Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já bych ted strašně chtěla kluka
ale holku bysme si kdyžtak taky nechali ![]()
Utros uz jsem polkla jak malinu
. Kati stalo se ti ze jsi neky omylem trefila zilku?
@pulsianek tak to ještě naštěstí ne, kam si ho pícháš? Mi sestra řekla, že to nemusí být do břicha, nejlepší je prý „špek“ na bocích ![]()
Holky, proč já si nepíchám??? co to máte za doborotu??? Zase mě o něco v Caru ošidili, bo co???
@Pavlušaaaa to je na ředění krve, když máš trombózní gen (leidenskou mutaci), tam hrozí riziko potratů, takže se to řeší preventivně
Buď ráda, že to nemáš, mi dr vyhrožuje, že to budu píchat až do šestinedělí - prý jak rozhodne hematolog. Akorát, že já žádného hematologa nemám, nikdo mě nikam po genetice neposlal, tak jsem to neřešila ![]()
Taky utrouš zavádím. Dokonce v příbalovém letáku je napsáno, že těhotné už mají jenom zavádět… ![]()
Utrouš se může jak zavádět, tak polykat, le zavádění je prý lepší a po polykákání je většinou co jsem četla špatně od žaludku, až zvracení…tak nevim. Já zavádím jak vzteklá. A zase v 17h budu. Jinak se mi zdá, že ty moje mínus jedničky mě bolí o něco míň…to se mi moc nelíbí…co ty skoro-těhulko, nebo těhulko @Katik1
Ja mam taky trombogen neni o co stat…me se ta krev nedostavala do mimi a proto jsem potratila tak preventivne na naredeni.. ja picham jak kdy spek na bocich nebo bricho…jinak ano utros polykam kasku na nejaky zavadeni.
a me nikdo nerekl do kdy si to budu picha tenkrat myslim rikala neco o tom ze do 3 mes. Tehu
Tak hlavně, že utrouš mimčo udržel a není ti po něm špatně
@pulsianek Já byla čůrat, zavedla dva utrouše a už se zase můžu počůrat…:-( je to normální???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.