Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
já dřív dala krabku za den, ale jak jsem před osmi lety otěhotněla, tak mi to začlo smrdět a nekouřila jsem…ted jsem spíš takový sváteční kuřák…Spíš dělám hodně do bílého vínka
![]()
@Pavlušaaaa taky to pozoruju, dokonce se mi zdají zase trošku menší…předpokládám, že to je tím, že vyprchal pregnyl, to bylo hodně hormonů najednou a teď budou přibývat pomaleji ![]()
Delam do bileho vinka ted jsi me fakt pobavila
. Ja teda kourim ale snazim se to omezit…
Hele holky me ty prsa prestali bolet uplne..abych vad uklidnila
Já jsem jenom pasivní kuřák, manžel kouří, i když se to snaží omezit
Holky, když jsem byla podruhé těhu, tak doktorka moje bejvalá gyndařka byla neskutečná KRÁVA!!! Jelikož už jsem byla těhu podruhé, tak jsem to poznala, těhu test pozitivní, jasné dvě čárky…bylo mi zle, zvracela jsem…Doktorka mi řekla, že těhu nejsem a poslala mě domů. Tak jsem jí věřila…když jsem to stále nedostala a byla jsem nafouklá a stále zvracela, šla jsem k ní znovu…ani mě neprohlédla, nevzala krev a dala mi vyvolávačku…já to stále nedostala, po měsící jsem tam šla s brekem, že asi umírám, obr břicho, bylo mi zle…v té době mi zemřel bráchata, kže jsem žrala antidepresiva, prášky na spaní, prostě troska…při mé výšce 180cm jsem měla 54kg, takže fakt jak z koncentráku…Doktorka mě milostivě prohlédla a řekla, že jsem ve 14tt!!! Málem jsem tam sebou sekla, zjebala jsem jí na tři doby a vyžádala si dokumentaci a šla jinam..ujali se mě v Podolí a tam jsem chodila až do porodu…Eliška naštěstí zdravoučká holčička, ale ta doktorka mi fakt dala!!!
Tak to je skvělý, že už vás taky kozenky nebolej…:-) snad je to teda dobrý znamení…ted ještě nějak vysvětliti tu bolest břicha a pocit, že M přijde každou chvíli…Jinak se mi pomalu vrací má " chlapecká hruď "
![]()
No to mam dost!! Koukam ze nektery mudr jsou fakt hrozny ja mam teda taky silenou blbku ale je jedina tady v okoli kdo se specializuje na neplodnost tak proto jsem u ni..vlasnte veskere stimulace oltrazvuky probihali tady akorad vyndani a et probehlo v praze ted uz jsem zase sverena k ni… tak uvidime… holky me by hrozne zajimalo jsk vypadate kdyz uz si tu pismenkujem ![]()
Pavlus ty vzdy zabijes
tlemim se a muj je po nocni schvalne jestli mi odpol neco rekne ![]()
Teda ty máš hororové příběhy ze života
hlavně, že to dobře dopadlo. Je to hrozné, člověk věří svému dr… Já to mám tak, že můj gynekolog je nelepší kamarád mého manžela, takže prohlídky jsou pro mě obvykle neskutečně trapné
i když mi pořád vysvětluje, že je to pro něj práce a rozhodně když pak je u nás na kafi, tak si ani nevzpomene
![]()
taky se tady tlemim, až mi z toho možná vylít utrouš, musím to jít zkontrolovat…:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.