IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
7.11.14 16:26

@Pavluškaaaa ale ten tvůj CAR je fakt nějaký divný, i ten přístup sestry, měla by mít trochu pochopení, že to čekání je náročné a člověk prostě nevydrží…u některých lidí občas nechápu, proč dělají takovou práci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 16:27

@pulsianek jen se pořádně vyspi do zásoby, kdo ví, jak to bude za devět měsíců :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 17:14

Taky mě sestřička docela dostala, ale nějak jsem to ustála…Jinak už naplno krvácim a do Caru na konzultaci jdu ve středu a naplánujem i KET…TAK UVIDÍME…CO TY @Katik1 jsi třeba odpoledne??? Hele, já si fakt myslím, že to u tebe klapne…nekrvácíš a o je dobeé znamení…moc ti držím palce :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 17:27

Já mívám MS celkem přesně, takže do neděle ještě uvidíme a zatím si budu říkat, že to vyšlo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.14 17:31

Mas vyhodu ze mas jeste mrazacky ty ja treba vubec nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.11.14 17:33

To jo, asi by se mi moc nechtělo to hned podstupovat úplně celé znovu a to jsem to měla fakt v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.14 21:53

Jasny bud rada ze je mas doufam ze nezanevrete a nenechate me tu samotnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 21:58

Já jsem taky za toho jednoho nanučka ráda a doufám, že jemu už se u mě bude líbit víc…slibuju, že budu dodržovat vše co mám, vč. klidu, pitného režimu, sexuální abstinence atd…Myslím, že jsem to ted docela flákala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.11.14 22:00

Já zase doufám, že když nebudu těhule bříškatá jako vy, že mňa NEVYMĚNÍTE :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.11.14 07:32

Dobré ráno holky, tak zatím žádné změny, rozhodla jsme se testit až v pondělí :D :D Dneska odpoledne vyrážíme za kocourem, tak nějaké miminko snad bude, když tak aspoň kočičí. Jaké plány máte na víkend vy? :D :D :D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.11.14 08:27

Dobre ranko ja teda zatim zadne plany nemam uvidime co den prinese :-). Hele holky dotaz co je to ten KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.11.14 09:35

To je vlastně ET s použitím rozmrazeného embrya, teda myslím… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.11.14 11:04

Krásné ráno dámy :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
ano, @Katik1 to vysvětlila dobře…je to et s rozmrazeného embrya…máme v mrazáčku ještě jedno mímo, tak do toho půjdem…chtěla si dát v listopadu oraz a v prosinci do toho jít, tak uvidím, co mi řeknou ve středu v Caru…:-)
Jinak my máme na víkend všechny tři holkytakže blááááááááááááázinec :-) Můj drahý je vzal na kolo a já peču kačenu se zelim a domácim knedlem :-) Pivečko se chladí, tak už se mi sbíhají sliny :-) Jinak my máme tady krásné počásko, od rána azuro, paráda…-)

p. s. @Katik1 jsem přesvědčena o tom, že tam ty dvě čárky najdeš :D :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.11.14 11:09

@Katik1 tak držím palce, at potkáte nějakého šikovného kocourka :kytka: :mrgreen: :lol: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.11.14 11:51

No tady od večera strašně prší, tak jedem k Nymburku, snad se to počasí cestou vylepší… jinak už jsme doma nevydrželi a byl sex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi mi ty příkazy a zákazy taky nejdou…

kachnička se zelím :jazyk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: mi úplně děláš chutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.