Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katik1 no,jestli tedy počitám správně…mens.jmi začla 12.10. a od 13. jsem si píchala 225 Gonalu…to trvalo 7dní…ve středu 22.10. jsem šla na vyndání vajuch a pět dní na to, tj. v pondělí 27.10. jsem šla na transfer…ve zprávě mám psáno, testit 14-17den…tak jsem z toho blázen…Jinak ta holčina, co je byla se mnou na transferu o 15minut dřív, tak ta už od 7dne testí…měla jen ducha a dnes tedy 9 den po ET KRÁSNÉ DVĚ ČÁRKY…Tak jsem trošku v depkách…
@Katik1 Drahuško,jak jsi to měla ty…docela mě to zajímá, když už to máme stejně dostat a stejně testit…
Tak MS byla taky 12.10., 13. mi píchli Evolne (nebo tak nějak) - injekci na 7 dní, na víkend mi k tomu přidali Orgalutran, 20. a 22. jsem byla na UTZ, v po a út mi dali Puregon + Orgalutran ve st jsem píchla Pregnyl a v pá 24. byla OPU (12 vajíček, 10 zralých, 5 dožilo transferu
) a 29.10. byl ráno ET. O testování mi nikdo nic neřekl, mám dorazit až 11.11. na krev…
Po vysazeni do dvou dnu jsem to dostala…M to ovlivnit muze a nemusi
Tak jsme to měly hodně podobné…já si v neděli 19.10.píchla orgalutran a v pondělí jsem šla na UTZ…Dr mi řekla, že mám vajíček moc a moc, že už jsou zralé a že OPU UDĚLÁME HNED DVA DNY NA TO, TEDY VE STŘEDU 22.10…MĚLA JSEM 24vajíček, masakr…16 dobrých, ty oplodnili, půl metodou ICSI a půl normálka, aby se spermie snažily…oplodnily se jak normálně bez pomoci, tak i metodou ICSI…PO PĚTIDENNÍ KULTIVACI ZBYLY JEN DVA ŠAMPIONI…:-( Takže nic moc…jednoho mám v sobě a druhý je v mrazáčku…
@pulsianek a ty jsi ten utrouš vysadila proč??? nemá se brát až do začátku menstruace???
Jdu si dát trochu červeného vína…bud at ta mrcha přijde a nenapíná mě a nebo at se ukážou dvě //…:-)
Nene ja po IUI sla na krev byla negativni tak mi rekli vysadit..
Mě zase řekli, že utrouš mam brát pořád, dokud se nedostaví menstruace…pokud přijde, tak logicky nebrat, přijít na krev a utz…a kdy ty jsi měla poslední M A KDY JSI JI ČEKALA TED V LISTOPADU @pulsianek To mě docela zajímá…
Ja mela posledni M 7.10. A mela prijit dnes a az 5 dni mam pozitivni test
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.