IVF říjen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.11.14 09:58

@Katik1 a to je tvé první IVF?? A kolik embryjek sich nechala dát a kolik jich máte v mrazáčku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 11:24

Tak nemyslim ze by byly nekvalitni ale prezije po rozmrazeni cca 20% tak nač pokoušet :-). Holky testněte už někdo ať se tu neraduju sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 11:30

Já se rozhodla, že testovat nebudu…od rána mám depku, protože mě to břicho tak bolí a mám takový křeče, že jsem se ještě nevyhrabala z pelechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 12:32

Nektery holky tu pisou ze je brisko boli jako pred M jiny ze je zase nic neboli nehazej flintu do zita a zacni myslet pozitivne jasny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 12:36

Včera po tom, co mi psala ta má kamarádka jsem byla natěšená a rozhodnutá, že dnes testnu…tvůj příspěvek a dvě čárky mě taky navnadil:-) :-) ale dnes mám přesně stavy jako před M a mám depku, nic mě nebaví a přemýšlím, jak to celé budu podstupovat znovu…a to si budu muset dva měsíce pauzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 12:47

Ale houbelec urcite tam toho spuntika mas :-) ja si od prvniho dne rikala,, ja jsem tehu,, jine myslence jsem nedala ani sanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 12:49

Mám tu drahouše a chce mě vzít na procházku, tak se půjdu ven luftnout a možná to tedy vezmu kolem lékárny…:-) testla bych tedy ráno z ranní moči, jestli to tedy dám a nebudu sralbotka…:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 12:58

Tak hlavne napis rano budu cekat ty sralbotko a muzu se zeptat kolik ti je? jinak se hezky projdi a jestli chces mit sto pro jistotu tak prodavaj nejakej digitalni TT sice stoji 200 ale prej je nejlepsi…papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.11.14 13:25

Je to moje 1.ivf, dali jsme jenom jedno, protože rozhodně nechci dvojčata. Čtyři zbylí do mrazáku :-) Na testování mi to pořád přijde moc brzy, na krev mám jít až 11.11. a kdyby to byl normální cykls, tak MS by měla přijít až v neděli. Tak si říkám, že aspoň do pátku vydržím. Jinak nemám žádné příznaky, tak vlastně ani nevím, co si o tom mám myslet… Vlastně jediný rozdíl je, že po těch injekcich jsem musela vytáhnout vycpávky z podprdy :-D (z velikosti 0- na 0+) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 13:30

Jj, kopla jsem do sebe šunkofleky, kyselou okurku, zapila to malym pivem a razíme pro děti do školy a pak na špacír na Karlštejn:-) Bydlíme kousek od hradu a letos jsme tam ostudy nebyli ani jednou…jinak mě je 32…první těhot. ve 23 letech okamžitě po vysazení antikoncepce…potom po dvou letech i přes antikoncepci jsem otěhotněla :-))) neplánovaně, nicméně o to větší radost jsme měli…to bylo s manželem z prvního manželství…ted s přítelem se pokoušíme dva roky a nic…až nám tedy udělali testy a zjistili co zjistili…takže tolik ve zkratce o mě…a tobě je kolik, že jsem tak smělá :-)) Jinak ten digitální teploměr mám doma, ale to fakt dneska nedám…Kdyby mě nebolelo tolik břicho a neměla tlaky jako před M, tak jsem v klidu a jdu testnout…ale po pravdě mě ty dnešní " příznaky " trochu vystrašily…písnu večer jak jsem na tom, ju??? Zatím páček TĚHULKO :-)))) :mavam: :potlesk: :potlesk: :srdce: :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 13:34

@Katik1 :-) :-) TAK TO JSME NA TOM STEJNĚ…Já z mých mínus jedniček mám konečně jedničky, ale prsa mě už bolí po celou stimulaci a ještě nepřestaly :-) v podstatě jsem do včerejška nepocitovala, že je něco jinak a cítila se podezřele dobře…ale od rána mě dneska neskutečně bolí břicho a mám pocit stejný, jako před M…Tak jsem z toho docela na nervy a testit dnes rozhodně nebudu…jestli budu hodně statečná, tak to prubnu zítra ráno…Tak to je skvělá úroda,4 nanučky, to je skvělý!!! :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: my máme jen jednoho prďolu, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 13:44

Ja byla tehotna 2× jednou mi bylo 18 takze jsem to blbka dala pryc po druhe prirozene pred 2 lety zamlceny potrat a ted po IVF poprve na poprve.no a je mi 27. Zatim bez deti az za par mesicu :-) holky tak srasne vam drzim pesticky aby jste meli //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.11.14 13:50

Taková mladice jsi :-) :-) já jsem ted projela tajnou skříňku a našla jsem tam tři digitální tetíky DR.MAX…Ale netestnu a koupim si v lékárně obyč mamatesty, takový růžový, u nich jsem mělla vždy pozitivní výsledek a mé těhot. mi testík potvrdil…:-) Hele těhule, chodíš taky častěji čůrat??? Já chodim furt a to jsem si ted dala ještě kafe…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.11.14 14:46

Me rekli ze musim vypit 3litry denne takze joooo chodim furt…ake tlaci me curani sednu a to c vycuram nestiji za rec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
4.11.14 14:49

@Pavlušaaaa mamatesty teď vůbec nejsou dobré, dělají falašné duchy, nejlepší jsou od dr. maxe ty lady max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.