Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pavluškaaaa ale ten tvůj CAR je fakt nějaký divný, i ten přístup sestry, měla by mít trochu pochopení, že to čekání je náročné a člověk prostě nevydrží…u některých lidí občas nechápu, proč dělají takovou práci… ![]()
@pulsianek jen se pořádně vyspi do zásoby, kdo ví, jak to bude za devět měsíců
![]()
Taky mě sestřička docela dostala, ale nějak jsem to ustála…Jinak už naplno krvácim a do Caru na konzultaci jdu ve středu a naplánujem i KET…TAK UVIDÍME…CO TY @Katik1 jsi třeba odpoledne??? Hele, já si fakt myslím, že to u tebe klapne…nekrvácíš a o je dobeé znamení…moc ti držím palce
![]()
Já mívám MS celkem přesně, takže do neděle ještě uvidíme a zatím si budu říkat, že to vyšlo
![]()
To jo, asi by se mi moc nechtělo to hned podstupovat úplně celé znovu a to jsem to měla fakt v pohodě
Jasny bud rada ze je mas doufam ze nezanevrete a nenechate me tu samotnou…
Já jsem taky za toho jednoho nanučka ráda a doufám, že jemu už se u mě bude líbit víc…slibuju, že budu dodržovat vše co mám, vč. klidu, pitného režimu, sexuální abstinence atd…Myslím, že jsem to ted docela flákala…
Já zase doufám, že když nebudu těhule bříškatá jako vy, že mňa NEVYMĚNÍTE
![]()
Dobré ráno holky, tak zatím žádné změny, rozhodla jsme se testit až v pondělí
Dneska odpoledne vyrážíme za kocourem, tak nějaké miminko snad bude, když tak aspoň kočičí. Jaké plány máte na víkend vy?
![]()
Dobre ranko ja teda zatim zadne plany nemam uvidime co den prinese
. Hele holky dotaz co je to ten KET?
To je vlastně ET s použitím rozmrazeného embrya, teda myslím… ![]()
Krásné ráno dámy
![]()
ano, @Katik1 to vysvětlila dobře…je to et s rozmrazeného embrya…máme v mrazáčku ještě jedno mímo, tak do toho půjdem…chtěla si dát v listopadu oraz a v prosinci do toho jít, tak uvidím, co mi řeknou ve středu v Caru…:-)
Jinak my máme na víkend všechny tři holkytakže blááááááááááááázinec
Můj drahý je vzal na kolo a já peču kačenu se zelim a domácim knedlem
Pivečko se chladí, tak už se mi sbíhají sliny
Jinak my máme tady krásné počásko, od rána azuro, paráda…-)
p. s. @Katik1 jsem přesvědčena o tom, že tam ty dvě čárky najdeš
![]()
@Katik1 tak držím palce, at potkáte nějakého šikovného kocourka
![]()
No tady od večera strašně prší, tak jedem k Nymburku, snad se to počasí cestou vylepší… jinak už jsme doma nevydrželi a byl sex
asi mi ty příkazy a zákazy taky nejdou…
kachnička se zelím
mi úplně děláš chutě
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.