Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katik1 a to je tvé první IVF?? A kolik embryjek sich nechala dát a kolik jich máte v mrazáčku ![]()
Tak nemyslim ze by byly nekvalitni ale prezije po rozmrazeni cca 20% tak nač pokoušet
. Holky testněte už někdo ať se tu neraduju sama ![]()
Já se rozhodla, že testovat nebudu…od rána mám depku, protože mě to břicho tak bolí a mám takový křeče, že jsem se ještě nevyhrabala z pelechu…
Nektery holky tu pisou ze je brisko boli jako pred M jiny ze je zase nic neboli nehazej flintu do zita a zacni myslet pozitivne jasny?
Včera po tom, co mi psala ta má kamarádka jsem byla natěšená a rozhodnutá, že dnes testnu…tvůj příspěvek a dvě čárky mě taky navnadil:-)
ale dnes mám přesně stavy jako před M a mám depku, nic mě nebaví a přemýšlím, jak to celé budu podstupovat znovu…a to si budu muset dva měsíce pauzu…
Ale houbelec urcite tam toho spuntika mas
ja si od prvniho dne rikala,, ja jsem tehu,, jine myslence jsem nedala ani sanci…
Mám tu drahouše a chce mě vzít na procházku, tak se půjdu ven luftnout a možná to tedy vezmu kolem lékárny…:-) testla bych tedy ráno z ranní moči, jestli to tedy dám a nebudu sralbotka…:-) ![]()
Tak hlavne napis rano budu cekat ty sralbotko a muzu se zeptat kolik ti je? jinak se hezky projdi a jestli chces mit sto pro jistotu tak prodavaj nejakej digitalni TT sice stoji 200 ale prej je nejlepsi…papa
Je to moje 1.ivf, dali jsme jenom jedno, protože rozhodně nechci dvojčata. Čtyři zbylí do mrazáku
Na testování mi to pořád přijde moc brzy, na krev mám jít až 11.11. a kdyby to byl normální cykls, tak MS by měla přijít až v neděli. Tak si říkám, že aspoň do pátku vydržím. Jinak nemám žádné příznaky, tak vlastně ani nevím, co si o tom mám myslet… Vlastně jediný rozdíl je, že po těch injekcich jsem musela vytáhnout vycpávky z podprdy
(z velikosti 0- na 0+) ![]()
Jj, kopla jsem do sebe šunkofleky, kyselou okurku, zapila to malym pivem a razíme pro děti do školy a pak na špacír na Karlštejn:-) Bydlíme kousek od hradu a letos jsme tam ostudy nebyli ani jednou…jinak mě je 32…první těhot. ve 23 letech okamžitě po vysazení antikoncepce…potom po dvou letech i přes antikoncepci jsem otěhotněla
neplánovaně, nicméně o to větší radost jsme měli…to bylo s manželem z prvního manželství…ted s přítelem se pokoušíme dva roky a nic…až nám tedy udělali testy a zjistili co zjistili…takže tolik ve zkratce o mě…a tobě je kolik, že jsem tak smělá
Jinak ten digitální teploměr mám doma, ale to fakt dneska nedám…Kdyby mě nebolelo tolik břicho a neměla tlaky jako před M, tak jsem v klidu a jdu testnout…ale po pravdě mě ty dnešní " příznaky " trochu vystrašily…písnu večer jak jsem na tom, ju??? Zatím páček TĚHULKO
![]()
@Katik1
TAK TO JSME NA TOM STEJNĚ…Já z mých mínus jedniček mám konečně jedničky, ale prsa mě už bolí po celou stimulaci a ještě nepřestaly
v podstatě jsem do včerejška nepocitovala, že je něco jinak a cítila se podezřele dobře…ale od rána mě dneska neskutečně bolí břicho a mám pocit stejný, jako před M…Tak jsem z toho docela na nervy a testit dnes rozhodně nebudu…jestli budu hodně statečná, tak to prubnu zítra ráno…Tak to je skvělá úroda,4 nanučky, to je skvělý!!!
my máme jen jednoho prďolu, tak uvidíme…
Ja byla tehotna 2× jednou mi bylo 18 takze jsem to blbka dala pryc po druhe prirozene pred 2 lety zamlceny potrat a ted po IVF poprve na poprve.no a je mi 27. Zatim bez deti az za par mesicu
holky tak srasne vam drzim pesticky aby jste meli //
Taková mladice jsi
já jsem ted projela tajnou skříňku a našla jsem tam tři digitální tetíky DR.MAX…Ale netestnu a koupim si v lékárně obyč mamatesty, takový růžový, u nich jsem mělla vždy pozitivní výsledek a mé těhot. mi testík potvrdil…:-) Hele těhule, chodíš taky častěji čůrat??? Já chodim furt a to jsem si ted dala ještě kafe…:-)
Me rekli ze musim vypit 3litry denne takze joooo chodim furt…ake tlaci me curani sednu a to c vycuram nestiji za rec
![]()
@Pavlušaaaa mamatesty teď vůbec nejsou dobré, dělají falašné duchy, nejlepší jsou od dr. maxe ty lady max
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.