Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Katik1 Jo s tím hrazením pojišťovnou, je to přesně tak jak píšeš, bohužel ![]()
No občas mě štve, že jsme to miminko odkládali, ale teď už s tím nic nenadělám.
Vím, že někdo řekne, proč se s tím tolik trápím, když už mám 2 zdravé kluky. Ale prostě si hrozně moc přeji dát člověku, kterého nadevše miluji miminko.
![]()
Nebojte holky vyjde to já jdu zítra znova na tu krev snad bude vše ok ![]()
Ahojky ženský
![]()
já se omlouvám, vůbec nebyl čas písnout…včerejší den byl naprosto bájo…večer ještě divadlo s drahým a večer jsme padli do postele úplně K. O.
Už jsem to potřebovala někam vypadnout, to je dost, že mě taky starouš vyvez
Jinak dnes jsem měla jít o Caru, ale volala jsem tam a po konzultaci s doktorem po telefonu mám přijít až za týden ve středu, to budu cca 15den cyklu a pokud bude vše ok, folíky, sliznice pěkně vysoká atd.,tak bychom naplánovali KET…Ale já tomu nevěřim, jelikož jak jsem už psala, ovuluju jen z pravého vaječníku jednou za dva měsíce, levý vaječník je naprosto nefunkční, tak si myslím, že to neklpne a necháme to na prosinec..:-) Jsem na tom ale stejně jako ty @Katik1 a vycházelo by mi to na svátky, takže to vidím spíš na leden…no uvidíme uvidíme…já jsem byla na PN do nedělel a od pondělka jsem na paragrafu s malou, má angínu, takže z neschopenky jsem nastoupila rovnou na paragraf
To zas bude almužna a ted před Vánoci…no naprostá hitparáda
![]()
@ketty1 naprosto chápu, jak se cítíš a jak obrovská je touha dát manželovi miminko…
My jsme na tom s přítelem podobně…on má z prvního vztahu 9ti letou holčičku, já z prního manželství dvě holky 6 a 8 et, ale my dva spolu žádné mímo nemáme…snažíme se už dva roky a stále nic…pořád ale doufám, že to vyjde…třeba to bude trvat, ale šance určitě je…Stejně jako u tebe
![]()
Takže hlavu vzhůru, my to dáme
![]()
Tak dobre ranko devcata byla jsem na te krvi ptam se proc se to musi odebrat znova tak mi rekli ze ta hladina byla nizka tak tento odber bude rothodujici co se bude dit dal jsem z toho hotova…odpol pisnu jak jsem dopadla…
Ahoj holky
![]()
@pulsianek neboj, to je v pořádku…tohle je normální postup…test byl pozitvní, krev a hcg také, ted jen sledují, jestli hcg roste a zvyšuje se jak má…Pak písni
myslím na tebe
![]()
Tak hned písni, ju
budu tu načuhovat…:-) DRŽÍM PALEČKY A NEBOJ!!!
![]()
Ahoj holky
![]()
Děkuji Vám všem za podporu, pořád nepřestávám věřit. Dnes jsem 10. ale pořád špiním…
Pulsianek uvidíš, všechno bude v pořádku.
Myslím na tebe a držím pěsti. Pak písni, jak jsi dopadla.
@ketty1 Ahoj,držím palečky, aby to vyšlo…:-) To já už 10den po ET regulérně začala krvácet, takže tvoje pouhé špinění je myslím dobré znamení
![]()
DRŽÍM PALCE MOC MOC MOC
![]()
Ketty nechystas se testit? jinak dekuji holky za podporu ve 13:45 tam budu volat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.