Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@pulsianek HELE,MILOSTIVÁ SE PROBUDILA
UŽ JSI SE PŘESUNULA DO OBÝVÁKU??? Já jo…piju čaj, kávu a tlačim do sebe dvě koblihy
![]()
@Katik1 nějakýho šikovnýho kocoura tam nemáte???
Pak zase budeš kočky zahřívat TY
![]()
Tak se musíme držet pozitivního myšlení - máme prostě správné příznaky pro těhu
![]()
Jasnyyy uz lezim v obyvaku caj ale na jidlo nemam pomysleni… a uz bych zase spala jeste to pocasi… jinak jasny urco mate tehu priznaky kazda jsme jina…ja jdu zitra k mudr tak jsem zvedava ![]()
@Pavlušaaaa kocour je dohodnutý akorát 400 km od baráku, takže v sobotu bude výlet ![]()
Vidím, že všechny máme dneska ráno stejný program - pohovka v obýváku, telka a kafíčko ![]()
To doufám…:-) chlácholim se tim, že když to nevyjde, tak mi alespoň budou ty hadérky, co jsem si během toho týdne, co jsem doma a co se nudím objednávala
Já jsem totiž hroznej nakupovací maniak…chudák poštačka, každý den mi táhne kolik balíčků
Jsem cvok a je to moje závislost, ale když já nemůžu jinak:-) A na míma, jaký jsou na nettu krásný oblečky, to se zas vyřádim ![]()
@Katik1 tak to je skvělý, o víkend bude tuleníčko
Jinak, téměř každé moje ráno vypadá takhle, dámy
docela si to lenošení užívám, ale já už jsem občas fakt hotová…dvě děti, dojíždění denně do Práglu do práce, odpo domu, cestou nákup, úkoly, uklidit, uvařit, no občas fakr maraton…Jednou za 14dní máme ještě přítelovu dceru z předchozího vztahu, takže tři buchty…6,8,a 9 let..někdy jsem zralá na prášky:-)
Ju 3 buchty moje svagrova furt chtela kluka a uz ma 4 holku pry na to uz s…
![]()
@Katik1 na děti nakupuju na stránkách mimibazaru…je to super portál, jsem tam registrovaná a sama jak nakupuju, tak prodávám…za dobu 8let, co jsem tak registrovaná mam za sebou víc jak 800obchůdků a fakt se to vyplatí…objednávám většinou pro holky NEXT, GEORGE, GAP, CHEROKEE apod. a cenově je to pecka…jelikož jsem úchyl na prádlo a holky ho mají hafo a fakt nezničený, tak ho pak zase prodám a takhle to točim pořád dokola…:-) na těhle stránkách je i oblečení na dospělý, najdeš tam v podstatě vše…:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.