IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
5.11.14 08:45

Já bych ted strašně chtěla kluka :-) ale holku bysme si kdyžtak taky nechali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:46

@pulsianek já jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 08:46

Jdu se vyčůrat a dát utrouš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 08:48

Utros uz jsem polkla jak malinu :-) :-). Kati stalo se ti ze jsi neky omylem trefila zilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:50

@pulsianek tak to ještě naštěstí ne, kam si ho pícháš? Mi sestra řekla, že to nemusí být do břicha, nejlepší je prý „špek“ na bocích :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 08:51

Holky, proč já si nepíchám??? co to máte za doborotu??? Zase mě o něco v Caru ošidili, bo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:52

@Pavlušaaaa díky, tak to já na ty shopíky mrknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:53

@Pavlušaaaa to je na ředění krve, když máš trombózní gen (leidenskou mutaci), tam hrozí riziko potratů, takže se to řeší preventivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 08:53

@pulsianek ty utroše polykáš??? Já si je mám zavádět do…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:54

Buď ráda, že to nemáš, mi dr vyhrožuje, že to budu píchat až do šestinedělí - prý jak rozhodne hematolog. Akorát, že já žádného hematologa nemám, nikdo mě nikam po genetice neposlal, tak jsem to neřešila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.11.14 08:55

Taky utrouš zavádím. Dokonce v příbalovém letáku je napsáno, že těhotné už mají jenom zavádět… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 08:59

Utrouš se může jak zavádět, tak polykat, le zavádění je prý lepší a po polykákání je většinou co jsem četla špatně od žaludku, až zvracení…tak nevim. Já zavádím jak vzteklá. A zase v 17h budu. Jinak se mi zdá, že ty moje mínus jedničky mě bolí o něco míň…to se mi moc nelíbí…co ty skoro-těhulko, nebo těhulko @Katik1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 08:59

Ja mam taky trombogen neni o co stat…me se ta krev nedostavala do mimi a proto jsem potratila tak preventivne na naredeni.. ja picham jak kdy spek na bocich nebo bricho…jinak ano utros polykam kasku na nejaky zavadeni. :-) a me nikdo nerekl do kdy si to budu picha tenkrat myslim rikala neco o tom ze do 3 mes. Tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.11.14 09:02

Holky kourite?(cigarety ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.11.14 09:03

Tak hlavně, že utrouš mimčo udržel a není ti po něm špatně :-) @pulsianek Já byla čůrat, zavedla dva utrouše a už se zase můžu počůrat…:-( je to normální???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.