme za sebou 2 IUI teď v prosinci ještě stihneme poslední a dohodli jsme se na tom ivf. Tak doufám, že nám to vyjde aspoň takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.11.14 13:35

Nas taky vyradili no kvuli trombogenu…tak uvidis snad vse dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
29.11.14 13:46

@pulsianek snad jo a snad to vse zvladneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
29.11.14 21:21

Určitě neboj já měla strach a vše jsme zvládli na jedničku a hned na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.12.14 07:55

IVF

Ahoj, byla jsem včera na zavedení a mám hyperstimulák, každou noc čekám co se stane, dnes v noci, jsem se málem udusila Protifarem, jaký jsem měla strach, abych nemusela do nemocnice. Měla jsem 30 vajíček (folikul). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.12.14 19:12

Ahoj devcatka tak ja jsem potratila… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.12.14 19:32

@pulsianek zlatííííííííííííííííííí, to neeeeeeeeeeeeeeeee :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( strašně mě to mrzíííííííííííí, běhá mi mráz po zádech, je mi to strašně líto :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: co se stalo??? DRŽ SE, POSÍLÁM MOC PUSINEK :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.12.14 19:33

JÁ MENSTRUACI NEDOSTALA, TAKŽE KET NEBUDE…SNAD TEDY V LEDNU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.12.14 21:44

Prestalo se vyvijet proste opet zamlcene tehu ale muzu vam rict radsi negativni tehu test nez tohle jsme na dne…polozilo me to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.12.14 10:42

@pulsianek moc mě to mrzí, držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.12.14 12:37

@pulsianek moc me to mrzi, i kdyz ted slova utechy nepomuzou, tak se drz a uvidis, ze priste to urcite vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.12.14 12:59

Buh vi kdy dalsi bude mrazacky nemame a na dalsi pokus ted taky nejsou penize…dnes jsem byla u mudr s propousteci zpravou a pry tak ja vas poslu na genetiku kdyz uz jste 2× potratila…doprd… to ma cz vek tohle vse podstupovat a vytrpet nez nas nekam poslou?!!! A pry az si usetrite penize na dalsi tak prijd te no jsem tak rozhorcena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.12.14 13:15

@pulsianek to je teda fakt sila, ja nechapu proc nejdriv neudelaji vsechna potrebna vysetreni nez se do neceho pousti, vis co, mam pocit, ze cele zdravotnictvi je jeden velky byznys. Cim vic pokusu IVF, tim pro ne lip, a jak se citime, jak je to psychicky narocne a finance jak bysmet, tak to nikoho nezajima. Hruza. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.